Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Cami m-am mutat inapoi in patul conjugal dar cu tot cu "anexa" si l-am exilat pe sot in camera piticei. De fapt, s-a cam auto-exilat saracul ca dimineata cand pleca la servici arata ca un boxer trezit dupa un KO. A rezistat 5 saptamani cu noi in pat, dar pana la urma am convenit sa doarma separat pana terminam cu alaptatul, ca e toata ziua pe masina nu am chef de surprize. Acum ramane de vazut cat o mai lungim cu alaptatul, pana acum strategiile mele nu au dat nici un rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele!!!

scriu si eu repede cat ma lasa mandra la laptop....
saptamana asta mergem si noi sa facem analizele sa vedem cumstam cu fierul,calciul....ca a trecut o luna de la vaccin...

in seara asta vreau sa fac bradul...

va pup o seara placuta!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Andreea sa ne zici cum reactioneaza Elenys la vederea braduletului. Eu inca sunt in dubiu daca sa-l fac sau nu, mi-e ca-l ataca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

da pianna...va zic....sper sa nu traga de el...sa inteleaga....stie de brad ca am fost intr-un peco si acolo se uita la el fara sa traga:))...acum sa vedem acasa cum va reactiona

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze daca va era dor de noi! Am crescut!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Cami eu stiu cum e procedeul dar nu ma indur de fiicamea care abia acum ii ies dintosii si se alina cu sanul!
Fiicamea are 10kg.
Pe FB este un grup secret de mamici de sept-oct 2010. Trebuie sa aveti cont si sa va invite cineva din grup. Histamina tu ai reusit sa intri? Eu nu stiu cum sa te bag...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Va spun eu cum sta treaba , bebe-brad ; D se serveste cu cate un glob ,il baga in gura apoi il arunca pe jos ,trage de margelute si ia funditele de pe crengute ,noroc ca sunt globuri de plastic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

ALYNTA -cred ca e mare veselie la voi in casa . Ce frumose activitati fac la gradi , in special ca implica si parintii , e de stat gradi ?
Noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui just_me31

ANAAAA - te-ai suparat pe noi ? Ne e dor de MAIA

parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara fetele! Am cam absentat
Maia e bine,merge,fuge ca un titirez,a mai slabit de cand cu mersul,avem cam in jur de 9,5 kg.
Are doar 2 mese solide pe zi si 2 de lp cu cereale. La pranz si dupa-masa papa destul de mult,cate un castronel plin ...bineinteles ca tot la TV ,la muzica
Nici nu i-am luat inca olita ,si nici de vb nu prea e vorbareata....cred ca suntem ultimile la capitolul asta...
Inca refuza mancarea neblenduita,isi face greata,nici pufuleti,biscuiti,covrigi....nu vrea
Ieri i-am dat cateva lingurite de budinca si i-au placut ...

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput