Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 5
camisv spune:
Just_me, aceeasi problema o avem si noi: se trezeste in jur de 7 si ii dau LP cam 200ml, bea o parte cu biberonul si restul il fac cu biscuiti si cereale. Apoi pe la 10 mananca fructe cu cereale sau biscuiti (de ex astazi cocteil dintr-o banana, o para, un mar mic si o mandarina). Cu noi la masa mai ciuguleste niste paine cu unt si cascaval pe la ora 9 (asta cand este si tati acasa, adica in weekend). Deci nici noi nu luam un mic dejun normal, ci cam de bebelusi, dar T. este slabut si vreau sa bea lapte. Aceeasi problema o avem si seara: daca mananca pe la 19-20 nu mai vrea sa bea LP sau bea f. putin, asa ca pentru noi masa de seara este tot lapte.
Daca ar fi mai plinut n-as insista cu lapte si i-as da mancare de "oameni mari" la mic dejun si seara.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Hello, hello!!!
V-a fost dor de noi? Iata ca ne-am intors, suntem bine sanatosi si mai ,,obraznici'' decat am crezut ca poate fi un copil de 1 an si cateva luni. Mama mea este bine, a inceput sa mearga, doar mana e mai greu sa se recupereze deoarece a fost afectat si un nerv...
Nu am citit decat pe diagonala din ce ati scris voi cat am lipsit...chiar mai fetelor, doar 1 capitol si 5 pagini in 5 saptamani??? Slab...
Noi facem pipi si kk la olita in fiecare dimineata, restul peste zi, mai rar, dar a inceput sa anunte cand se pregateste sa faca kk, chiar si partzurile si le anunta, spune ,,patz''. Stim unde sunt ochii si nasul, le numim putin pocit, spunem mamaie, tataie, titei (=catei), cade, ade(=arde), hocu(=focu), haca(=sapca) sete(=sosete) uite, hai, geoge(=George) si inca vreo cateva cuvinte chiar inteligibile.
Eu am mai slabit putin, dar asta din cauza ca am muncit destul la sat, mainile mele sunt mai rau decat calcaiele celor ce merg desculti, unghiile sunt jalnice, fata imi e plina de nesuferitele puncte negre, etc...dar nu am ce face, voi incerca sa imi ,,revin'' in cele cateva zile cat voi sta in Tulcea, ca apoi o iau de la capat...
Va pup si ne mai ,,auzim''
camisv spune:
Mari , bine ca sunteti sanatosi si ca mama ta se recupereaza chiar daca incet. Cand te vei intoarce o sa recuperam capitolele. Ai grija de tine si lui Vladutz cel "obraznic"!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
cameluska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv buna seara, Cameluska, chiar ma gandeam sa te mai intreb ce face Ioana, cum mai sta cu mancatul si implicit cu kg. Vad ca doarme f. mult ziua (in comparatie cu noi), noaptea suntem tot pe acolo doar putin decalat (de la 21 la 7). Acum a devenit f. mofturos si nu prea vrea mai nimic la ora 17-18. Dupa mine Ioana mananca f. bine Pestele il fac la cuptor, pastrav (dar i-am dat de cateva ori si somon la gratar): pun pestele uns cu ulei de masline intr-o tava, pun legume (ceapa, cartof, ardei, morcov, conopida si ce mai am prin frigider), foi de dafin, apa si-l las cam o ora. Cand e gata, amestec legumele, sosul rezultat si pestele cu cus-cus sau cu orez Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
Ioana papa tot asa, in graba, greu imi sta in scaunul de masa, motiv pt care inca ii cantaresc mancarea. Daca vad ca n-are stare in scaun, o las pe jos si mai umplu cu lingra dupa ea. De mancat mananca, deschide gura, doar ca n-are stare, cand nu mai vrea sa pape, da din cap ca nu mai vrea. Dintre toate alimentele doar peste il refuza.
Are 9.6 kg, deci tot slabuta, Tudor cat are?
Ai spus ca nu vrea nimic intre 17-18, nici daca va vede pe voi ca mancati, nu vrea? Ioana daca vede pe cineva mancand ii trebe si ei, asa ca daca nu reusesc sa-i dau dupa-masa ceva gatit, oricum e intr=o ciuguleala continua, incerc doar sa fie sanatoasa ciuguleala.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
cameluska spune:
Buna fetelor,
Mari, multa sanatate mamei tale si recuperare cat mai repede si fara prea multa suferinta. Bravo Vladut pt progresele cu olita :)
Si Ioana face criza cand suntem in public, tocami de aceea car mereu dupa mine pufuleti sau biscuitit, tot cu mancare reusesc s-o aduc "pe drumul cel bun", mai incerc sa-i spun ca uite ce0i acolo, auzi muzica...dar cand n-au efect, ceva de mancare si se calmeaza. Am gasit pufuleti Gusto, chiar au putina sare si sunt fff gusosi, dar incerc sa nu-i dau prea multi.
andreea, spuneai ca invelesti peste in folie, stii ca nu e sanatoasa cea de aluminiu, poti incerc in cea de pergament.
camisv, am sa incerc reteta ta cu pestele, sa vedem cum reactioneaza.
Petrecere 1 anisor
cameluska spune:
Referitor la masa de dimineata, papa cam 150-200 lp, apoi o schimb, o imbracc si merem la masa sa pap si eu, at papa si ea cam o felie de paine cu ceva, dar musai sa umblu eu cu painea dupa ea. Seara papa pe la 19 apoi la culcare bea cam 150-200 lp, dar sunt si exceptii in care nu mai bea lp pt ca sigur a mai ciugulit cate ceva (de ex mar, ca ii plac fff tare), cum vede un fruct repede in gura cu el sa muste.
Fetelor, cum arata sacii de dormit in care ii bagati? din aia dip maiou in partea d sus? dar cu ce ii imbracati? a mea doarme in pijamale, cu body tip maiou pe sub si sosete in picioare. Daca as baga-o si in sat ar fi leorca, si asa imi transpira cand o acopar doar cu patura. Dar e un disconfort pt mine, ma tot trezesc noaptea s-o invelesc.
Multumesc.
Petrecere 1 anisor
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Va astept la cafea!
Am avut o noapte de cosmar, dar nu ca nu ar fi dormimt Vlad ci pentru ca am niste arsuri groaznice la stomac si nu stiu ce le-ar fi provocat. S-au mai calmat cu dicarbocalm dar nu au trecut de tot...
ancamak spune:
neatza!
Bine ai revenit Mari, abia astept sa iesim diseara sa vedem orasul impodobit.
Cami, incepem sa experimentam si noi figuri cu tipete si tavaliri pe jos.
Mami cu Andrei Ionut
poze
histamina spune:
fetele,NU MAI POT!
de pe 6 sept se scoala intre 2 si 5 dim, plange cca 10 min,apoi se joaca, maraie,vb si MANANCA.
i-am pus portie dubla seara, i-am facut-o mai consistenta, i-am dat chiar si carne, i-am dat fructe, i-am doat cereale.am schimbat meniul de nspe mii de ori si tot 500 de gr de cereale cu laptitc de vaca papa pe noapte!
nu mai pot.ma lasa nervii.deja examenul de joi e ratat, la fel si bursa.
am adormit in timp ce vorbeam la germana cu profesorul.niste copii de bani gata au ras, asa m-am trezit.
profesorul s-a suparat rau pe adolescentii cu fumuri,mi-a spus ca si el a avut copil mic si intelege.
ma chinui de 3 zile sa gatesc si nu mai am forta.
nu spun de kile date jos.efectiv NU MAI POT.!
alynta27 spune:
buna! Nike daca te consoleaza si fiimea suge ca-n frageda pruncie! Am de-a lapte.. Curge singur!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra