Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 4
ancamak spune:
buna dimineata!
Cafeluta este gata.....
Cami, Ionut mananca foarte bine. Nu poate sta nimeni la masa fara sa fie si el prezent(cersetorul) si sa serveasca cate ceva.
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
buna fetele!
anca multumim pentru cafeluta
noi cred ca plecam week asta la bucuresti la fini...am inceput sa pregatesc bagajul
va pup ...sa aveti un week linistit !
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
camisv spune:
Buna seara,
avem un coltisor de masea
Andreea, drum bun si distractie la fini!
Anca, ma bucur ca Ionut papa la fel de bine ... se pare ca numai juniorul meu a devenit mai mofturos
Ana, Eveline, Lora, Summer, Mari_paun, Pianna, Doina, Oramona, Vanyy, Iunia, Hadrinae etc ... ce mai fac copiii vostri
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Tudor ,esti baiat mare.
D tare rau a papat azi , si ma termina ca sta cu mancarea in gura si nu inghite .
o seara linistita
p.s am facut bradul , trage tot
ancamak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Buna seara, avem un coltisor de masea Andreea, drum bun si distractie la fini! Anca, ma bucur ca Ionut papa la fel de bine ... se pare ca numai juniorul meu a devenit mai mofturos Ana, Eveline, Lora, Summer, Mari_paun, Pianna, Doina, Oramona, Vanyy, Iunia, Hadrinae etc ... ce mai fac copiii vostri Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
ca bine mai spui Cami, au cam disparut din peisaj
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
doina_1984 spune:
Neatza!
Las eu o cafea... mie mi-a prins bine pentru ca M iar s-a agitat toata noaptea... oooff.. sper sa-i iasa mai repede caninii
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
ancamak spune:
buna dimineata!
Multumim Doina de cafeluta.....
cred ca se referea la Donna79
Mami cu Andrei Ionut
poze
camisv spune:
Buna dimineata,
Doina
O realizare pt. noi: T. doarme de doua nopti in sac de dormit. Nu stiu daca are vreo importanta ca i-am lasat picioarele descoperite (avem unul cu fermoar, care permite sa lasi partea de jos dechisa), asa nu ma mai trezesc de cateva ori pe noapte ca sa-l acopar ... si ce bine este
Ieri am fost prin Mall si a fost innebunit dupa scarile rulante ... a facut vrize cand am plecat de la ele ... ca un adevarat copil rasfatat ... si cand te gandesti cum judecam acum ceva timp parintii care nu reuseau sa-si stapaneasca copiii. ai vostri fac asemenea crize si voi cum procedati? Eu am incercat sa-l ignor, l-am luat de acolo si am incercat sa-i distrag atentia.
sa aveti o duminica placuta
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Bravo Tudor , Dara doarme numai in sac (noaptea), chiar si azi vara am avut unul foarte subtire . Cum nu dormim cu ea in camera , am vrut sa stiu ca e invelita sau nu-si trage patura pe cap .
Pai si D reactioneaza asa , am citit ca e normal asa isi exprima frustrarea , in general incerc sa o pacalesc , ii strag atentia spre altceva , dar daca nu merge o iau pur si simplu (D la pusul in curucior face figuri ).
Cum faceti cu laptele de dimineata si micul dejun ....sa explic, D se trezeste pe la 7 - 7 jumate , daca ii dau lapte nu mai papa la 9 - 9 jumate painica si fructe (mie imi convine ora asta ). Azi la 8 i-am dat micul dejun si apoi laptele dar nu a baut decat 50ml .CE SA FAC? vOI CUM FACETI?