Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Cami, eu de multa vreme nu-i mai dau mancare de bebelusi, adica facuta separat, la asta ma refer...ii dau exact ceea ce mancam si noi - carne cu legume, la cuptor, branza cu smantana si mamaliga, iaurt cu cereale, ficatel cu mamaliga, paste cu diferite chestii in ele, carne sau legume, depinde de zi..pastai cu mamaliga...si variatiuni pe aceeasi tema, in functie de ce si cat a mancat la amiaza. nu-ti imagina ca mananca frumos cu lingura, dupa ce sta la masa are pana si-n cap mancare, mai tot timpul..n-ai vrea sa vezi ce face. La noi ora de masa e cam in jur de 18.00. Intre mese mai rontaie cate ceva - biscuiti, turta dulce, cereale de la sora-sa.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Mari-Mariuk spune:
:)) simpatic subiectul cu jucariile, insa sunt copii ce fac asta, desi eu cred ca sunt prea ,,dresati'' de mici...
Vlad mai pune uneori cate ceva la loc, dar de obicei scoate haine din sifonier, chiloti, sosete si alte maruntisuri din sertare, carti, fier de calcat, etc, etc... Insa e mare fan in ale ascunsului, ascunde tot ce poate: papuci in cutia de jucarii, pufuleti si biscuiti am provizie mare facuta sub sifoniere si sub frigider, si era cat pe ce sa trag apa peste niste jucarii...
Noi maine plecam iar la sat, asa ca de nu mai apar, va urez de acum SARBATORI CU BINE!!! Va si...tinem legatura prin Anca sau Ana, (sau prin telefon folosind nr din docs).
histamina spune:
la examen am facut atat cat imi este nivelul meu acum.atat am putut. nu cred ca il iau.daca il iau,e o minune de la Dumnezeu.
azi prefer sa ma adancesc in lucrari, o sa mai citesc ceva pt teza de doctorat.
de sapt viitoare voi relua insa toata materia la germana.
maine tai porcul.e al doilea. din primul am avut doar o jumatate si deja nu mai este.carnea d eporc contine diaminoxidaza,enzima pe care eu nu o produc. treb sa pap zilnic.
am intrat aseara in bucatarie si am crezut ca fac infarct:
fi-miu statea cu ta-su in jurul ceaunului cu untura rece de porc, intingeau cu paine ,muscau si din ceapa si mancau de le trozneau falcile!
tata,ca sa ma consoleze ,zice saracu:lasa tata ca azi i-am dat ciorba acrita cu zeama de varza de casa.la inceput nu a vrut sa o manance ,dar i-am ras niste biscuiti (f dulci) in ea si a mancat-o toata!biscuiti dulci cu zeama de varza si leustean?????
deja era prea mult!
strumf nu a avut nimic. a dormit de la 12 la 3.30 fara pauza,ceea ce a fost f bine.apoi s-a trezit din ora in ora pt papa.
LoraG76 spune:
Mari, sarbatori fericite si tie, multa sanatate mamei tale si pupici lui Vlad!
O zi frumoasa tuturor!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv just_me Tudor pune in cosul de jucarii tel. mobil al meu, cremele de maini sau ce mai scoate el de prin sertare Daca nu gasesc ceva intai caut in sacul cu jucarii. Daca te referi la joc de tipul "pune in galeata mingea" el se joaca astfel cu noi, dar am si exersat. Sa vezi ce distractie este cu tati la pus castane in cutie: http://www.youtube.com/watch?v=euFBbSr0V1Q Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
Vaaai, cat am ras cu Tudor :)))) E f tare!!!
ana_25 spune:
Multumim de aprecieri
Anca nu merge link-ul
Cami e bestial Tudor
Am vazut-o si pe Elenys...superba!
Nu am mai masurat-o de mult pe Maia,ultima data avea 81 cm e lungana (ca tati)
Toata ziua maraie si baleste...are 8 dintisori si 3 maselute care au spart gingia,toate odata ...azi noapte a fost terminator! m-a disperat
Iar din gama "ce face copilul meu" nu mai are rost sa relatez nik...Maia nu face prea multe,adica nu e "dresata " (vb lui Mari ) sa duca si sa aduca jucarii,sa vb la comanda,sau sa mai faca stiu eu ce!
Sta cuminte si se joaca,sau se plimba prin casa...cara diferite obiecte dupa ea,se catara....Eu nu ma stesez....are timp sa invete si sa vb,si sa bage jucariile la loc,sau sa manance singura.....
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ancamak spune:
ziua buna!
Noi azi noapte am dormit la parintii mei si noaptea l-am gasit dormind pe al meu strumf peste niste perne aruncate de mine pe jos.Era precum un catel intr-un cos.
Ionut stie sa-mi aduca ceea ce-i cer.Ii plac la nebunie sculele lui tataie. In rest tot ceea ce-i pe jos ajunge in gurita lui. Este in schimb foarte pupacios.
Sper sa mearga de data asta: https://picasaweb.google.com/103562647373785286760/Decembrie?authkey=Gv1sRgCJ_H0e7dwqH1zAE
Mami cu Andrei Ionut
poze
eveline spune:
MARI - Sarbatori fericite si tie!
Cat despre stransul jucariilor, toate la timpul lor...adica la mine intai trebuie sa vina timpul in care sa o invat pe Bia sa faca chestia asta..apoi va urma Darian. De fapt intai cred ca ar trebui sa-l invat pe barbata-miu sa straga toate ce le lasa peste tot....
Darian ce face?: scoate tot de peste tot, pixuri, taitei, macaroane si cereale. Sunt in sertare cam la nivelul lui si nu am ce face. Sa le blochez m-ar enerva pe mine ca si eu am de lucru pe acolo, sa pun altceva, ce? Ca ar scoate oricum.... O noua pasiune sunt oalele...le scoate, dar musai sa aiba si capacul, se plimba cu ele prin casa si inevitabil sfarsesc prin a fi puse, neaparat, in ghivecele cu flori
Aseara am avut vreun sfert de ora de liniste. S-a jucat cu sora-sa cu piese dintr-alea care intra unele in altele si se cladesc...ca un fel de lego da mari. Facea ea un turn, facea si el...sau ea cerea piese si el ii dadea. Merita sa ii filmez dar n-am fost inspirata.
Noi tot cu cei 6 dinti ne mandrim si cu multe maraieli, semn ca e posibil sa apara altii.
De mancat mananca orice, inclusiv kinderurile sora-sii, care da, au o gramada de ciocolata in ele.
Zilele trecute a mancat 3 sarmalute....din carne de porc, in foi de vita, cu smantana. Asta dupa ce halise 2 polonice de bors. Si nu e gras deloc, nu stiu cum.
Mai revin ca plange
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camisv spune:
Salutare,
Mari, sa ai sarbatori fericite so linistite, multa sanatate la toata familia!
Lora voi sunteti avansati la mancare, noi abia acum incepem sa ciugulim singuri si la masa de la 17 nu prea stiu ce sa-i mai dau, ca nu vrea sa manance decat paine cu unt si cascaval sau peste. De aceea ma gandeam sa-i fac ceva ce poate manca singur, ca poate am mai mult succes.
Histamina, lasa ca untura ingrasa, sa vezi ce-ti creste baiatul dupa asa masa copioasa. Tinem pumnii sa iei examenul
Summer, la noi seara este distractie maxima ... cred ca de mine s-a cam saturat, ca eu nu pot sa-l fac sa rada asa!
Ana, lui Tudor ii place sa ne jucam cu el, ne aduce el jucarii (sau diverse lucruri) sa ne jucam si astfel il si invatam cate ceva. Sa nu crezi ca facem asta cu orele, in rest si el se plimba de colo-colo, scoate lucruri de prin sertare, roade ce prinde, se catara. Maia si la noapte sa dormiti mai bine. Chiar ca este lungana Maia, o faci fotomodel (inalta, slaba si frumoasa)
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
am plans toata dimineata.sotul de azi e somer.
Dumnezeu mi-a dat ideea salvatoare: de pe 1 ian sotul intra in CIC!