Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

poze noi

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
D are 77-78cm, iar kg habar nu am intre 10jumate -11.
Azi a mancat jumate avocado cu un sfert de banana si 2 lingurite iaurt , plus un sfert de biscuite rotund ,...sa ma declar multumita ??
Pe mine ma dispera D , scoate jucariile , bavetele din cosul scaunului de masa , cd-urile din suport dar de pus la loc nu vrea si pace . Am incercat sa o invat sa puna la loc cuburile , niste mingi intr-un lighean nu vrea si pace .Voi cum ati reusit ???...sa nu-mi spuneti de rabdare , ca am o gramada
Azi s-a urcat pe mobila , acolo unde e lcd-ul ....deci ea nu merge singura (ii e frica )dar se urca pe mobila nooooo cine sa o mai inteleaga , si tot azi am pescuit-o de pe scari , era pe treapta 4 , am invatat-o sa urce in 4 labe .
De 2 zile e primavara , stam cate 2 ore afara , ieri i-am dat barni cu lapte , ca m-am saturat de eternii pufuleti .
O zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Copiii vostri nu isi pun jucariile la loc???Miriam isi pune jucariile la loc, isi face patul dimineata, am inavtat-o sa se suie pe scaunel si sa isi puna farfuria in chiuveta dupa ce papa, dupa craciun vreau sa incep sa o invat sa foloseasca bideul

NOT!!

:)))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Bog de seama ca noi suntem piticii grupei, cu 75 cm. Se pare ca seamana cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu ce sa spun?
nu l-am mai masurat.
pune la loc ce ia,daca ii spun.
a insurubat cu surubelnita un surub,stie sa aprinda si sa stinga lumina,isi aduce singurel biberonul cuce vrea sa pape,daca gaseste o scama, o firmitura,e caca si trebuie musai dus la cos.stie unde-s ochii,gurita,dintii,limbuta, urechiusele, nasucul, parul,degetutele, putza,talpitele si le arata daca il intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

just_me Tudor pune in cosul de jucarii tel. mobil al meu, cremele de maini sau ce mai scoate el de prin sertare Daca nu gasesc ceva intai caut in sacul cu jucarii. Daca te referi la joc de tipul "pune in galeata mingea" el se joaca astfel cu noi, dar am si exersat. Sa vezi ce distractie este cu tati la pus castane in cutie:
http://www.youtube.com/watch?v=euFBbSr0V1Q

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Summer, a mea deja scrie poezii si-si citeste singura povestea de noapte buna..ba chiar i-o citeste si pe-a sora-sii!

Glumesc, evident...da' ca sa fiu in ton cu tine!

Noi suntem bine, nu stiu exact ce lungime are bolfosenia, ca nu sta la masurat, de fiecare data imi iese alta lungime...ori is eu defecta. greutate acum vreo luna avea 11.500, acum chiar nu stiu, spre rusinea mea, deci nu-s o mama prea responsabila, dupa cum se vede. Dar daca ea mananca, e fericita si face nazbatii, ins. ca totul e ok!

Inca n-am facut vaccinul de 1 an, din cauza mea, ca tot aman, dar mai avem 3 luni la dispozitie pt. asta...
Asteptam sa vina Mosii cu darurile, ca-s vreo 5 care-or sa vina pe la noi...bradul inca nu l-am facut..si cam atat. Alte noutati nu avem.

Inca nu m-am uitat la poze, am vazut ca ati pus, dar azi ma uit.
O zi cat mai buna, va doresc!

Cami, multumesc ca ai intrebat de noi!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

[quote]citat din mesajul lui summertime

Copiii vostri nu isi pun jucariile la loc???Miriam isi pune jucariile la loc, isi face patul dimineata, am inavtat-o sa se suie pe scaunel si sa isi puna farfuria in chiuveta dupa ce papa, dupa craciun vreau sa incep sa o invat sa foloseasca bideul

NOT!!

:)))))))))))

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

offf a trecut atata timp de cand n-am mai scris incat nu mai stiu sa raspund la subiect. ma "folosesc" de postul lui summer ca sa va spun ce mai face andrei.
pai azi mi-a spus ca s-au terminat bateriile la masinuta preferata si i-am aratat sertarul unde le gaseste. pentru ca nu are decat 76 cm si-a luat un scaun, a deschis sertarul, a stiut ca are nevoie si de surubelnita, a luat-o si pe aia, apoi si-a schimbat bateriile si fericit a inceput sa se joace.

NOT!!!

intru rar aici, doar ca sa mai vad poze cu micutii pe care ii stiu inca din burtici. dar ma minunez de fiecare data :D

sa fiti sanatosi mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare!

Anca, nu merge link-ul.
Andreea88, Elenys are niste ochisori superbi.
Cami, ce se distreaza Tudor! E simpatic foc, iti vine sa-l mananci cand vezi cum rade.
Si Alexandru e fan bagat si scos lucruri din cutii. O jucarie este interesanta in primul rand daca are o cutie de unde sa o scoata... si dupa aia sa o bage... si sa o scoata... si asa mai departe. De pus lucruri la loc, nici vorba, doar ce nu trebuie, vorba lui Cami, le acunde bine.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

acum sa si salut!

Andr33aaa, Lora ma bucur ca ati mai scris! Chiar voiam sa te mai intreb Lora ce-i dai la Adelina la masa de 17 ca ea sa poata manca singura (stiu ca Adelina era campioana la mancat singurica).

Nici noi nu suntem prea inalti, poate asa pare din poze: cam 79cm. Cu tati se distreaza de minune, dar nu pot sa-i filmez ca ma vede si vine sa ceara camera. La fel face si cu aparatul foto, greu ii fac poze fara sa-i trebuiasca lui "ata".

Histamina, succes la examen si condoleante!

Anca, nu mi-a mers link-ul de poze!

Andreea, eu s-ar peste porc, dar mananc mamaliga ...

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput