Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele

dimineata copilul meu cand avenit in sufragerie...a zis "uiteeee"
si nu s-a atins de brad...se uita la el...si arata cu degetul ca nu e voie...sunt bucuroasa...ca nu a tras de el.......

va pup o zi frumoasa...azi vreau sa gatesc piept depui cu smantana ...

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Adriana multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Unde sunteti fetelor?

Noi azi am fost in centru la porumbei. Am uitat sa iau si aparatul cu mine, asa ca am ratat un spectacol pe cinste ....sper sa aibe aceeasi reactie si data viitoare. Cami stiu ca voi mergeti destul de des la porumbei, il lasi pe Tudor sa puna mana pe porumbei? Ca sotul meu a venit azi cu niste teorii (sau povesti de babe plictisite cum le zic eu) de mi s-a incretit parul..... cica toata lumea din TM le stie, mai putin eu se pare

Ana, m-am uitat peste pozele voastre. Maia are o mutrisoara de copilas sugubat si vesnic pus pe sotii

Andreea ce fetita cumintica ai! Bravo Elenys!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim fetele !

Mari ce bine ca papa Vladut de toate ! As vrea sa pape si Maia asa

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,
am fost ocupata si n-am avut timp de net

Ana, ma bucur ca te "revad" si mai ales ca Maia arata asa de bine. iar cu greutatea ... ... sa o tineti tot asa. Si ce mi-a palcut cum "spala" geamul ... si eu am un astfel de ajutor

Alynta, pai la voi este o adevarata gradinita si vad ca cei mari se ocupa si de Maria

Andreea, vrem poze cu bradul ... dar mai ales cu Elenyss uitandu-se la el. Noi nu l-am facut inca, dar o sa-l urcam pe ceva caci Tudor sigur vrea globurile sa faca "goool".

Histamina felicitari pentru greutatea lui Sebi

Mari ai baiat mare si descurcaret, acum o sa-si ia singur si pranzul

Hadrianae m-am uitat la pozele cu Alexandru ... e un dulce si ce camera frumoasa are

Pianna, n-am mai fost demult la porumbei. Tudor n-a pus mana pe ei ca n-a fost interesat, dar cred ca l-as lasa chiar daca se zice ca sunt purtatori de boli. El e mai mult interesat de bazinul de apa si sa-i fugareasca putin

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Multumim, Cami. Da, si eu sunt foarte incantata de camera lui. Ikea sa traiasca!

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Cami, Tudor e tare frumusel, ca de obicei. Pare inaltut in poze. Ce inaltime are.
Chiar asa, ce inaltime mai au copilasii vostri?

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Cafeluta este gata!
L-am pregatit pe sot pentru plecarea la Bucuresti, deoarece a murit bunicul lui.
Ieri m-a sunat mama si mi-a zis ca struful meu a mancat un castronel de ciorbita, aseara a papat cu noi un pic de ardei umplut. Nu putem manca nimic fara sa intinda boticul.
Noi avem cam 81-82 de cm.

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

1. la ora 14.oo ieri m-a sunat tata.eu eram sa imi tin cursul. m-a anunatat ca a murit una din surorile mamei, o matusa la care tin f mult si ca mamei i s-a facut rau.eram la celalalt capat la Bucurestiului. repede am plecat si am ajuns acasa.
2, in drum spre casa ma suna verisoara mea sa imi spuna ca puiul ei e rau,ca acea galma de la gat are calcifieri,ca l-au propus pt operatie si biopsie.are 10 ani.urlete,plansete, depresie mare.a trebuit sa dau telefoane sa ii imbarbatez,sa fac rost de alt dr pt o alta opinie.sunat si la verisoara a carei mama a murit.idem.
3. ajung acasa, strumf ma ia in primire.mama era f rau. i-am dat calmante, l-am pus pe tata sa stea cu ea.
4.m-am intors la strumf, gatit ciorbite, piureuri pt strumf.
5.vine tata si din senin am zis ca ma duc la mama sa ii duc ceapa. s-au uitat si tata si sotul ciudat la mine,dar eu mi-am ascultat instinctul.mama era blegita toata, nu se tinea pe picioare si in casa un miros infernal. m-am repezit in bucatarie:deschisese 3 ochiuri la aragaz,dar cu flacara erau doar 2 .am deschis usi,geamuri,am oprit aragazul.m-am speriat.a zis sa nu tip.eram f speriata,dar am vb calm,linistit.mi-a spus ca ea crede ca o chemase sora ei sa se duca dupa ea si ca m-a trimis Dumnezeu.
6.dupa ce rezolv cu mama,il trimit pe tata sa stea cu ea.iau strumf si sot.vreau sa invat pt examen.nu se poate.suna vara-mea ca are o alta opinie si ca ar fi ceva nasol la puiul ei.plansete,urlete.
7. renunt la invatat cand strumf a descoperit doua capace de aluminiu la bucatarie si le lovea furtunos prin casa.la ora 1 m-am culcat,la ora 6 m-am sculat.
8. azi am asa:inmormantarea matusii(a murit alaltaieri,dar nimeni nu a avut curaj sa ii spuna mamei).nu ma duc.de aranjat o vizita la dr pt vara-mea, de discutat despre analizele strumfului,de facut 2 lucrari si de invatat pt examenul de la ora 16.
e putin probabil sa il iau,dar fac tot ce omeneste se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata fetele...
am fost putin afara prin jurul blocului....

am pus cateva poze la semnatura cu elenys si bradul

Cami, Tudor e frumusel,
Alynta, ce frumoasi sunteti!
Ana, e o dulce Maia!
histamina succes la examen!!!

astazi va invit la pomana porcului cu mamaliguta,sorici...a taiat soacramea porcul ieri

o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput