Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 13
ancamak spune:
Ieri am facut cu mama carnatii pentru Craciun si am facut o mica degustare. Ionut bine inteles ca era cu nasucul in farfuria mea deci...... a mancat carnati cu castravete murat.
Mananca de toate... si a inceput sa para mai grasut... cred ca are circa 12 kg.
Mami cu Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
buna fetele..
copilul meu a inceput sa repete cuvinte dupa noi...unele ii ies altele nu...este asa dulce...ieri...ii spuneam ca tata munceste....si ea a zis "tata unceste"...apoi ii aratam ingerasii din brad...si ea spunea" gerasi"...
da si eu i-am dat carne de porc...ciorbita de perisoare din carne de porc,sarmalute,sorici ...aaa si ieri mi-a trimis socrela cartabosi...deci a mancat si elenys i-au placut incat imi cerea singura...
azi nu prea a vrut sa manance la micul dejun...cred ca ii sparge maseluta nr.4...
va pupp ...o zi frumoasa!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
summertime spune:
Bravo Elenys! Si Miriam a inceput sa repete dupa noi diverse
Dar Elenys il spune deja pe R?
andreea88 spune:
da spune R dar nu foarte clar....pupici ca s-a trezit pitica !
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
nicopic spune:
Buna fetele!
La cap. greutate, aveam acum o luna aproape 9 kg si 75 cm inaltime; e miniona ca si noi, dar e bine proportionata :)
De mancat..mai slabut.. ca si Tudor al lui Cami este fan peste; ii mai plac bananele, painea cu unt si branza/cascaval, brocoli, morcov...cu restul legumelor...merge cam greut.
aa..si ii mai plac mandarinele, a mancat intr-o zi aproape 3 ...nu stiu daca e chiar ok..voi ce ziceti, e cam mult?
De adus jucarii la cerere...aduce cand are chef..nu tot timpul..
in rest..cataratoare..jucausa...a invatat sa ne gadile...in special in talpi..:))
De vorbit, a inceput sa rupa cateva cuvinte, in special sa imite animalele: caine, pisica, gasca,rata, vaca...
Histamina, condoleante si putere, sa treci peste toate...
Mari, sarbatori fericite, cu sanatate si liniste alaturi de familia ta Vladut cel descurcaret
de asemenea, -ici pt toti copilasii pe care i-am vazut in poze: Elenys de Andreea, Tudor de Cami, Maia de Ana, Maria (de alynta) si fratiorii ei, Alexandru de Hadrianae, Ionut de Anca (sper ca n-am uitat pe nimeni..) sunt f dragalasi si dulci
Nico, mami Larisa 15/09/10
mari_paun spune:
slutare fetele,
Petru nu e foarte vorbaret ...zice in limba lui multe si cu inteles mama, tata, tzatza, AMA (Ema) , uf, ete, dai-dai, apa, papa...:)
cu mancarea ...slabut, nu vrea mai nimik, multa tzatza si fructe, biscuiti, pufuleti...
in rest alearga, se catara, si se joaca
va pup ca vrea ceva :P
just_me31 spune:
hello
Nu am citit decat un pic dar trebuie sa scriu ca ma mananca degetele , eu nu am pretentia sa-si stranga jucariile , incerc sa o invat sa bage formele in casuta aferenta , niste inele la locul lor ....ma bucur ca ati prins elan la scris oricum .
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 hello Nu am citit decat un pic dar trebuie sa scriu ca ma mananca degetele , eu nu am pretentia sa-si stranga jucariile , incerc sa o invat sa bage formele in casuta aferenta , niste inele la locul lor ....ma bucur ca ati prins elan la scris oricum . parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |
hai nu te supara daca am inteles gresit. Iti spun cum am procedat noi:
- la pus forme: eu le potrivesc si Tudor le apasa in timp ce eu ii zic un sunet haios (de ex poc, piu). Asa el se distreaza! Mai incearca si el sa le puna, uneori reuseste.
- la facut castel/turn din cuburi: eu il fac si el il rastoarna, dar de cateva zile daca ii spun face si el din 2 cuburi (nu tot timpul reuseste)
- bagat/scos din cutie: e de preferat o cutie de tabla care face zgomot si tu arunci in cutie/galeata ceva spunand iar ceva haios (de ex. zdrang), apoi lasi copilul sa le rastoarne. Sunetele ii distreaza pe copii si ii atrag spre astfel de jocuri.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Camisv tu ai inteles bine ,si la noi seara e distractie maxima sau in wek.cand e tati acasa .
Noapte linistita
pianna spune:
Salutare fetelor,
Azi am cumparat costum de mos (asta am crezut eu) care s-a dovedit a fi doar un fel de kimono ca la judo, dar mai scurt. Am fost f dezamagita, sper sa gasesc daca nu macar de imprumut unul. Sunt f curioasa cum o sa reactioneze pt ca la televizor il "recunoaste" pe mosu' si-i anunta prezenta printr-un fel de fluierat-suflat. La capitolul vorbit, noi stam mai slabut.
Cat despre jucarii si aranjatul lor, just_me daca te consoleaza cu ceva, mai sunt si altii in acelasi stadiu.
A! Era sa uit, ieri i-am cumparat (in sfarsit) olita. Azi dimineata, am zis hai s-o pun si eu pe olita, sa vad ce si cum. Si ii explicam eu plina de avant, cu ce se mananca olita, dar ea era muult mai interesanta de garnitura de la tocul usii.. Si pentru ca eu tot insistam cu caca si pisu la olita, la un moment dat se intrerupe din activitatea ei pretioasa, se intoarce si ia scutecul de care tocmai o schimbasem, vine spre mine si-mi tranteste bombanind scutecul in olita. Apoi s-a intors inapoi sa lustruiasca usa. A fost ceva de genul "uite caca numai taci!". Am crezut ca moare soacra-mea de ras. Asa ca noi o sa o folosim in continuare olita pe post de palarie sau masina de plimbat papusi.