Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaGoji spune:
Eu vreau maine, in ajun de sf. Nicolae sa impodobesc bradul si casa. Copiii sunt nerabdatori, iar daca il fac chiar inainte de Craciun (asta daca nu nasc atunci ), nu-l mai tin mult si nu ma bucur suficient de el, ca in 2-3 ianuarie deja ma enerveaza si-l scot. De aia am si cumparat anul trecut un brad artificial.
Anesi - inseamna ca si la voi mai vine un Capricorn in famile! Si eu sunt capricorn.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
36+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jessamine nu am mai scris de cateva zile pt ca am fost foarte ocupata am facut cumparaturi pt bebe (hainute),i-am aranjat camera si am facut curetenie generala apropos de hainute voi ati cumparat ? si daca da ce marimi ati luat? ca ma tot inebuneste soacra ca sunt prea mici am luat si pt 3 luni si tot mici i se par sincer sunt cam debusolata pt ca la eco bebe este mai mare daca chiar sunt mici? am fost aseara in oras cu mosii si mi-au zis ca mi s-a lasat burta nu e cam devreme o fi ceva neinregula? mai am si o presiune dureoasa jos si intepaturi in vagin si dureri de spate sper canu am exagerat cu curetenia imi este tare frica anastasia : referitor la insomnie eu decate ori luam magne B6 seara nu reuseam sa adorm poate ca ar trebui sa incerci sa-l iei mai devreme seara. 33 + DPN 12 01 2012 Stefan Matei |
nu mai ascultati si voi la unu si altu.. asa imi zicea si mie lumea la Mara ca am burta lasata ca nu stiu ce, si in saptamana 40 fimea era in pozitie de saptamana 35, nici macar nu coborase in bazin. asa ca, daca doctorul zice ca e ok, stati linistite
si eu stiu ca magneziu provoaca insomnii daca e luat dupa pranz
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
Alice_Elena spune:
citat din mesajul lui annesi Pt cele interesate... am gasit sutien pt alaptat la Carrefour, foarte bine facut (la raionul de bebe) numai ca nu au marimea mea. cea mai mare marime pt cupa C era 75... si mi-e frica ca ma va strange, ca dupa masuratorile recente, m-as cam incadra la 85. si oricum am nevoie de cupa D sunt si la C&A, nu-mi place asa de mult cum sunt facute, si mai costa si de 3 ori atat ma mai gandesc... e singurul lucru care imi lipseste din bagajul de maternitate. Anne 33+ de Sebastian http://www.annesdeco.blogspot.com/ |
eu am avut unele de la jolidon, din bumbac 100%, foarte bine m-am impacat cu ele. a fost in jur de 30 de lei unu
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
CristinaGoji spune:
Carina - era sa mor (de pofta), bine ca mi-am revenit repede si am inchis albumul tau cu dulciuri Restul nici nu le mai deschid, pana la botez
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
36+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Nu am avut net deloc zilele astea si de pe tel imi egreu sa intru pe forum...Acum m-am indurat totusi sa intru sa va scriu cateva randuri
Eu sunt ok, bebe creste in burtica pe zi ce trece, dar Sara are febra de aseara, fara alte simptome (nu muci, nu tuse, nu rosu in gat..). Asa reactioneaza ea cand ia un virus: face febra o zi-doua, apoi nu mai are nimic. Sper sa fie asa si sa nu se complice lucrurile..
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti toate bine. Va pupacesc muult si sper sa am maine net sa intru sa vorbim.
Alina 32+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
anahadasa spune:
citat din mesajul lui Anastasia_7 Ica7, Cristina, Altesa, multumesc, fetelor! Anadahasa, la tine au inceput contractiile? Daca nu sunt insotite de dureri tot timpul, mai des se face burta toata ca piatra, as putea sa stau mai linistita? Din propria ta experienta cu gemeneii in burtica, cum e? Incerc si eu sa ma duc iar la nani acum, ca pana acum nu am reusit defel, am luat si 2 Magne B6 si tot degeaba, nu vine Mos Ene.Am luat si prima pastila de Nifedipin pe la 21, dar vad ca inca nu se vede nici o schimbare, tot la fel se intareste burta. Somnic dulce la toate! „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 25+ cu 2 |
Anastasia, eu am contractii nedureroase tot timpul, adica daca stau in pat e ok, dar cum ma ridic si stau in picioare mai mult de 5min se intareste burta. Chiar si cand fac dus, simt un bolovan in burta.. Dar n-am luat No Spa decat cand am simtit impunsaturi in burta, in rest incerc sa stau cat mai mult la orizontala.
Cum e cu gemeni? Tot mai greu pe zi ce trece ,dar si cu satisfactii... De ex eu ii simt acum pe amandoi, cand mangai burta, pe fetita o mangai pe cap, ca-i cu picioarele in jos si cu capul sus de tot, aproape de coaste, iar baietelul e intors, e pozitionat in interior si il mangai pe spate. Iar uneori ma bucura si ei cu cate un cot, un umar, un genunchi...
Ana, mami de doi strengari si 33+ cu
https://picasaweb.google.com/home
anahadasa spune:
Cristina, si eu sunt in aceeasi situatie cu nasterea, cu sarbatorile (probabil le fac in spital departe de familie), dar imi doresc tare tare mult sa trec de revelion… Tu cate sapt ai acum?
Si ai mei vor brad, doar ca sapt asta vine sora mea sa-mi faca o curatenie generala si apoi impodobim casa pt ca vreau sa ma bucur si eu cateva zile cu ei.
Anne si eu fac sapt asta prima injectie pt maturarea plamanilor, mi-am luat dexametazona si urmeaza sa vb cu medicul cate fac si la ce interval. Tie cate ti-a dat, de toate?
Anne, poate nasti chiar de ziua ta…
Ana, mami de doi strengari si 33+ cu
https://picasaweb.google.com/home
ursulet33 spune:
fetelor, cum se simt contractiile de care tot povestiti? sunt la prima sarcina, n-am cu ce sa compar... din cand n cand imi simt burta tare, dar e o senzatie continua, nu dureaza cateva secunde si apoi sa se relaxeze - astea sunt contractii?
ps- tocmai am intrat in sapt 34 :)
ALTESA spune:
ursulet cand te intinzi seara nu simti burta moale ca o mamaliguta eu asa o simt cand nu mai am contractii in rest e bocna tot timpul daca stau in picioare ,la frig ,la dus ,pe scaun e int-o continuua contractare.
35+ cu baby Rafael-Ioan
biancabia spune:
citat din mesajul lui ursulet33 fetelor, cum se simt contractiile de care tot povestiti? sunt la prima sarcina, n-am cu ce sa compar... din cand n cand imi simt burta tare, dar e o senzatie continua, nu dureaza cateva secunde si apoi sa se relaxeze - astea sunt contractii? ps- tocmai am intrat in sapt 34 :) |
Nici la mine nu dureaza doar cateva secunde, am cateodata contractii nedureroase cand sunt intinsa si relaxata in pat si sunt destul de lungi. Da, contractiile se manifesta prin intarirea musculaturii uterului.
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 29+