Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)
Raspunsuri - Pagina 5
ALTESA spune:
fetelor mie mi s-a spus cand am primit magne b6 de la fundeni sa-l iau maxim pana in ora 12 a pranzului pentru ca altfel imi da agitatie si nu voi dormi noaptea iar daca e luat iar daca respect si il iau pana in ora 12 il ajuta pe bebe ,eu voi dormi foarte bine noaptea si nu voi mai avea carcei sau amorteli si asa este.
Acum la 32 de sapt cand am fost la fundeni mi-au spus ca pot sa incep sa iau chiar 2 dar nu am luat ca momentan ma simt bine cu 1 capsula.
34+ cu baby Rafael-Ioan
danezza spune:
si eu tot in jurul pranzului le iau .. intre 12-14 si mi-a fost bine pana acum.
in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
carina spune:
Neata burticoase,
E a treia zi in care ma doare capul de dimineata pana seara si deja simt ca o iau pe carari.
Mady: o sa fie bine.
Ica: eu nu m-am ingrijorat si nici medicul. Cand il verifica intre picioruse, medicul a zis ceva de genul: "ia uite ce bine incrucisate isi tine piciorusele ca nici daca as vrea sa vad cum stam cu testicolele nu as putea". Deci nimic alarmant, dar pentru sot a atins punctul sensibil . I-am explicat si eu dupa ca nu are de ce sa isi faca griji si azi dimineata i-am citit ce ati scris si v-a multumit de incurajari.
Cristina: nici eu nu sunt fana a medicamentelor in general si acum cu atat mai putin. Pe mine m-a surprins putin sugestia medicului, dar mi-a spus ca oboseala acumulata de organismul gravidei e mai nasoala decat ajutorul medicamentos luat din cand in cand.
Alice, Altesa: mersi de info - am transmis-o la ingrijoratul familiei
Jessamine: si mie mi se par mici hainutele lui bebe si la mine nu a trecut asa mult timp de la ultima sarcina cum a trecut la soacra ta . Bebeii la nastere au in medie 50-55 de cm. Pe hainute scrie pentru ce lungime sunt facute, asa ca ii poti arata si soacrei.
Anne: deci esti in 24 Decembrie nascuta? Ce fain. Nici noi nu am impodobit bradul inca cu toate ca ma intreaba prunca in fiecare zi. Noi inca suntem cu casa intoarsa si astept sa terminam ca sa impodobim.
Apropos de sutiene, eu sunt coplesita ca la Carina nu mi-au crescut deloc sanii, iar acum de la 70 AA, am ajuns la 85-90 C . Si e tare greu sa ma obisnuiesc cu ei la dimensiunea asta.
Va pupacesc si sa aveti o duminica frumoasa fara evenimente,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 29+
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Jessamine, nu sunt mici hainutele, stai linistita.
Eu intepaturi in vagin nu prea am, in schimb ma dor oasele pelvisului de moooor, ieri noapte m-am trezit din cauza durerii. Si respir cam greu.
Cu insomniile nu am probleme, din fericire. Dorm de rup.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
biancabia spune:
Buna dragutelor!
Eu sarcina trecuta m-am indopat de gynipral intravenos si pe gura, diazepam injectabil si oral si f rar, atunci cand tensiunea mea mica o permitea, nifedipin (timp de 3 luni cat am stat in Ro). Contractiile in cazul meu nu cedau, dar ma gandesc ca a ajutat tratamentul sa duc pana la 38+6 sarcina. Aici cand m-am intors mi s-a administrat un medicament cu acelasi component activ ca si nifedipinul, asa ca eu cred ca e indicat in sarcina. Eu as zice ca e mai indicat decat gynipralul, chiar daca unica indicatie din prospectul acestuia e relaxarea musculaturii uterului. La 35 de sapt mi s-a suspendat tratamentul contractiile continuand. Ceea ce mi-au zis absolut toti medicii cu care am vb a fost ca daca nu sunt dureroase contractiile sau regulate, ele nu vor deschide colul.
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 29+
biancabia spune:
Noi inca nu ne-am apucat de impodobit bradul. Vreau sa cumpar podoabe noi pt ca cele vechi nu mai imi plac deloc, plus ca s-au deteriorat unele dintre ele. Si vreau si brad nou. Sotul ar vrea natural, poate gasim unul frumos.
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 29+
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Mady, ma bucur tare ca esti mai binisor! Fetelor, am si eu o urgenta si o intrebare. Am avut azi contractii mari detot, cam toata ziua si dureri , jos, deasupra vaginului, nu stiu exact cum sa descriu, dar o presiune mare, parca se rupe ceva...am vb cu dr si mi-a spus sa iau Nifedipin Retard de 20, 1 la 6 ore. Pe prospect scrie ca nu se ia in sarcina si alaptare, apare la contrindicatii. Alta varianta pe care o mai aveam eu era sa reincep Proluton, progesteron injectabil, insa ii e teama dr de coagularea mea, probl. cu mutatiile....si nu vrea sa-mi dea inca. A luat vreuna dintre voi medicamentul acesta pe sarcina, Nifedipin? „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 25+ cu 2 |
anastasia ai mare grija de tine ,eu nu stiu sa-ti spun despre contractii,poate te ajuta fetele ,dar nu stiu daca e ok sa faci acum un drum pana la Prislop,chiar daca ti-ai dori foarte mult(de aceea am mers si eu in luna 4),mai bine ai grija de tine si de gemenasi si va duceti dupa aceea...e greu un drum lung in situatia asta...dar biserica draganescu as vrea sa o vad si eu ,poate la vara cu bebelina
minunea mea 35+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGoji Anastasia - nu stiu sa-ti raspund. Iaura - am citit ca ai programata cezariana in 27. Avem sanse sa ne vedem la maternitate, daca nu, macar sa-mi tii locul in rezerva De-as mai sti si cum sa te recunosc. Cand mai vii in Cluj la control? Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria 36+ "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
cristina cred ca nu mai vin pana nasc,nu m-a mai chemat dr. ,doar vb. la telefon...dar cred si eu ca o sa ne intalnim pe acolo,chiar am intrebat de rezerva si a zis ca si saloanele cu 3-4 paturi sunt ok ,acum ved la fata locului ,ca o sa ma internez cu o zi inainte sa fac iar turul clinicii si sa vad saloanele si daca e libera rezerva...
dar mai vb. pana atunci ,poate si la telefon si o sa ne recunoastem noi cumva ,eu am poze pe picaas ,tu ?
minunea mea 35+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
CristinaGoji spune:
Carina - vezi daca bei sufcienta apa. Daca nu, ar putea sa te doara si din cauza asta capul, daca nu e asta, masoara-ti tensiunea, daca e ok, baga niste cioco amaruie.
Iaura - pe FB am poze - cristina gojinetchi
Anessi - sutien de alaptat nu sunt convinsa ca ai nevoie in maternitate. Mai degraba cand o sa incepi sa iesi in lume. Mai bine ti-l iei dupa, o sa fii surprinsa la ce dimensiuni poti ajunge. Cu hainutele - eu am luat teapa la primul bb. I-au fost mici toate, ca a avut 58 cm la nastere. Bine ca nu luasem decat minimul. Asa ca nu luati nici din astea prea multe, mai ales ca la nou-nascuti pana pe la 5-6 luni, cand incep diversificarea, nici nu aveti nevoie de multe haine, ca ei nu se murdaresc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
36+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
annesi spune:
Carina, da, sunt nascuta in 24 dec.
si cu cresterea pieptului... ca sa vezi ce mult difera totul de la o sarcina la alta...
Anne 33+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/