Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Baietii mei au plecat. Mi-a zis Vladimri clar: "tu nu te imbraci. plecam doar noi, ca baietii. tu stai acasa si faci mancare".

E total!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Baietii mei au plecat. Mi-a zis Vladimri clar: "tu nu te imbraci. plecam doar noi, ca baietii. tu stai acasa si faci mancare".

E total!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da, cam este!
Are niste cuvinte in el si formeaza niste fraze de ma mir de unde le scoate.
Mai nou inventeaza jocuri si ne solicita. De tipul: "sa imi spuneti voi mie...Robert fii atent...sa imi spuneti, pe rand ce forma am eu aici" si noi zicem foarme corect sau gresit si el ne corecteaza si ne zice :foarte bine, ai ghicit. Iti dau o recompensa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu sunt la munca, mai am putin, abia astept sa plec ca am ochii obositi. Ieri cand am fost la control m-a intrebat doctorul daca stau mult in fata calculatorului ca am un usor spasm, dar ma bucur ca in rest mi-a zis ca e bine.

Ce tare e Vladimir

Mi-a zis mama ca ieri Lucian a facut curatenie, a sters cu mopul prin casa, inmuiat in vasul de la wc

weekend placut!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Mi s-au intors baietii. Mi-au adus vedere de la Muzeul Militar. Au fost sa vada avioane.

Asa imi place obiceiul asta al lor. Parca sunt piticul din Amelie("baietii au fost la...")

Acum ne pregatim de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete de azi dimineata are fi'mea ideei si pe zi ce trece isi confirma numele de huno-terorista:
-a blocat usa de la intrare (nu-i grav caci eram in casa si am putut lua siguranta...dar tot asa de bine o putea face cand eram afara chiar pt jumate de min.F rar ieseam fara ei pana la scara sa iau paine)
- mi-a aerisit caloriferul din dormitor=inundat....a desfacut supapa.Apa la greu,prize,calculator.....eheee
-mi-a stricat o maneca de la un plovar ,la care mai aveam f putin.
Printre acestea am facut teme cu Bogdi si 2 feluri de mancare...si-s franta...sper sa o dobor cat mai repede si sa scape de mine azi. (stiu ca am palma f grea si ma feresc sa-i lovesc...ii cert,tip...daca e nevoie "tai" tv,pc....sau mai gasim ce sa scoatem.Pana acum am rezistat eroic sa nu o altoiesc,sper sa o culc ...apoi e fresh si poate cu ideei mai pasnice)
Oricum azi a avut mare noroc cu ta'su caci zau si-o fura de la mine.
Acum am schimbat la usa de la intrare nu ma mai poate bloca afara ,am pus incuietori la usi sa fie in ochii mei non-stop.Prin urmare stiind ca a gresit..isi plimba o papus intr-un carut si zice"postii,postii de ce futu.tut"

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, ma bucur ca te-ai distrat aseara (cred ca am ramas cu intrebarea-n gand de nu am mai scris-o )

Anaan
, spor la corectat !! maine ai putea sa faci o pauza totusi si sa iesi la o plimbare, ce zici ?!

Noi am fost afara la plimbare 3 ore pt ca s-a incalzit vremea de numa', am bifat si locul de joaca care vine la pachet cu oul kinder mai nou si acum pictam, gatim, etc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Dodo, vad ca nu va plictisiti nici voi , imi place de Isabella ca e activa , sa-ti treaca oboseala si sa se odihnesti putin si tu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetele! mai mult pentru mine ca vad ca voi ati facut deja o gramada de lucruri. Au plecat si copii mei in parc sa se joace de-a indienii si eu vreau sa ma apuc de papa.

La noi sunt 11 grade si e destul de racoare, nu-mi mai pot imagina cum e la minus 10 cum scria in poza Denisei. Nici n-avem haine pentru vremuri asa friguroase. Si desi simt o nostalgie dupa zapada asa cum a fost la intalnirea de anul trecut ma bucur ca nu trebuie sa resimt temperaturi asa de joase printre blocurile din Bucuresti. Se vede ca azi sunt intr-o dispozitie mai buna, nu mai sunt asa croita pe englezi.

Noi simtim din ce in ce mai acut atmosfera de sarbatori. Am inceput sa ascultam Profm Christmas, sa invatam "Mos Craciun cu plete dalbe" si "Jigle Bells". E frumos sa incepi sa sarbatoresti mai repede mai ales daca si orasul sarbatoreste cu noi, parca dureaza mai mult.

Vineee Craciunuuul !!!
Va doresc un weekend placut si linistit.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor ?? Ada evident ca nu s-a culcat, se uita la Tom & Jerry, poate o ia somnul in pat :))
La noi ploua si e ceata !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Unde sunteti fetelor ?? Ada evident ca nu s-a culcat, se uita la Tom & Jerry, poate o ia somnul in pat :))
La noi ploua si e ceata !!

io-s pe aici.vladimir doarme si io citesc niste chestii.

Mergi la inceput