Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 2
Ilinca_M. spune:
Halou.
Parca parca is ceva mai bine (fara aspirina:)) iar Phiphi nu m-a trezit decat la 9. Dar dimineatza pe la 4 am mers la un shushu si am crezut ca nu mai pot ajunge in pat, m-au luat niste ametelei...ametzelile astea pot fi de la raceala sau am iarasi tenziune mica/ lipsa de calciu alea alea?
Bianca, articolul ala e scris de un fost coleg de liceu (mai mare cu 2 ani) care acum e director HHC Romania, a desfiintat toate "leaganele" din Maramures si a facut case de tip familial, am fost si eu ca voluntar la una dintre case acum vreo 10 ani, conditiile erau excelente dar ingrijitoarele tot blazate si rautacioase, ce se bucurau copiii cand mergeau voluntari
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, sanatate multa !! pe mine ametelile si slabiciunea ma iau cand am tensiunea mica de obicei, nasoala senzatie !
Cat despre fostul tau coleg, toata stima si admiratia astia sunt oamenii care chiar fac ceva si nu se bat doar cu pumnul in piept ca nu e bine !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Buna dimineata!
Novus, eu azi o sa corectez teze, teze si iar teze(asta o sa fac si maine, la cate am). Sa vad cum ma descurc cu Andrei, ca H. are o intalnire cu seful lui in dimineata asta.
Ilinca, sanatate!
Ina, cum a fost la chefuiala?
Bianca2503 spune:
Baietii mei au plecat. Mi-a zis Vladimri clar: "tu nu te imbraci. plecam doar noi, ca baietii. tu stai acasa si faci mancare".
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Baietii mei au plecat. Mi-a zis Vladimri clar: "tu nu te imbraci. plecam doar noi, ca baietii. tu stai acasa si faci mancare". |
Ola ola eeeee
Machooo man
Ola ola eeee
Sexy baby!!
(sau esti prea tanara sa fi prins piesa asta in voga?:))))))))
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ola ola eeeee Machooo man Ola ola eeee Sexy baby!! (sau esti prea tanara sa fi prins piesa asta in voga?:)))))))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
O stiu. O stiu si p-aia cu prima noapte a fost vis, m-am simtit ca-n paradis.
Nu sunt chiar asa de tanara:)) doar ca nu stiu eu toate iespresiile astea.
Ilinca_M. spune:
Oooo, daaa, ce vremuri...cat de imbecila putea fi piesa aia cu "prima noapte-a fost de viiiiiiiiis/ m-am simtit ca-n paradiiiiiiis"...haaaahaaa, atunci ma enervau groaznic, acum cred ca m-ar distra sa le mai aud:))). Tufete, facem o compilatie de-asta nouazecista s-o ascultam la urmatoarea intalnire?:)))
"Amintirile ma chinuieeeesc/ nu mai reziiiiist (sau suport?!:)))
andiaroro spune:
Ilinca- dr meu zice ca un atac viral face tensiunea sa scada.
Bianca- ce ne faci bun?
Eu imprim niste hartii si tes planuri, care nu au cum sa-mi iasa...Afara ploua cu spume, e griul cel mai gri, imi e somn si tr sa plec cu Alex la sport si apoi la tunsul Anastasiei.
Planurile sunt cum sa ma fofilez. N-am cum, asa ca....
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Ina, cum a fost la chefuiala? |
Desi mi-am facut planu' de acasa ca tiganu' cum ca nu stau mai mult de 12 -ce de veleitati de Cenusareasa urbana!- am stat pina la 3 si mai stateam daca nu venea politia pentru ca facusera ceva vecini reclamatie. La ce ragete erau, nu ma mir! De cintat, n-am cintat decit "in gasca"; am zis ca ma pastrez pentru mai tirziu si, dupa ce a inceput dansul, s-a dus naibii karaoke-le!
Si, ca sa raspund si la intrebareea lui Novus: azi, cind termina Jambo cu treburile, mergem la tata ca ne-a invitat la haleala, apoi purcedem inspre Cluj; vreau sa dau o fuga pe la H&M (ca pe asta l-am ratat week-end-ul trecut si am auzit ca sint lucruri "bune") si pe la magazinele de jucarii. Mi-e ciuda ca diseara e Noaptea Reducerilor si io nu pot merge. Cheful si cazarea sint la un hotel in afara Clujului; si cel mai tare ma enerveaza e ca (pentru mine) in ciuda stelelor, nu se fumeaza in sala cu kefu', numai in hol Anul trecut s-a si mutat cheful acolo
No, desi culcat "regulamentar" aseara, Ian acum s-a trezit
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui andiaroro Ilinca- dr meu zice ca un atac viral face tensiunea sa scada. Bianca- ce ne faci bun? Eu imprim niste hartii si tes planuri, care nu au cum sa-mi iasa...Afara ploua cu spume, e griul cel mai gri, imi e somn si tr sa plec cu Alex la sport si apoi la tunsul Anastasiei. Planurile sunt cum sa ma fofilez. N-am cum, asa ca.... ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Nimic.
Am facut niste pilaf si niste pulpe de pui separat.
Mai vreau sa fac ceva strudel sau pateuri, dar cu foietaj cumparat ca mi-e lene sa fac eu.