Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Phiphi a dormit regulamentar, de pe la 14 la 16. Io am balotat salata ruseasca de nici nu ma mai pot misca, pocnesc.
Ceva tema de weekend n-avem, sa se mai anime atmosfera?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Da, n-ar strica ceva animatie pe aici , n-am nicio idee, ma mai gandesc ...

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Salutare tufete

Gaza, da, io ziceam de balul de pe 1/12.

Dodo, ce tare e isabella nu te supara pe ea, daca zici ca ai mina grea... desi nu prea-mi vine a crede, ca si cu sete daca ai da, tot ca fulgul ajunge la ea, io asa cred -la mine asa se-ntimpla, dar faptul ca "o ating" conteaza cel mai mult, asta e pedeapsa de fapt, nu durerea fizica, ci uimirea, indignarea, rusinea ca s-a ajuns aici (si e valabil si pt mine si pt ea ... apoi ne impacam repede, bineinteles.

Bianca, spor la corectat teze (bleah ... sau nu? mai ai surprize interesante, bune sau rele, dar ai?)

Ilinca, bine ca-ti e mai bine, dar ai grija de tine, nu iesi imediat in frig!!!

Novus, ia baga tu o tema

Io am plecat de-acasa, la socrii, ca sa ma-ntilnesc cu copiii care au ajuns si ei aici... si ce ne-am mai pupacit, ce ne-am mai iubit!!!
Acum ne jucam noi, fetele, tati s-a dus sa faca focul, sa nu dirdiim in casa ailalta deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uite, de ex, vroiam s-o intreb pe cuscra: de ce zici ca nu-ti sta bine in colanti? Daca-ti sta bine in tutu si ciorapi opaci, ar trebui sa-ti stea bine si in colanti, ca-s cam tot pe acolo, nu?
Io ador colantii, ca mi se par foarte comozi si...rapizi...adica am tot felul de tricotaje, bluze lungi, camasi lungi...le trantesc o pereche de colanti si neshte cizme si iaca, ma simt si bine si gandeshti ca-s si shepshi, dar intr-un mod decent:)))
De cand cu colantii parca nu tare mai suport jeansii...sau m-am ingrasat?:))) Tema: voi ce stil vestimentar preferitzi?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Bianca, spor la corectat teze (bleah ... sau nu? mai ai surprize interesante, bune sau rele, dar ai?)

Cred ca Anei vroiai sa-i scrii, nu ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Tema: voi ce stil vestimentar preferitzi?

Eu prefer oricand jeansii !! chiar zilele trecute mi-am facut inventarul si am o colectie impresionanata , le-am facut vant celor care imi erau largi, mai nou prefer jeansii mulatosi, lui Pisi nu-i plac

Ca si stil eu merg pe casual de obicei , imi plac accesoriile cand le cumpar apoi de obicei uit sa le pun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Cred ca Anei vroiai sa-i scrii, nu ?!

ops :) aha, anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Novus da e f activa...si are grija si de activitatea mea

Citat:
Dodo, ce tare e Isabella nu te supara pe ea, daca zici ca ai mina grea... desi nu prea-mi vine a crede, ca si cu sete daca ai da, tot ca fulgul ajunge la ea, io asa cred -la mine asa se-ntimpla, dar faptul ca "o ating" conteaza cel mai mult, asta e pedeapsa de fapt, nu durerea fizica, ci uimirea, indignarea, rusinea ca s-a ajuns aici (si e valabil si pt mine si pt ea ... apoi ne impacam repede, bineinteles.

Chato asa imi spunea tatal meu ca am mana grea...m-am ferit sa-i lovesc.Si am reusit pana acum...iar la ea ca si la Bogdi cea mai mare durere e sa nu-i vorbesc sau sa o las sa se joace in parul meu.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Stil vestimentar.
Pai depinde de situatie. Preferatul meu e hippie-hippie, dar nu il pot adopta in fiecare zi.

De multe ori mi se cere business si de cele mai multe ori sunt smart-casual.

In weekend...cum ma taie capul.

Nu am un stil preferat...le port pe toate cu placere si imi adaptez atitudinea in functie de situatie (doar mi-ati citit descrierea:)))

Mergi la inceput

io prefer rochiile...
dar ma imbrac in fuctie de munca pe care tre s-o fac... mi s-a intimplat sa trebuiasca sa ma descalt de tocuri si sa urc pe scara de 3 m desculta si in fusta... am renuntat la exibitionism

evident. cind am kef sa fiu relax ma imbrac relax, dar asta o fac cind vreau si am chef.

Mergi la inceput