Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 21
andiaroro spune:
Noi am dat startul la Craciuniada pe 1 cu Calendarul de Avent. De ieri trecuram si la chefuri
:
http://community.webshots.com/slideshow/581933416sMvjKE?mediaPosition=1
novus spune:
Andiaroro
, imi place cum va distrati !! si-mi place de Anastasia ce expresiva e
smecheroasa frantuzoaica frumoasa !!
Bine ca mi-ai adus aminte de calendarul de Advent 
Trebuie sa inventariez iar cadourile ca tare mi-e ca uit ceva prin dulap ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
florintunde spune:
buna seara
Avem oferta foarte avantajoasa de Weleda!
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36209
scuze pt deranj
sanatate la ghiocei

Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Noi am dat startul la Craciuniada pe 1 cu Calendarul de Avent. De ieri trecuram si la chefuri http://community.webshots.com/slideshow/581933416sMvjKE?mediaPosition=1 ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Vai ce frumos e imbracata Anastasia.
Vreau si eu sacou ca al ei
Anaan spune:
Salutare!
Am terminat cu corectatul tezelor
si acum incep corectatul diverselor teste![]()
Am admirat-o pe Anastasia
: minunat copil!!!( nici Alex nu-i mai prejos!)
La noi a venit Mos Nicolae in seara asta, din motivul pe care l-ati punctat si voi: maine nu eram acasa, incat sa ne putem bucura din plin de bucuria lui Andrei. Cat a fost H. cu el in oras, eu am impodobit un bradut in camera lui, am plasat cadourile si am stins luminile, lasand doar instalatia de pe pom sa lumineze. Cand a venit din oras si a vazut totul a inlemnit - pacat ca nu i-am filmat reactia!- a fost foarte impresionat, iar cadourile (Thomas load on , un puzzle cu Winnie si un set: caciula si manusi-pe care i l-a luat o prietena) i-au placut mult! Asadar, am inregistrat un succes!
Statea langa pom, foarte impresionat si numai il aud ca zice: Multumesc, Mos Licolae!
Ou Kinder si portocale o sa gaseasca maine in papuci, ca sa ma prelungim sarbatoarea.
Monn, sa stii ca nici bujetul
nostru nu a fost mult mai consistent, cred ca important e sa le luam lucruri care le plac si sa ne bucuram alaturi de ei (ceea ce sunt convinsa ca tu ai facut). Las' ca vin si zile mai bune!
Ela, ma bucur ca lucrurile merg ok!
Asteptam detalii!
Bianca2503 spune:
Ela, vrem detalii!
Sa va zic de copilul meu care m-a atentionat ca fac galagie si nu mai aude la desene asa ca mi-a spus:"Zip it!"

M-am uitat putin chioras la el si mi-a explicat "trage fermoaru' la gura, Bianca!"
Ce sa-i mai zic...
Monnvas spune:
FLORIC
Multumim pt mamut. Mi-au dat lacrimile citind ce ati scris despre mine.
INA
succes maine la interviu
ELA
integrare usoara!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Io-s un pic bulversata, m-am conversat cu o pretena cu bebe de 4 luni care s-a separat de tatal copilului 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Io-s un pic bulversata, m-am conversat cu o pretena cu bebe de 4 luni care s-a separat de tatal copilului ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |