Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 20
simonapro spune:
Seara buna!
Eu n-am reusit sa le iau nimic copiilor de Mos Nicolae, dar mai am timp si maine, ca abia seara vine la noi.
La capitolul imbracaminte, imi place si tinuta mai office pentru la munca, dar imi plac si blugii si haine lejere in rest. Colanti port iarna, cu cizme si veste mai lungi.
Ca de obicei mi-a luat mult sa recuperez, si am uitat ce mai aveam de zis
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Seara buna! Eu n-am reusit sa le iau nimic copiilor de Mos Nicolae, dar mai am timp si maine, ca abia seara vine la noi. La capitolul imbracaminte, imi place si tinuta mai office pentru la munca, dar imi plac si blugii si haine lejere in rest. Colanti port iarna, cu cizme si veste mai lungi. Ca de obicei mi-a luat mult sa recuperez, si am uitat ce mai aveam de zis Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Spor la cumparaturi, atunci!
Merg si eu sa aranjez nitel "mormanele" din living sa facem putin spatiu de manevra noilor achizitii.
Mai dau o fuga si pina la Lidl sa iau si eu niscaiva kindere ca mi-am propus sa nu iau si...n-am luat. De cind s-a trezit, mi-a cerut de 3 ori
Va pup! Sa aveti o seara uandarful si M. Nicolae sa vina la toata lumea!!!!!
Dodo-pui spune:
La capitolul mos ..va veni in seara aceasta...cu dulciuri de la milka...si atat.In seara aceasta ca sa le savuram uimirea de pe chipuri ,si sa-i vada si D.Doar atat ca atat e bugetul nu ca respect traditia
Marea mea problema e ca nu gasesc jucaria/plusul shrek iar Donu' azi m-a intrebat daca Mos Craciun ii aduce pinguinul si pe shrek.I-am spus ca el stie cat de cuminte a fost si ce merita fiecare,dar chiar nu-l gasesc.Nici pe net nu m-am impiedicat de verzatura aia.Am colindat si eu si al meu..
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
simonapro spune:
Bine ca m-a dezmeticit al meu sot, ca in seara asta vine Mosul, deci ma duc la cumaparaturi Eu tot credeam ca maine seara vine
O seara frumoasa
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
Helau.
La noi Mosul va veni cu un mini-set Lego (cred ca n-are mai mult de 20 de piesulite) si niste briose negre = briose cu cacao, alea ii plac. Kindere la anul Buget: 55 lei Sper ca bugetul de Craciun sa fie mai bun
Io inca am o stare de cacao, in ton cu vremea de afara.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
dyana27 spune:
gataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
am negociat, 3 luni imi da fix cat am aici, si dupa 3 luni cand trec pe nedeterminat marim si salariul.
sut atat de fericita.... abia astept sa scap de la serviciul asta.... sa ma duc sa fac ce-mi place, si cu niste oameni pe care-i "simt" ca sunt de bine. si nu-mi fac probleme de cum o s afie... ca ma stiu pe mine... ca dau 200% cand fac ce-mi place, si fac cu drag... si iese si lucru bun!!!!!!!!!
maine-mi dau demisiaaaaaaaaaaaaa!!!!! (cadou de mos)
Ela78 spune:
Hellou!
Am trecut doar sa va salut!
Dyana, felicitari pt.noul job! Sa fie intr-un ceas bun si sa te simti fericita si implinita asa cum iti doresti
Si la Ianis va veni Mos Nicolae, are grija tati de asta
Cum mai e Aris, e cuminte in burtica Vitamina2?
Gaza a mai dat un semn?
Mi-e dor de voi tufete.......
Kiss You all
Ilinca_M. spune:
Ela, dar nu ne dai detalii, cum te-ai adaptat, cum ti-s colegii, cum s-a adaptat Ian...
Dyanna, felicitari!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Hellou !!!
Hai ca iar am stat peste program sa termin ce am decalat de vineri, a venit si curierul si a stat dupa mine pana am indosariat hartiile si le-am expediat ! maine mai am o sedinta importanta si apoi ma focusez pe lucrurile cu adevarat importante in aceasta perioada : cadouri, intalneli, etc !!
Tufetelor tare m-am distrat cu cartierul rosu, Inapreda ma si mi cum de nu ai auzit de el
Floric, azi ai fost in forma !!
A propos si eu am nevoie de dictionar pt mesajele strumfului
La noi a venit mosu' deja pt ca tati avea o treaba la 20 , ne-a adus o carte tare frumoasa de Craciun + oo kinder, bitzi, nuga si o nuielusa
Evident ca oul kinder a fost pe primul loc !!
Ela, pai asa scurt ?! hai da-ne un raport cat de cat detaliat , cum e viata ta ?
Dyanna bravo !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)