Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Vai, Ina, chiar am ras. Ma bucur ca ”m-ai vazut” cand am deschis siteul. Da...fata aia am facut-o. M-oi fi si auzit cand am zis ”Ptiuuu...Doamne, nici batuta nu as purta asta” si crucea de rigoare facuta.

Impacare, impacare

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Si daca tot nu ma las plecata de la serviciu. Ma vezi cumva imbracata in asa ceva????? Cred ca as fi stresata de nu as putea respira. Ma vad ca Uppy Goldberg (parca asa o cheama) in filmul ”The Ghost” cand era imbracata ca o doamba (in viziunea ei) si pe tocuri, atunci cand a iesit din banca.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Si daca tot nu ma las plecata de la serviciu. Ma vezi cumva imbracata in asa ceva????? Cred ca as fi stresata de nu as putea respira. Ma vad ca Uppy Goldberg (parca asa o cheama) in filmul ”The Ghost” cand era imbracata ca o doamba (in viziunea ei) si pe tocuri, atunci cand a iesit din banca.

Poze Raru
Poze noi

Pai actrita aia nu-mi place mie; nici ca actrita -n-am prea vazut filme cu ea- nici ca femeie; mi se pare chicioasa

In schimb, te-as vedea o...Ava Gardner de Romania!

Mergi la inceput

Uite , Floric:

http://www.citate-celebre-cogito.ro/24-decembrie/

Mergi la inceput

Ramasei restanta cu...invitatia la dans: eu accept doar daca imi face o REALA placere Altfel, refuz, cu nonsalanta, de fiecare data. Adica, am destule pe cap, "fac frumos" frecvent de musai, cind ies, ies ca sa ma simt bine, sa-mi tihneasca, nu sa string din dinti facind placerea cuiva.
Ma enerveaza de crap, cind ii spun unuia, "nu, multumesc frumos" si ala, insista ca boul; io daca zic "nu", ramine "nu", asa ca penibilul se prelungeste pina devin si io ca si colegele Ilincai (nu mai stiu cum le-a etichetat dar mi-a placut). Si nu pot intelege chestia asta. Ma enervez de fiecare data. Si la cheful de la Cluj s-a intimplat la fel si nu cu unul. Si cel mai tare ma enervez daca accept si le spun ca...eu conduc, altfel nu dansez; nu am chef veci sa ma unduiesc linga cineva, indiferent de "cineva" In fine, asta e o problema a mea care dureaza de multa vreme si nu stiu cum s-o rezolv.
Mi-am amintit ca la o petrecere recenta -era ziua unui prieten din gashca- sarbatoritul a tot insistat si, intr-un final, a adus argumentul suprem "e ziua mea, poti face un numastiuce de data asta" si i-am raspuns "da, am venit la ziua ta sa ma simt bine, nu sa ma invirt penibil pina ametesc". Am fost nesimtita, recunoasc, dar el danseaza un soi de "populara" smucita, isi trage partenerele de haine pina se bate el la pingele
No, v-am facut capul calendar, aiurea.

Va multumesc ca m-ati lamurit. Ma bucur sa vad ca majoritatea...refuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Neata!

Sambata dimineata va propun o intalneala la mine, ca va fi si Magdyi cu copiii. N-am asa multe jucarii in casa, dar just accross the way am parc cu locuri de joaca frumoase. A, si cu picii in forma jucariile chiar nu conteaza Pisik, Anca, stiti unde stau, restul PM pt adresa

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ai, ai, ce-mi place initiativa ta!!! Bravo, Monn!
Si-mi place, din descrieri, cum te imbraci! Dar...27? DEEEEJA??? Numa' asha imi dau seama ca "ne stim" de aproape 4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare fetelor!!!

Noi inca nu am cumparat cadou de Mos, doar niste dulciuri. Merg mai pe seara in Carre4 sa cumpar ceva alimente pentru pachetelele copiilor de la spital si le cumpar si la copii ceva. Inca nu stiu ce.

Ina zi-mi te rog de unde ai luat masa cu trenulet si de care anume este. Poti sa-mi arati pe vre-un site? Exact asta vreau sa-i iau si eu lui David de Craciun, dar nu am vazut nicaieri. Multumesc.

Faine hainele prezentate de Ina, dar deocamdata nu investesc in asa ceva. Mi-e dor sa-mi cumpar niste haine sau sa ma imbrac frumos, dar deocamdata ma multumesc cu cele 2 perechi de blugi de gravida care inca ma incap.
Aaaaa, am fost si eu in celebrul cartier din Olanda. Gasesti de toate acolo , dar noi am plecat cu mana goala

Imi cam cad ochii in gura, caci asta noapte iarasi m-am culcat pe la 4, caci am tot impartit pachetele si am impachetat ca sa iasa bine la toata lumea. Abia astept maine sa le vad fetisoarele

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

E o ploaaaaie aiciiiiiiiiiii...si intuneric inca de la ora 16 si o ploaie cu spumeee...oribil.
Am venit de la gradinitza si m-am umflat de ras, cu laleaua, ca cartierul roshu:))) Cuscra, cum se poate sa nu stii tu de vitrinele de la Amsterdam? Andrei le-a si vazut, avea vreo 15 ani:)))) O sa-l intreb daca aveau alea haine denny rose:))) Si celelalte tufete, n-ati citit Laleaua Neagra? Ca io pe la 9 ani toata trepidam de emotie pentru celebrii bulbi adusi din Olanda:))
En fin.
Io de Miculash i-am luat o bluza (reduceri la Fox kids) si un ren care canta (reduceri la Metro). I le-am si dat. Ii plac. N-are ea treaba cu Mosh Nicolae! Poate de la anu' incolo! Anul asta n-am treaba nici cu Mosh Craciun, am incercat sa le fac cunostinta prin intermediul youtube, o doare-n 3 litere!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Olga, tocmai ca n-am gasit ce mi-as dori eu pentru Ian

Oferta este urmatoarea:

1. http://www.iasicomanda.ro/produs_Set-Tren-din-lemn_566.html

2. pretul de la asta e FARA masa; daca vrei si masa e vreo 920 ron
http://www.jucariidinlemn.com/product/tren-set-metropolis_60939.aspx

3. http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7587/set-constructie-cu-masa-ride-around-town/

In Anglia se gasesc FOARTE, FOARTE frumoase de la Brio dar, cum are aproape 30 de kg, mi se pare scump transportul;

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

E o ploaaaaie aiciiiiiiiiiii...si intuneric inca de la ora 16 si o ploaie cu spumeee...oribil.
Am venit de la gradinitza si m-am umflat de ras, cu laleaua, ca cartierul roshu:))) Cuscra, cum se poate sa nu stii tu de vitrinele de la Amsterdam? Andrei le-a si vazut, avea vreo 15 ani:)))) O sa-l intreb daca aveau alea haine denny rose:))) Si celelalte tufete, n-ati citit Laleaua Neagra? Ca io pe la 9 ani toata trepidam de emotie pentru celebrii bulbi adusi din Olanda:))
En fin.
Io de Miculash i-am luat o bluza (reduceri la Fox kids) si un ren care canta (reduceri la Metro). I le-am si dat. Ii plac. N-are ea treaba cu Mosh Nicolae! Poate de la anu' incolo! Anul asta n-am treaba nici cu Mosh Craciun, am incercat sa le fac cunostinta prin intermediul youtube, o doare-n 3 litere!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Dupa ce am aflat despre ce e vorba si io m-am mirat ca n-am stiut!!
Nici Ian nu stie ce e cu Moshul; si eu am incercat sa i-l arat pe youtube dar nu e curios Cica ala e "nenea shoshu" (nenea roshu) si ca "ociu e gios" (= mosu e jos, adica socru' meu la care Ian ii spune "moshu" la cererea Majestatii sale )

Mergi la inceput