Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Inapreda, 1. Si mie mi-a placut site-ul, chit ca nu m-as putea imbraca cu hainele alea 10000 de ani de-acum incolo, la constitutia pe care o am. Dar multe mi-au placut. 2. Cu jucariile la asta m-am gindit si eu, ca poate ar trebui sa pun si ceva pur-copilaresc, chit ca ea se bucura mult si de carti, ca de-aia i-am si luat-o pe asta, ba am mai si "plusat" pentru Craciun. Chestia e ca ....nu stiu ce finante o sa mai am pina la Craciun, si nu vreau sa rapesc din stralucirea zilei aleia. Mai degraba as vrea sa ...muncim...sa pregatim Ajunul (de unde si podoabele/abtibildurile etc. Am uitat, are si un mini-rucsacel cu girafa, in perspectiva gradi. 3. Iti tin si eu pumnii pentru miine. Am gasit - sper - bona. asta dupa o noua faza de kkt facuta de fosta bona, care m-a sunat martea trecuta sa imi spuna ca mai vine, si care mi-a zis ca de fapt nu mai vine, cind am sunat-o simbata sa o intreb daca ii convine sa mai colaboram pina dupa sarbatori. O vad acusi. Dau acatiste, sa ne intelegem, pe cuvint...! http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
N-am inteles faza cu impodobitul:
-ai luat "ingrediente" ca sa manufacturati voi diseara podoabele pentru Ajun? (mi se pare o super idee!)
-sint cumparate -podoabele!- "de-a gata" si voi decorati? In seara asta? Sau in Ajun?
Succes cu bona! Tot nu mi-ai spus care e fost marul discordiei!
Sper sa avem si noi nevoie curind de-o bona! [:D
Floric spune:
Acu, Ina, rogu-te zi ce e cu Laleaua? Hai, ca ne intelegem noi cumva...Vorbim impreuna si ne intelegem separat.
Eu fac redirectionare catre Bianca ca le spune asa de frumos incat parca ar scrie gandurile mele cu cuvintele ei, evident.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Mai fetelor, imi stricati toate planurile. Eu aveam de gand sa astept pana maine dimineata sa-i dau cadourile, dar citindu-va m-am sucit Eu i-am luat asa : -un pachetel Kinder cu o jucarie, dar care nu e ou, e casuta -un magar dansator care mi-a fost mie drag -pe Belle cantareata |
Pai, iti spun cum facem noi, poate te inspira
In seara asta: ii pun cadourile "mari" in casuta lui in care ii place sa se ascunda si ii propun sa ne jucam "de-ascunsea"
Dimineata: pe o masuta ii insir toate cizmele si getutele si papucii de casa si i le umplu cu maruntisurile: bombonele, stafide, clementine, acadele, creioane, carioci, baloane etc
inapreda spune:
citat din mesajul lui Floric Acu, Ina, rogu-te zi ce e cu Laleaua? Hai, ca ne intelegem noi cumva...Vorbim impreuna si ne intelegem separat. Eu fac redirectionare catre Bianca ca le spune asa de frumos incat parca ar scrie gandurile mele cu cuvintele ei, evident. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Chiar ca ne intelegem
Pai, Olanda e tara lalelelor si intrebam daca si magazinele de care vorbeai tu sint pe picior de egalitate cu laleaua in ceea ce priveste simbolistica nationala a Olandei.
Acum, ca m-a dumirit Bianca , iti zic ca tu mi-ai stricat surpriza pentru ca o sa ma uit fix amu' pe noul catalog Denny Rose sa vad daca intre noi -la nivel conceptual- e o prapastie chiar asa de mare! Revin.
pisigri spune:
Inapreda, nici eu nu ma prind cu laleaua :)))
Podoabe: am luat gata facute - pe care le vom pune in brad de Craciun sau ma rog, cind vom face bradul - si am luat chestii de lipit pe geamuri, pe pereti etc; pe astea le vom lipi diseara...sau oricum zilele astea, daca diseara nu mai avem timp.
Bona: m-a sunat ca nu mai vine ca are probleme cu sotul, care, am aflat ulterior, bea f mult si o acuza ca are pe cineva in oras.
Apoi m-a sunat sa imi spuna ca a plecat de acasa pt ca a lovit-o.
Apoi m-a sunat ca s-a intors acasa, ca s-au impacat, ca sotul a fost cel care a insistat sa mai vina la mine pina in martie cind oricum spusesem ca duc fata la gradi. A ramas ca ne gindim si ii raspundem, ea a insistat ca garanteaza ea ca ala nu vine sa faca scandal pe la usa etc.
Am sunat-o simbata, cum ne intelesesem, sa ii spun ca vreau sa mai vina pina dupa sarbatori, si apoi vad eu ce fac. Si mi-a spus ca...nu. Deloc.
Sper sa fie ok tipa asta de diseara...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
mey mey fetelor, pey voi sunteti mini Craciuni, pe bune!!!!!
pey <Mos nicolae, si dc Floric ma ajuta aduce haine(de imbracat musai, ca asa zice legenda) si dulciuri, mai ales fructe, ca noi suntem generatia cand numarai portocalele si faceai concurs care are mai multe, pe scara blocului.
Glumesc, normal ca fiecarte isi rasfata copilul.
Eu am asa: fular+fes Hana Morgana, jenasi, pulover, +dulciuri-adika Kinder si Rafaelo+Alba-ca-Zapada si piticii(papusa si figurinele)-musai dimineata cand se scoala, asta e traditia, eu mai intarzii la birou si seful n-ajunge inaintea mea
Pentru ciorapelul de la gradi:cateva dulciuri, asa ne-a prescris doamna educatoare.
cam atat.ce mai aduce Mos Craciun?Cenusareasa cu dovleacul ei si etc...sunt in pana de idei
ah........eu vreau sa gasex purple light district
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Floric spune:
Mai, Ina, zau,... Sunt convinsa ca tu vei aprecia altfel decat mine astfel de haine, pt ca astea iti plac si tu asta porti. Punct. Eu le asociez (repet, unele dintr ele, caci ceva bluze de pe acolo as pune si eu din intamplare pe mine) cu haine pentru pitzi ieftine.
Dar nu m-am uitat pe catalog. Ci doar pe prima pagina, sunt 52 de foto (pe priampagina is 2 foto dar daca le deschizi poti vedea mai multe, intelegi, tu). Nici nu am vazut ca au un catalog.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Floric, daca asa se imbraca fatucile din vitrinele din Amserdam, declar pe proprie raspundere, ca mie imi place de ele!
Asa cum ma asteptam, imi place 90 la suta din colectei. Cei 10 la suta sint reprezentati de niste tinute cu dantela in exces; mi nu-mi place DELOC dantela, nici macar la lenjerie; e ok daca e folosita subtil si pe suprafete mici.
Din punctul meu de vedere, au niste pulovere bestiale, niste rochii pe care nu le gasesc in alta parte si acre accesorizate discret cu ce trebuie, ma fac sa ma simt o diva!
Imi place la Denny ca fac combinatii inedite, pe linga calitatea materialelor si a cusaturilor!
Dar e ok, nu m-am suparat; m-am amuzat doar (acum am inteles mai bine la ce faceau fetele referire cind vorbeau despre umorul tau! ) gindindu-ma la ce fata ai facut cind ai accesat link-ul. Iti multumesc mult pentru sinceritate. Un brat de
Floric spune:
Bebe, cu ce sa te ajut, ca eu tot nu inteleg/pricep ce scrii tu acolo. Tot imi vine sa consult un dictionar Roman-Roman sa decodific mesajele tale.
Se pare ca azi is pusa pe raca (cu primul a ca in mancare (la ce ma puteam gandi acum) si al doilea a ca in ... hrana)
Poze Raru
Poze noi