Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mie mi-au placut multe chestii de la Denny trantrafiru', desi numai acum aud de el. Am vazut niste jeansi skinny ciclam de mi-a lasat gura apa...dar va dati seama in ce hal ar arata pe piciorusele mele scurte si carnacioare!
Aaaa, cu invitatia la dans: in ultimu' timp nu m-am mai dus nicaieri care sa necesite asa ceva:))) dar aveam problema asta la fostul liceu unde faceam des chefuri in cantina liceului maistrii cei batrani o luau pe ulei saracii si incepeau sa se creada Fred Astaire si ne tot luau pe noi, cele mai tinere profe la dans. Erau si foarte insistenti. Aveam o colega asa de uracioasa si grobiana ca asa se rastea la ei:"nu!! am zis nu si gata!!" ca mi-era mila de moshi
Io eram experta in dus de nas:"vaaai, multumesc, asa vrea, dar asa de tare m-au strans pantofii ca nu stiu nici cum o sa ajung la taxi, groaznic/ vai, nu stiu ce am, cred ca o cadere de calciu, cum ma ridic cum ametzesc, trebuie sa stau putin jos, dar poate la urmatorul dans?..." etc etc

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, stiu ca tu nu citesti printre rinduri ce eu nu vreau sa zic, totusi, e bine sa fiu explicita; deci, EU, EU, EU i-as mai pune si puzzelul gigant. Pentru ca asa sint eu si ma iau dupa logica urmatoare: la virsta asta, el -adica al meu copil, Ian; habar nu am altii cum sint - nu face diferenta intre Mos Nicolae si Mos Craciun si mi se pare mai ok pentru NOI -pentru familia noastra adica!- sa fie cadourile echitabil distribuite intre cei 2 Mosi ca sa avem 2 seri cu distractie maxima. Asta lasind la o parte faptul ca nu ma vad pe mine in stare sa tin cadourile ascunse atita amar de vreme.
Noi i-am cumparat:
-o locomotiva Thomas cu vagon ce "cara" inca o locomotiva
-o carte foarte mishto cu Thomas
-placa de lego
-un LEGO original mai marisor (o iau ca pe o investitie)

Va mai primi de la sor' mea acuarele, carioci, plastelina, baloane de sapun si alte asemenea + habar n-am ce de la alti Moshi. Doamna R. stiu ca i-a cumparat un mos tras de reni. I l-a aratat deja lui Ian si i l-a luat ca sa i-l dea miine

Pentru Craciun, va primi de la mama mea si de la noi un set de trenulete de lemn cu masa din aia mare.

Mergi la inceput

Ilinca, pai mulaciunile le porti cu tocuri imense
Daca vrei, te anunt in ianuarie cit costa Eu inca n-am vazut catalogul Pe bune, nu ma uit pentru ca n-as rezista si as da fuga, fugutza la magazin; asa, stiu -pentru ca m-a sms-uit ca a primit ultima colectie, dar nu stiu ce contine; asa ca habar n-am despre ce blugi vorbesti. In plus, m-a facut curioasa Floric: ce haine or fi scos acum? Dar tot nu ma uit; astept inca lamuriri despre "magazinul rosu"

Si Ian procedeaza ca Sophia: il pot lasa sa alerge printre jucarii; el isi alege ori plastelina, ori baloane de sapun, ori un Thomas mic din lemn; uneori, consideram eu ca "are nevoie" de vreo jucarie, i-o aratam si el imi zicea "nu pashe ata, tenu veau"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Mai fetelor, imi stricati toate planurile. Eu aveam de gand sa astept pana maine dimineata sa-i dau cadourile, dar citindu-va m-am sucit
Eu i-am luat asa :
-un pachetel Kinder cu o jucarie, dar care nu e ou, e casuta
-un magar dansator care mi-a fost mie drag
-pe Belle cantareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Daca vrei, te anunt in ianuarie cit costa Eu inca n-am vazut catalogul Pe bune, nu ma uit pentru ca n-as rezista si as da fuga, fugutza la magazin; asa, stiu -pentru ca m-a sms-uit ca a primit ultima colectie, dar nu stiu ce contine; asa ca habar n-am despre ce blugi vorbesti. In plus, m-a facut curioasa Floric: ce haine or fi scos acum? Dar tot nu ma uit; astept inca lamuriri despre "magazinul rosu"

Si Ian procedeaza ca Sophia: il pot lasa sa alerge printre jucarii; el isi alege ori plastelina, ori baloane de sapun, ori un Thomas mic din lemn; uneori, consideram eu ca "are nevoie" de vreo jucarie, i-o aratam si el imi zicea "nu pashe ata, tenu veau"!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

magazinul rosu= cred ca Floric vroia sa spuna magazinele din cartierul rosu din amsterdam (red light district)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda,
1. Si mie mi-a placut site-ul, chit ca nu m-as putea imbraca cu hainele alea 10000 de ani de-acum incolo, la constitutia pe care o am. Dar multe mi-au placut.
2. Cu jucariile la asta m-am gindit si eu, ca poate ar trebui sa pun si ceva pur-copilaresc, chit ca ea se bucura mult si de carti, ca de-aia i-am si luat-o pe asta, ba am mai si "plusat" pentru Craciun. Chestia e ca ....nu stiu ce finante o sa mai am pina la Craciun, si nu vreau sa rapesc din stralucirea zilei aleia. Mai degraba as vrea sa ...muncim...sa pregatim Ajunul (de unde si podoabele/abtibildurile etc. Am uitat, are si un mini-rucsacel cu girafa, in perspectiva gradi.
3. Iti tin si eu pumnii pentru miine.

Am gasit - sper - bona. asta dupa o noua faza de kkt facuta de fosta bona, care m-a sunat martea trecuta sa imi spuna ca mai vine, si care mi-a zis ca de fapt nu mai vine, cind am sunat-o simbata sa o intreb daca ii convine sa mai colaboram pina dupa sarbatori. O vad acusi. Dau acatiste, sa ne intelegem, pe cuvint...!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Machiaj: pe vremuri (inainte de Ian, adica) nici daca ar fi plouat cu mentosane, n-as fi iesit fara machiaj; acum, nu ma machiez niciodata; niciodata, in zilele "normale"; ma bucur ca apuc sa ma spal pe dinti DAR mi-am pastrat indeminarea si un machiaj pentru "vineri seara" (= cina in oras) il pot face in 5 minute; pentru ceva mai sofisticat (inclusiv smoky eyes) imi sint suficiente 10 minute.
Nu am trucuri dar:
-trebuie o crema si/sau o baza de machiaj de calitate ca sa nu curga machiajul si sa nu "umple" ridurile
-buzele le fac doar cu glos desi ador roshul pentru buze; nu il folosesc pentru ca pentru roshu tre' o dantura impecabila si ridurile de expresie nu trebuie sa existe
-dupa 30, 35, musai tre un "iluminator"
-arat mai odihnita si, implicit mai tinara daca pun "sub sprinceana" un stop de fard mineral alb.
-imi "creionez" sprincenele cu fard (culoare intre gri si maron)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

magazinul rosu= cred ca Floric vroia sa spuna magazinele din cartierul rosu din amsterdam (red light district)

Si frumoasa si desteapta. Stiam eu. Da, asta am vrut sa spun.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

"cartierul rosu din amsterdam (red light district" - e de bine sau de rau ca nici asta nu stiu ce-i?

E la fel de emblematic ca si Laleaua? Inseamna ca am lacune de cultura generala. Mai e cineva care nu stie/nu a auzit de cartierul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

"cartierul rosu din amsterdam (red light district" - e de bine sau de rau ca nici asta nu stiu ce-i?

E la fel de emblematic ca si Laleaua? Inseamna ca am lacune de cultura generala. Mai e cineva care nu stie/nu a auzit de cartierul ala?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

da, este emblematic...e plin de dame de consumatie. Exista magazine cu ele si ele stau in vitrina. oamenii isi aleg marfa de afara!

Mergi la inceput