Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 17
Ilinca_M. spune:
Mie mi-au placut multe chestii de la Denny trantrafiru', desi numai acum aud de el. Am vazut niste jeansi skinny ciclam de mi-a lasat gura apa...dar va dati seama in ce hal ar arata pe piciorusele mele scurte si carnacioare!
Aaaa, cu invitatia la dans: in ultimu' timp nu m-am mai dus nicaieri care sa necesite asa ceva:))) dar aveam problema asta la fostul liceu unde faceam des chefuri in cantina liceului maistrii cei batrani o luau pe ulei saracii si incepeau sa se creada Fred Astaire si ne tot luau pe noi, cele mai tinere profe la dans. Erau si foarte insistenti. Aveam o colega asa de uracioasa si grobiana ca asa se rastea la ei:"nu!! am zis nu si gata!!" ca mi-era mila de moshi
Io eram experta in dus de nas:"vaaai, multumesc, asa vrea, dar asa de tare m-au strans pantofii ca nu stiu nici cum o sa ajung la taxi, groaznic/ vai, nu stiu ce am, cred ca o cadere de calciu, cum ma ridic cum ametzesc, trebuie sa stau putin jos, dar poate la urmatorul dans?..." etc etc
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Pisigri, stiu ca tu nu citesti printre rinduri ce eu nu vreau sa zic, totusi, e bine sa fiu explicita; deci, EU, EU, EU i-as mai pune si puzzelul gigant. Pentru ca asa sint eu si ma iau dupa logica urmatoare: la virsta asta, el -adica al meu copil, Ian; habar nu am altii cum sint - nu face diferenta intre Mos Nicolae si Mos Craciun si mi se pare mai ok pentru NOI -pentru familia noastra adica!- sa fie cadourile echitabil distribuite intre cei 2 Mosi ca sa avem 2 seri cu distractie maxima. Asta lasind la o parte faptul ca nu ma vad pe mine in stare sa tin cadourile ascunse atita amar de vreme.
Noi i-am cumparat:
-o locomotiva Thomas cu vagon ce "cara" inca o locomotiva
-o carte foarte mishto cu Thomas
-placa de lego
-un LEGO original mai marisor (o iau ca pe o investitie)
Va mai primi de la sor' mea acuarele, carioci, plastelina, baloane de sapun si alte asemenea + habar n-am ce de la alti Moshi. Doamna R. stiu ca i-a cumparat un mos tras de reni. I l-a aratat deja lui Ian si i l-a luat ca sa i-l dea miine
Pentru Craciun, va primi de la mama mea si de la noi un set de trenulete de lemn cu masa din aia mare.
inapreda spune:
Ilinca, pai mulaciunile le porti cu tocuri imense
Daca vrei, te anunt in ianuarie cit costa Eu inca n-am vazut catalogul Pe bune, nu ma uit pentru ca n-as rezista si as da fuga, fugutza la magazin; asa, stiu -pentru ca m-a sms-uit ca a primit ultima colectie, dar nu stiu ce contine; asa ca habar n-am despre ce blugi vorbesti. In plus, m-a facut curioasa Floric: ce haine or fi scos acum? Dar tot nu ma uit; astept inca lamuriri despre "magazinul rosu"
Si Ian procedeaza ca Sophia: il pot lasa sa alerge printre jucarii; el isi alege ori plastelina, ori baloane de sapun, ori un Thomas mic din lemn; uneori, consideram eu ca "are nevoie" de vreo jucarie, i-o aratam si el imi zicea "nu pashe ata, tenu veau"!
AlexAndra_81 spune:
Mai fetelor, imi stricati toate planurile. Eu aveam de gand sa astept pana maine dimineata sa-i dau cadourile, dar citindu-va m-am sucit
Eu i-am luat asa :
-un pachetel Kinder cu o jucarie, dar care nu e ou, e casuta
-un magar dansator care mi-a fost mie drag
-pe Belle cantareata
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Ilinca, pai mulaciunile le porti cu tocuri imense Daca vrei, te anunt in ianuarie cit costa Eu inca n-am vazut catalogul Pe bune, nu ma uit pentru ca n-as rezista si as da fuga, fugutza la magazin; asa, stiu -pentru ca m-a sms-uit ca a primit ultima colectie, dar nu stiu ce contine; asa ca habar n-am despre ce blugi vorbesti. In plus, m-a facut curioasa Floric: ce haine or fi scos acum? Dar tot nu ma uit; astept inca lamuriri despre "magazinul rosu" Si Ian procedeaza ca Sophia: il pot lasa sa alerge printre jucarii; el isi alege ori plastelina, ori baloane de sapun, ori un Thomas mic din lemn; uneori, consideram eu ca "are nevoie" de vreo jucarie, i-o aratam si el imi zicea "nu pashe ata, tenu veau"! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
magazinul rosu= cred ca Floric vroia sa spuna magazinele din cartierul rosu din amsterdam (red light district)
pisigri spune:
Inapreda,
1. Si mie mi-a placut site-ul, chit ca nu m-as putea imbraca cu hainele alea 10000 de ani de-acum incolo, la constitutia pe care o am. Dar multe mi-au placut.
2. Cu jucariile la asta m-am gindit si eu, ca poate ar trebui sa pun si ceva pur-copilaresc, chit ca ea se bucura mult si de carti, ca de-aia i-am si luat-o pe asta, ba am mai si "plusat" pentru Craciun. Chestia e ca ....nu stiu ce finante o sa mai am pina la Craciun, si nu vreau sa rapesc din stralucirea zilei aleia. Mai degraba as vrea sa ...muncim...sa pregatim Ajunul (de unde si podoabele/abtibildurile etc. Am uitat, are si un mini-rucsacel cu girafa, in perspectiva gradi.
3. Iti tin si eu pumnii pentru miine.
Am gasit - sper - bona. asta dupa o noua faza de kkt facuta de fosta bona, care m-a sunat martea trecuta sa imi spuna ca mai vine, si care mi-a zis ca de fapt nu mai vine, cind am sunat-o simbata sa o intreb daca ii convine sa mai colaboram pina dupa sarbatori. O vad acusi. Dau acatiste, sa ne intelegem, pe cuvint...!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Machiaj: pe vremuri (inainte de Ian, adica) nici daca ar fi plouat cu mentosane, n-as fi iesit fara machiaj; acum, nu ma machiez niciodata; niciodata, in zilele "normale"; ma bucur ca apuc sa ma spal pe dinti DAR mi-am pastrat indeminarea si un machiaj pentru "vineri seara" (= cina in oras) il pot face in 5 minute; pentru ceva mai sofisticat (inclusiv smoky eyes) imi sint suficiente 10 minute.
Nu am trucuri dar:
-trebuie o crema si/sau o baza de machiaj de calitate ca sa nu curga machiajul si sa nu "umple" ridurile
-buzele le fac doar cu glos desi ador roshul pentru buze; nu il folosesc pentru ca pentru roshu tre' o dantura impecabila si ridurile de expresie nu trebuie sa existe
-dupa 30, 35, musai tre un "iluminator"
-arat mai odihnita si, implicit mai tinara daca pun "sub sprinceana" un stop de fard mineral alb.
-imi "creionez" sprincenele cu fard (culoare intre gri si maron)
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
magazinul rosu= cred ca Floric vroia sa spuna magazinele din cartierul rosu din amsterdam (red light district) |
Si frumoasa si desteapta. Stiam eu. Da, asta am vrut sa spun.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
"cartierul rosu din amsterdam (red light district" - e de bine sau de rau ca nici asta nu stiu ce-i?
E la fel de emblematic ca si Laleaua? Inseamna ca am lacune de cultura generala. Mai e cineva care nu stie/nu a auzit de cartierul ala?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda "cartierul rosu din amsterdam (red light district" - e de bine sau de rau ca nici asta nu stiu ce-i? E la fel de emblematic ca si Laleaua? Inseamna ca am lacune de cultura generala. Mai e cineva care nu stie/nu a auzit de cartierul ala? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
da, este emblematic...e plin de dame de consumatie. Exista magazine cu ele si ele stau in vitrina. oamenii isi aleg marfa de afara!