Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 16
Gianina34 spune:
jucariile le-am sortat impreuna asa ca cele la care tinea musai (norocul meu ca au fost doar cateva) au ramas in casa, cele descompletate, "stricate" le-am pus tr-un sac langa container, iar cele bune le-am dat unei familii mai necajite
mosul va veni la noi in seara aceasta
mancam repede (sper), apoi plecam sa vedem luminile aprinse prin oras/parcuri iar la intoarcere va gasi papuceii plini
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
novus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui chatonel
Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Daaa, stiu sa am grija de ele, nu em are filozofie oricum, imi infloresc in fiecare an, am vreo 10 acum
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
cu refuzul invitatiei la dans:
la cat sunt de "statuta" si doritoare eu vreau sa dansez oricand cu oricine, pe orice muzica (aproape) asa ca in viitorul apropiat (sau indepartat) cred ca nu va fi cazul sa experimentez asa ceva
Gianina34 spune:
inapreda- bine-nteles ca tinem pumnii, ne spiralam si tot ce vrei numai sa-ti mearga bine
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Vai, Ina, cum poti sa porti asa ceva? Stiu ca am un stil aparte, de ”neasemanat”, dar mare parte din produsele prezentate pe siteul lui Deny le vad doar pe ”manechinele” din vitrinele magazinelor rosii din Olanda si alte tari. Scuze dar asta impresie mi-au facut modelele. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ce e ala "magazin rosu"? N-am auzit veci de asa ceva
Daca te-ai uitat la catalog, ce-ai vazut acolo, e ultima colectie. Mie imi plac hainele si sint, pur si simplu, innebunita dupa accesoriile lor, desi...nu mi le permit si, de obicei, le achizitionez la reduceri. Mi-am luat de la ei blugi din aia cu kur lasat, camasi si rochiile de nunti/botezuri. Mi-as lua mai multe -imi plac si puloverele, cardiganurile, trenciurile- dar sint mult peste bugetul meu. A, si vara imi cumpar la reduceri, inainte sa merg in concediu: rochii faine, sandale, balerini. No, mie imi plac, ce sa zic? Nu-mi pot cere scuze pentru asta
Ilinca_M. spune:
Halou,
totul a fost bine si frumos aseara, in sensul ca la 23.30 a biruit-o somnul totusi, dupa ce 15 minute a sarit prin pat si 15 minute si-a inventariat plushurile (tituuu, pucel, lenu' si din nou...si din nou...and again...and again...)
Am citit caracterizarea auto-novusiana, foarte detaliata si elocventa!
Sophiphi nu are jucarii foarte multe dar tot ma saturasem de ele si majoritatea le-am pus intr-o plasa langa gunoi, cu puii de tigan sigur se distreaza cu asemenea obiecte: fructe de plastic, zornaitori, cuburi etc, toate foarte colorate Cand va vrea ea o jucarie anume sigur voi face tot posibilul sa i-o iau, dar ea inca e chiar la "varsta inocentei", reclamele n-o influenteaza deloc (nedeschizand TV nici nu le mai vede), cand mergem prin magazine n-are nicio treaba, ea vrea tot ceva cunoscut, ori o minge ori un kkt de-ala de facut baloane deci scap f. f. ieftin In casa distractia e in toi in fiecare seara mai nou cu maximum 3 obiecte: eu, o minge si o banderola turcoise cu verde pe care o am io din clasa a VI a:))). Si anume pe mine ma pune sa stau in kur la un capat al holului, ma pune sa-i pun banderola, apoi ia mingea si mi-o suteaza din celalalt capat. Si tot asa macar juma de ora. Din 2 in 2 minute se mai opreste in fatza oglinzii, isi zambeste, executa niste dansuri caraghioase sau incepe partea a 2 a: isi trage banderola pe ochi si alearga asa dintr-un capat in altul al holului...senzatii tari, ce mai
Cuscra, io la colanti ma refeream pentru iesiri de-astea prin oras: un tricotaj deasupra jaruntzilor, colanti de bumbac colorati, cizme scurte. Nu-ti plac, nu-ti plac, asta e!
Chatonel, multzam pentru lectii. Pacatul meu e ca mi-e lene/sila/uit sa folosesc creme...mai nou am reusit sa ma fac in fiecare dimineata. Pensule mishto am de pe site-ul cu farduri minerale, kabuki si alte cele. Imi place sa ma machiez dar nu prea mult ca n-am rabdare. De rimelat nu m-am rimelat de vreo 3 ani de cand nu mai port lentile de contact. Daca ma rimelez genele mi-s asa de lungi ca "imi bat" in sticla ochelarilor si e o senzatie enervanta. Farduri am mereu mereu, slava Domnului si gratzie best-friendei din Hamerica, numa cu "bunatatzi" ma rasfatza!
Pisigri, pe unde esti, ti-am rasouns la topicul cu Botezatu, te aflai intr-o mare eroare;)))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
citat din mesajul lui inapreda Aseara a ajuns la 9 (21), plecati de simbata de la 2 jumate! Ian a fost ok in tot timpul asta si a stat, pe rind cu tata, sor' mea si Mark si doamna R. pe care o prefera; cu ea a stat si cel mai mult, cu ea a si dormit. Mi-au spus ca n-au avut nici o treaba cu el, in afara de aia cu nemincatul care e notorie deja! La chef a fost fain dar eu am fost obosita rau, asa ca la 3 m-am dus in camera. Jambo a venit la 6 Am si o intrebare pentru voi care ma tot "gidila pe creier" de ceva vreme: cum procedati cind cineva va invita la dans dar voi nu aveti chef/nu va place persoana/nu va place melodia/etc? Refuzati au ba? Nu ma intereseaza ce spune Eticheta ci cum procedat voi, concret! I-am gasit lui Ian si pantaloni dublati. Iar de Mos Niculae, desi am hotarit ca-i iau kestii simbolice, i-am luat o gramada No, nu m-am putur abtine pentru ca nu mai mergem la Cluj degraba iar in Bistrita nu gasesc jucarii de calitate. Astept sa-i vad reactia diseara. Diseara pentru ca, daca miine merg la interviu, nu o sa am timp dimineata sa ne jucam. plus ca Jambo nu-i disponibil dimineata si nici nasii care i-ai luat si ei cadou. Mai e cineva la care vine Mosu' in seara asta si nu dimineata? Dimineata va gasi Ian lucrurile pe care i le ia sor' mea; am rugat-o sa-i ia ce-i place lui mai mult: plastelina si carioci. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, si la noi o sa vina tot in seara asta, ca mi-ar parea rau sa nu beneficiem de reactiile post-desfacut-cadouri. Desi eu pariez ca cel mai mare succes il va avea kinderul-de-strut.
Chiar, ce le aduce Mosul? La noi am ales decoratiunile de geamuri si podoabele de pom, o carte de povesti, o cutie de tabla cu Mickey in care este mega-kinderul, plus jucaria de la maica-mea. am zis ca Mos Craciun e mai darnic, si-asa sa fie multumita ca a scapat de nuielusa . Dar recunosc ca sunt in cumpana, mai am cumparate deocamdata:
- cartile desene Disney colectia adevarul, seria 2
- puzzle-ul cu MM-mergator-in-masinuta
- fotoliul MM
- Colectia de 10 puzzle-uri
Pe de o parte i-as mai pune o jucarie, pe de alta parte....as astepta Craciunul
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri, sunt in asentimentul tau, si eu mai am jucarii si mai ales carti in stand by dar le pastrez pt Craciun, mie mos Niculae mi sep are asa simbolic, specialziat pe dulciuri si nu as vrea ca peste cativa ani sa iau play station de Miculash si de Craciun telefon mobil sau invers
Oricum eu ca si jucarii nu i-am luat ff multe pt ca mai primeste de peste tot si pana imi deschid supermarket mai e si ea se bucura de orice kk-tis
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
citat din mesajul lui chatonel hahahaha, estem biluta pentru semnat condica acia, deci ina, io refuz pur si simplu; daca vreau sa fiu amabila gasesc un motiv, daca nu spun ca nu am chef de dans, simplu Cit despre job, bafta! agentii pe care ii stiu io in ro sint fara facultati, asa ca sigur ca poti fi sefa de agentie, ca inveti despre ce e vb. Oricum, facultate de asigurari nu se egzista Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Jucarii: noi am incercat un schimb reciproc avantajos cu mame din cartier, in ideea ca nu se plictisesc copiii de aceleasi jucarii si nici nu dam noi bani pe jucarii in ritmul in care se plictisesc plozii.
Daaaar nu a functionat pt ca copiii nu tin seama de pretul jucariilor cind fac cite o pasiune si au aparut oftici si discutii ca al tau a luat jucaria de un bulion, al meu a vrut numa surpriza de la pufuleti etc
Cu dansul, eu in general accept (daca nu e fffff antipatica/transpirata persoana), o data. Daca se intrece cu gluma imi permit sa refuz ulterior.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
si eu am 2 orhidei de ceva timp si cred ca "secretul" e sa li se taie vrejul uscat dupa ce au cazut florile ca am vazut eu ca doar asa sunt stimulate sa infloreasca iar cam dupa 3 luni
desi nu are legatura - eu am pus in ziua de sf andrei boabe de grau intr-o cutie iar o treime din ele au incoltit deja si au cam 3-4 cm (desi eu le-am cam persiflat)