Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
Alexandra, mie nu mi-ar placea sa primesc obiecte decorative pentru ca e putin probabil ca acestea sa se potriveasca cu decorul de Craciun, asa cum l-am gindit eu in ansamlul lui.
Daca vrei musai SI ceva cu tematica craciuneasca, eu ti-as sugera un CD cu Andre Rieu in concertele lui de Craciun (desi pe Rieu il ador in concertele cu valsurile lui Strauss; ma face, pur si simplu, FERICITA!).
Poate iti mai dau ceva sugestii doambele noastre profesoare.
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
- cele intregi le dau mai departe adica la copii orfani in centr specializate - cele cu defect le doreste o tipa care are multi copii si n-am nik dupa ce bea apa - iar cele care le-a "mesterit "Isabella"la "reparat" la container |
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
Ina bafta!
Fetelor ,cand trageti la sot pt Mosh-ul DC-ist dati-mi PM caci e posibil sa nu vad ce si pe unde ati scris
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anamariame spune:
Hello!Eu va citesc, dar nu prea am chef de vorba. Gina, la noi vine mosu' diseara, pentru ca dimineata suntem pe fuga mereu, plecam la birou si nu avem timp de joaca/filmat etc. Deci diseara!!Si invitatia la dans si eu o refuz daca nu-s dispusa sa fac compromisul. Motivele imi vin atunci pe loc.Colanti nici eu nu port, din acelasi motiv ca si Gina. Ciorapi mati, da. Cat despre costumatia de revelion, eu inca o caut.
inapreda spune:
Vreau sa felicit 2 tufete pentru rabdarea de care dau dovada: Dodo care gestioneaza cu calm (chiar daca aparent) nazbitiile Isabellei si Olga care se ocupa cu daruire de cadourile Moshului.
inapreda spune:
Jucarii:
-o parte e la pastrare pentru bebe 2 sau nepotel 2
-ce e stricat, arunc; de fapt, eu arunc, doamna R. le ia si...habar nu am ce face cu ele
-unele sint puse deoparte ca sa le duc la leagan; se va intimla, insa, dupa sarbatori pentru ca mai fac o triere acum, dupa renovare.
Floric spune:
Vai, Ina, cum poti sa porti asa ceva? Stiu ca am un stil aparte, de ”neasemanat”, dar mare parte din produsele prezentate pe siteul lui Deny le vad doar pe ”manechinele” din vitrinele magazinelor rosii din Olanda si alte tari.
Scuze dar asta impresie mi-au facut modelele.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Alexandra, mie nu mi-ar placea sa primesc obiecte decorative pentru ca e putin probabil ca acestea sa se potriveasca cu decorul de Craciun, asa cum l-am gindit eu in ansamlul lui. Daca vrei musai SI ceva cu tematica craciuneasca, eu ti-as sugera un CD cu Andre Rieu in concertele lui de Craciun (desi pe Rieu il ador in concertele cu valsurile lui Strauss; ma face, pur si simplu, FERICITA!). Poate iti mai dau ceva sugestii doambele noastre profesoare. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Marele buget e de 30-40 ron per persoana, (orhideele sunt mai scumpe de atat) deci chiar mare lucru n-ai ce cumpara de banii astia, plus ca trebuie luat cadou la educatoare, ingrijitoare si directoare. Clar trebuie sa ma orientez la ceva simbolic, de aceea mergeam pe varianta acelui ceva "craciunesc". Oricum merci de sfaturi, am timp de gandire pana saptamana viitoare
Amalia
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Holario! Miine la 11 am un interviu. Rog fetelor care se pricep sa-mi dae niste ponturi in domeniul...asigurarilor Nu prea cred ca am sanse "sa cistig" dar, daca m-au chemat, in ciuda lipsei de experienta, io ma duc Mi-e jena sa va zic dar candidez pentru functia de...director de agentie asa ca, astept, rogu-va, ajutor; eventual, ceva...bibliografie "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da-mi un apel cand poti vorbi acum vad ca ti-e inchis telefonul
In principiu ca director de agentie nu trebuie sa faci tu asigurarile. stai linistita si oricum mai nou toate companiile care se respecta au calcultatii electronice deci nu mai trebuie sa stai cu caietele langa tine pana faci o polita
Rolul tau o sa fie de manager, ce e iar ff impotant in asigurari sunt relatiile, cunostintele pt ca la noi alegerile se fac inca subiectiv in functie de afinitati asa ca se cauta oameni cu relatii in domeniu
Da-mi mai multe detalii si te ajut cu mare drag !!
Bafta !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Am si o intrebare pentru voi care ma tot "gidila pe creier" de ceva vreme: cum procedati cind cineva va invita la dans dar voi nu aveti chef/nu va place persoana/nu va place melodia/etc? Refuzati au ba? Nu ma intereseaza ce spune Eticheta ci cum procedat voi, concret! |
Eu refuzam pus si simplu, vorbesc la trecut pt ca nu mi s-a mai intamplat sa ma invite cineva oficial la dans
Cadourile, adica dulciurile si o carte de Craciun, pt ca eu nu am luat altceva de mos Niculae, le vom pune diseara in cizmulite ca sa-i vedem reactia
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)