Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Neata gagici,

fetele care aveti copii la gradi, ce cadouri cumparati la educatoare? la noi s-au strans bani si a cazut pe mine alergatul dupa cadouri, da bani prea multi nu sunt si nici nu stiu la ce sa ma orientez. Singurul lucru care imi vine in minte in banii astia este ceva craciunesc de la Sara Blu. Idei ceva?

Amalia

de ce nu iei niste bomboane de cioco bune (dyana a adus unele la moeciu, mor-ta-le) si un buchet de flori sau o planta frumoasa de interior?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Eu la plante in ghiveci prefer orhideele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:

Mai gagici, am si eu o steluta!!!

Amalia

bravo, dar la ce foloseste?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

La pontajul de la birou !!

iegzact

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Holario!

Miine la 11 am un interviu. Rog fetelor care se pricep sa-mi dae niste ponturi in domeniul...asigurarilor Nu prea cred ca am sanse "sa cistig" dar, daca m-au chemat, in ciuda lipsei de experienta, io ma duc Mi-e jena sa va zic dar candidez pentru functia de...director de agentie asa ca, astept, rogu-va, ajutor; eventual, ceva...bibliografie

Mergi la inceput

Aseara a ajuns la 9 (21), plecati de simbata de la 2 jumate! Ian a fost ok in tot timpul asta si a stat, pe rind cu tata, sor' mea si Mark si doamna R. pe care o prefera; cu ea a stat si cel mai mult, cu ea a si dormit. Mi-au spus ca n-au avut nici o treaba cu el, in afara de aia cu nemincatul care e notorie deja!

La chef a fost fain dar eu am fost obosita rau, asa ca la 3 m-am dus in camera. Jambo a venit la 6 Am si o intrebare pentru voi care ma tot "gidila pe creier" de ceva vreme: cum procedati cind cineva va invita la dans dar voi nu aveti chef/nu va place persoana/nu va place melodia/etc? Refuzati au ba? Nu ma intereseaza ce spune Eticheta ci cum procedat voi, concret!

I-am gasit lui Ian si pantaloni dublati.
Iar de Mos Niculae, desi am hotarit ca-i iau kestii simbolice, i-am luat o gramada No, nu m-am putur abtine pentru ca nu mai mergem la Cluj degraba iar in Bistrita nu gasesc jucarii de calitate. Astept sa-i vad reactia diseara. Diseara pentru ca, daca miine merg la interviu, nu o sa am timp dimineata sa ne jucam. plus ca Jambo nu-i disponibil dimineata si nici nasii care i-ai luat si ei cadou. Mai e cineva la care vine Mosu' in seara asta si nu dimineata? Dimineata va gasi Ian lucrurile pe care i le ia sor' mea; am rugat-o sa-i ia ce-i place lui mai mult: plastelina si carioci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gata mamutul. trimis pe mailul comun.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hahahaha, estem biluta pentru semnat condica acia, deci

ina, io refuz pur si simplu; daca vreau sa fiu amabila gasesc un motiv, daca nu spun ca nu am chef de dans, simplu
Cit despre job, bafta! agentii pe care ii stiu io in ro sint fara facultati, asa ca sigur ca poti fi sefa de agentie, ca inveti despre ce e vb. Oricum, facultate de asigurari nu se egzista

Mergi la inceput

Desi am recuperat aseara tot ce ati dezbatut in lipsa mea, io am retinut intrebarea Ilincai : de ce zic "da" la dresuri si "ba" la colanti.
Pentru ca sint 2 lucruri total diferite.
Faceai referire la dresuri cu tutu:
-tutu e "cu volum" si subtiaza piciorul (io am picioare groase dar...lungi )
-cu dresuri mate "asortez" tocuri de 12; iar tocul avantajeaza si pe un fotomodel dar si un "amarashtean" intr-ale fizicului

As purta colanti daca as arata ca Audrey Hpburn, combinati asa:
-cu pantofi barbatesti, trenci 3 sferturi si un gentoi imens
-colanti 3 sfert cu balerini/bascheti, pantaloni scurti cu bretele si camasa
-cu cizme (piele intoarsa) peste genunchi si pulover din cashmir si bratari din lemn
-cu rochie de seara, lunga, vaporoasa si despicata pe-un picior pina sus.

La conformatia mea, nu suport colantii pentru ca nu vad de ce mi-as cumpara un obiect vestimenar care ma dezavantajeaza din start. Poate te intrebi de ce nu-i accesorizez cu tocuri? Pentru ca "taie" din lungimea piciorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:

Neata gagici,

fetele care aveti copii la gradi, ce cadouri cumparati la educatoare? la noi s-au strans bani si a cazut pe mine alergatul dupa cadouri, da bani prea multi nu sunt si nici nu stiu la ce sa ma orientez. Singurul lucru care imi vine in minte in banii astia este ceva craciunesc de la Sara Blu. Idei ceva?

Amalia

de ce nu iei niste bomboane de cioco bune (dyana a adus unele la moeciu, mor-ta-le) si un buchet de flori sau o planta frumoasa de interior?

si stii si sa le mentii in viata dupa ce floarea s-a uscat? am niste prieteni carora le-am udat florile pe vara si aveau un adevarat ritual pentru orhidee... dar e adevarat ca au succes, reinfloreste mereu.
Eu la plante in ghiveci prefer orhideele

Mergi la inceput

Si ca sa termin cu hainele:

1. Tinuta de Revelion: cu siguranta ceva de la Denny Rose: www.dennyrose.it Nu le comand din Italia, avem magazin in oras! Desi nu tote mi se potrivesc, imi plac toate hainele lor! Anul asta va fi mai greu, pentru ca va trebui sa aleg ce...ma incape.

2. Ce stil adopt: habar n-am; ma inspir din toate; preferatele mele sint "urban shic" si "smart casual" dar imi place mult sa improvizez; nu-mi place numai sa ma imbrac, ci sa construiesc tinute; da, recunosc, pentru mine e o provocare fiecare iesit in oras, nu numai petrecerile sau nuntile. Imi place sa-mi inventez cite o tinuta noua de fiecare data. Musai sa fie perfecta , deci musai accesorizata "la milimetru"; nu mi-e greu si nu-mi ia mult timp, asa cum pare; nu e o chestie noua, asa sint de mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Holario!

Miine la 11 am un interviu. Rog fetelor care se pricep sa-mi dae niste ponturi in domeniul...asigurarilor Nu prea cred ca am sanse "sa cistig" dar, daca m-au chemat, in ciuda lipsei de experienta, io ma duc Mi-e jena sa va zic dar candidez pentru functia de...director de agentie asa ca, astept, rogu-va, ajutor; eventual, ceva...bibliografie

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

de la ce compani/ broker? ca sa iau relatii

Mergi la inceput