Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Chatonel, mai zi ca eu notez Oricum in mare ma incadrez, am si pensule si produse si creme, cu mana si cu rabdarea stau mai prost si asta in conditiile in care eu nu ies nemachiata nici pana la chisc

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hahaha, novus, pe tine abia acuma te citii, credeam ca e ceva lista de jucarii, cind am vazut "real novus" am crezut ca e vorba de supermarket :))

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

, f tare

Amalia

Mergi la inceput

Eu am descoperit niste creme si niste seruri tare faine, dar care se vand doar in saloane, sunt din gama Juliette Armand, sunt fff bune, de mult n-am mai fost asa incantata de un produs nou achizitionat si eu is din aia care incearca tot ce e nou

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

:)) chiar asa, ce mai faceti cu jucariile adunate? ca si la noi stau tone pe care le mai vintura izia cind si cind, dar, in general, stau degeaba: nici nu mai sint intregi, ca sa le pot da "mai departe".

Toulouse, la ville rose

- cele intregi le dau mai departe
- cele defecte si care nu mai au utilitate le pun langa gunoi
- cele de bebe care mi s-au intors (am si din astea) si de valoare mai mare, le-am pus la vanzare pe net :)) de ex balansoarul pe care l-am cumparat cu 380 ron l-am dat cu 150 ron, era ca nou, mi-a trimis dna un mail de o pagina cu multumiri si elogii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mda, deci nu-mi ramine decit sa le arunc... grea decizie

da parca vad ca de craciun venim cu o alta tona, asta o sa ma decida sa fac loc in casa

Mergi la inceput

Citat:

:)) chiar asa, ce mai faceti cu jucariile adunate? ca si la noi stau tone pe care le mai vintura izia cind si cind, dar, in general, stau degeaba: nici nu mai sint intregi, ca sa le pot da "mai departe".

Toulouse, la ville rose

In general ce a fost foarte bun am pastrat in ideea unui next baby, dar s-a potrivit si mai bine ca fina mea asteapta gemeni, asa ca in cateva luni le-am gasit doi destinatari
O alta parte de lucruri bunicele le-am trimis la o gradinita dintr-un sat de langa Bacau
Ce nu se mai poate folosi las langa gunui, pentru cine le-o vrea

Amalia

Mergi la inceput

Mai gagici, am si eu o steluta!!!

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Neata gagici,

fetele care aveti copii la gradi, ce cadouri cumparati la educatoare? la noi s-au strans bani si a cazut pe mine alergatul dupa cadouri, da bani prea multi nu sunt si nici nu stiu la ce sa ma orientez. Singurul lucru care imi vine in minte in banii astia este ceva craciunesc de la Sara Blu. Idei ceva?

Amalia

de ce nu iei niste bomboane de cioco bune (dyana a adus unele la moeciu, mor-ta-le) si un buchet de flori sau o planta frumoasa de interior?

Mergi la inceput

Citat:

Amalia

bravo, dar la ce foloseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Amalia

bravo, dar la ce foloseste?

Toulouse, la ville rose

La pontajul de la birou !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput