Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

novusel, ma inscrisesem si eu pe lista cu cadouri

rezolvat !

Asteptam ceva poze cu Micsunica Andreea !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

of, of novusel - cu pozele mare durere avem ca in urma repetatelor busituri imi arata ca s-au sters toate (sper sa nu fie asa, vom duce aparatul la dr "de poze")
desigur ca nu am apucat sa descarc nici una (si eu care deabia asteptam sa ne vezi in rochita rosie de printesa)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
desigur ca nu am apucat sa descarc nici una (si eu care deabia asteptam sa ne vezi in rochita rosie de printesa)

Pai aia o asteptam si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Io am fost si-am citit autocaracterizarile Biancai si Monnicai :)

Pe-a mea n-o fac acum, mai stau, poate mai vrea cineva sa ma descrie :)

Lectia 2 la machiaj:

Bineinteles ca vom discuta in general despre creme, smacuri etc; machiajul nu e doar spoiala pe fata, machiajul este cosmetica.
In primul rind trebuie sa aveti acasa mai multe creme de fatza pe care le veti folosi in functie de anotimp, de clima, de dispozitie.
Multe creme bune sint scumpe, dar se pot gasi si creme de o calitate buna la preturi mijlocii, ori mici.
Trebuie sa aveti o crema hidratanta, o crema hranitoare, o crema antirid, o crema de oki. Apoi, facultativ, o crema pt git si umeri, decolteu- aceasta crema e facultativa pentru ca putem pune crema de fata si pe git; o crema pt buze (conturul gurii) -desi utilitatea acesteia din urma e tizie, cind ridurile incep sa apara si in aceasta regiune.
Mai e nevoie de o masca pt fatza, una pt par, daca tot vb despre masti - eu utilizez argila verde sau roz, bio, merge si pt fatza si pt par.
Mai trebuie sa aveti in dulapiorul vostru o lotiune tonica pt fatza (recunosc ca io nu o mai am de citiva ani, am neglijat-o )

Creme pe care eu le recomand,pe care le-am folosit in timp, deci nu mai stiu exact care e produsul, va dau marca:
- hidratante: oil of olaz, vichy, YSL
- hranitoare : astea sint creme grase si nu prea au trecere la mine, asa ca nu prea stiu ce sa va zic, io am avut o atractie pt apidermin lux si pe-asta o mai folosesc
- antirid si remodelator de forme: lancaster, dior, ysl, clarins
- pt oki: masca de la clarins (e singura pe care o cumpar, are 30ml si o folosesc ca pe o crema, adica nu inlatur surplusul)
- lotiune tonica de la oil of olaz

Crema de git si de decolteu nu am, desi la decolteu ar trebui sa ma preocupe, s-au format deja ridurile dintre sini :(

Mergi la inceput

hahaha, novus, pe tine abia acuma te citii, credeam ca e ceva lista de jucarii, cind am vazut "real novus" am crezut ca e vorba de supermarket :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hahaha, novus, pe tine abia acuma te citii, credeam ca e ceva lista de jucarii, cind am vazut "real novus" am crezut ca e vorba de supermarket :))

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

apai mi-as putea deschide unul

Mergi la inceput

:)) chiar asa, ce mai faceti cu jucariile adunate? ca si la noi stau tone pe care le mai vintura izia cind si cind, dar, in general, stau degeaba: nici nu mai sint intregi, ca sa le pot da "mai departe".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

am trimis pe mail-ul comun lista de activitati pentru luna decembrie de la gradinita lui Vladimir.

Io am citit pe sarite. daca va intereseaza va rog sa va inspirati. stiu ca intreba cineva despre activitati asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici,

vreauuu cafea, am un somn, dorm pe mine de dimineata...

am intrat si noi in normal, dus copilul la gradi dupa o saptamana de stat acasa

fetele care aveti copii la gradi, ce cadouri cumparati la educatoare? la noi s-au strans bani si a cazut pe mine alergatul dupa cadouri, da bani prea multi nu sunt si nici nu stiu la ce sa ma orientez. Singurul lucru care imi vine in minte in banii astia este ceva craciunesc de la Sara Blu. Idei ceva?

Amalia

Mergi la inceput

novus, ai pm

Mergi la inceput