Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pai asha se scot si ei, de spaima sa nu urle plodu' dupa parinti, vin dotati cu munitzie:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Da, dar mitraliera se descarca la culcare de obicei, si e in prezenta sarmanilor parinti ca bunicii isi vad multumiti de drum

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

fetelor, de ce nu puneti caracterizarile si aici? ca io iara nu mai am parola la email :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel, ai PM cu parola

Acolo le gaseste lumea sigur, aici trebuie cautat in urma daca ratezi momentul, lasa ca le adaugam la mamut si apoi il publicam

O asteptam si pe a ta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Fug la culcare fetelor !!!Sper sa am cu ce ma delecta la cafeluta de dimineata

Mergi la inceput

Neata !!!

Pai treaba-i asta ?!! chiar niciun rand sa citesc si eu pana imi beau cafeaua ??

Mi-e un sooooomn !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dau binete si ma retrag la treaba. Caci acu vine Moshu si ma gaseste cu mamutu neterminat. Daca nu il termin azi, nici ca il mai termin.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Bebe aveti si voi planuri mari? Succes!!!! Cu pachetele este ok ca nu le-ati impachetat, caci au mai aparut 5 copii pe lista , si mai luam de la ceilalti sa le facem si lor. Apropos, stii cate pachete mai trebuie sa vina?
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

pey tot caut lista ca am zis ca ti-am trimis-o, nu ma mir s-o fi pus in vreo plasukati-o trimit pe mail oricum.
eu si daca raman acasa, am eu un feeling, ca altfel dam un acont ceva la vreun restaurant, tot o sa ma "impodobesc", chit ca ma prinde 2012, eu si o beteala, ca sa incep anul bine...
adika tot o sa ma machiez, fond de ten, cu minerale, un blush un pik sa nu par ca mi-e rau, oleaka spre peach asa, natural, rimel si un creion gri sidefat, sa-mi puna ochii in evidenta, iar pentru buze un luciu incolor.
de imbracat cred ca un pulover d-asta larg asa care emrge cu colanti, si buzunare labartzoase...
daca insa am surpriza si ajung la "petecele", am o rokita mov cu gri, in care ma simt ok, si nu ma strange delok. niste ghete negre, si la par ma fac cu placa, de la Mos, sper, ma ondulez, ca atunci cand am fost nasa
neata..o cafea? la mine cred ca urmeaza turul 2.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza si io.
Azi sunt de serviciu la noi la triaj, asa ca....stau cu kuru pe scaun si ma uit la doua studente mai mult sau mai putin ametite care....completeaza fise de triaj pacientilor. Noroc ca am modemul la mine, macar netul sa il "navighez/rasfoiesc", ca altfel nu stiu zau ce ma faceam....

Am avut un elan muncitorsc de a completa auto-caracterizarea, ca sa nu spuneti ca "ma cotesc" (si chiar nu o fac !) insa am decis ca mai complet si mai corect ar fi sa o fac dupa ce recitesc cum ma vedeti voi pe mine, ca altfel o sa uit sa spun multe chestii si o sa-mi fie ciuda dup-aia :)))

Cred ca am ratat ceva important pe aici. Am vazut ca roro zice ceva despre o idee misto in care s-ar baga dar e prea complicat dar se ofera sa ne ajute....si am vazut ca anamariame zicea ca daca lista e deschisa, se baga si ea. Asa ca...daca lista mai este deschisa...ma bag si eu. Numa' sa nu fie vorba de intilnirea de la Moeciu, ca la aia nu ajungem:(

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri e vorba de mosul DC-ist unde prin tragere la sorti o sa facem un cadou de Craciun, e pt noi mamele !!
Acum ar trebui reeditata lista, incerc din memorie dar sa nu va suparati daca omit pe cineva

Mosul DC-ist

1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Floric
16.Alexandra
17.Dyanna
18.Pisigri

Va rog verificati lista si scuzati-ma daca am adaugat/omis pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

bebe -multumesc de cafea

la tinuta de rev - ma inscriu la pijama, insa nu pufoasa ci doar clasica din finet

imbracat - office+tocuri(desi in ultimul an am mutat la serv toate incaltarile cu toc iar acasa defilez in niste balerini/sandale (nu pot conduce cu tocuri si nici plimba copilul in brate spre/de la gradi ca mi-e frica sa nu ma impiedic ssi ca cadem amandoua)
machiaj - imi place dar iarasi, revin cu obsesivul si deprimantul "in ultimul timp" ( de cand sunt mamica, mai precis) ajung sa ma bucur/felicit ca ma dau cu cremisoare pe ochi, fata, maini, picioare, conturez sprancenele + un ruj/gloss mai mult sau mai putin colorat si cam atat. Acum folosim fardurile minerale pentru a picta flori si fluturi pe obraji, frunte, maini (ale micshunicii, desigur) pentru a detensiona anumite "faze"

novusel, ma inscrisesem si eu pe lista cu cadouri

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput