Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***
Raspunsuri - Pagina 22
simina_kin spune:
capitol 371
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Kea spune:
Salutare!
Nu mai pot tine pasul nici macar cu cititul, desi e si mama la mine si ma ajuta mult cu copiii. Am citit insa repede repejor ultimele 3-4 pagini si am retinut ca trebuie sa-i tinem Inei pumnii (pt ce, n-am prins) si sa o felicit pe Dyana pt noul job.
La noi a avenit mosul sambata dupa somnul de pranz. V-am luat! I-am impachetat frumos cutiile, i le-am pus in balcon langa usa, astfel incat sa le vada, i-am pus un ou surpriza si o cioco mica Kinder intr-un ciorap de cadouri prins de manerul usii de la balcon si am hotarat sa-l lasam sa le descopere singur. Cand s-a trezit, taica-sau a uitat de intelegere si nu stia cum sa-i mai atraga atentia spre balcon. Bun, a vazut baiatul cadourile si tot mirandu-se si tot aratandu-ni-le, a vazut pe masa un borcan de masline. Ei bine, s-a urcat in scaun si a inceput sa manance tacticos masline, nici nu s-a mai uitat inspre balcon. Concluzie: de Craciun, sub brad, punem si un borcan de masline.
Noi ii cumparasem un garaj sau nu stiu ce-i ala, cu 3 masini: una de politie, una de salvare si una de pompieri. Asta i-a placut ca-i fan masini si fan desene cu pompierul Sam (vi le recomandam cu caldura!). A mai primit o cutie cu 2 sireturi de pantofi si diverse forme geometrice din lemn care trebuie sa le insire pe sireturi. I-au placut ambele cadouri, parca chiar mai mult cutia cu sireturile. De Craciun nu stiu ce mai luam, ca astea erau gandite pt Craciun. Daca il intreb ce vrea sa-i aduca Mosu, raspunde ca o minge si o masina. Asa ca...
Vorbeati de orhidee. Mie mi se par total nepretentioase. Le ud cand imi aduc aminte si zau ca mai des de 3 saptamani nu-mi aduc, pun putina apa si sunt pline de flori. Cand sunt fara, sunt pentru maxim 3-4 saptamani si apoi o iau de la capat.
La fardat nu ma bag, ca n-am stiut niciodata sa o fac ca lumea, mai pun cateodata o culoare pe pleoape si in rest un ruj si atat.
La stil vestimentar...de cand sunt aici pot numara pe degete de cate ori am purtat fusta sau rochie, desi tare imi place.
A, as vrea sa intreb mamcile cu mai multi copii cum se impart, sau cum isi impart timpul si atentia, astfel incat sa nu se simta nici unul din ei nedreptatit. Eu nu-s multumita de mine. Ma simt vinovata fata de amandoi.
Gata, e tarziu, va pup!