"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
Eu sunt la capitolul mancare ,varza murata pe care o calesc cu coasta afumata si ii trag si o mamaliguta calda
simina tin pumnii sa fie ce vreti voi,adica o bebita.Sincer,nu am apucat sa mergem,dar joi avem programamat sa scoatem maimuta la plimbare sera dupa ora 16:00.Asta cu Mosii de pe acolo nu-mi place,sper sa nu se tina scai de mine ca le zic de dulce cu toate ca e post.
ana ce tare dr. ta
picky iar belele cu maselele?nasol .Trebuie sa se costumeze Mosul si sa vina ca sa nu-i urez si lui de dulce.
Aoleuuuu,bine ca nu te-ai lovit mai rau..auzi la ea..sa nu zica ca a tras cine stie cine de tine.Pai cu vanatai mai Giorgi?
Hmmm,nu stiu dar sigur ai 2 variante:
1). prietena de la gradinita
2). prientena imaginara
Noi avem soricelel,mama lui de soarec ca pe unde am fost nu am gasit la fel si saracul parca a tecut pein cele 2 razboaie mondiale
Mirunel terorista
BAZAR
madyrizi spune:
mey, ce de noutati!
simina, ma bucur tare mult pt. tine. chiar in noaptea dinainte de a citi despre tine, am visat ca-s gravi din nou si nu-mi era teama de nimic decat ca va fi din nou baiat la cat imi doresc eu o fetita . sa fii sanatoasa si sa ne tii la curent cu evolutia.
stiti ce-mi place? nu va graviditi toate o data. pe rand, maica, pe rand. adica asteptati 9 luni sa nasca una din voi, apoi vine alta la rand. trebuie sa facem un top cu posibile viitoare gravidute .
picky, eu ma simt binisor, doar cam daramata psihic dar nu-i o noutate. stiam de la alex ca atunci cand ma voi intoarce la serviciu voi raci foarte repede. de, microbii mei de acasa nu se pupa cu microbii din colectivitate. in rest, totul e f. ok. astept vacanta. imi pare rau ca ai probleme, mai ales de sanatate. la buburuza sigur e vorba de o prietena imaginara. probabil ca avea nevoie de o amica ce trebuia sa faca exact ce vrea ea .
cris, nu-i frumos sa faci pofta la forumiste.
lali, esti lipsa la apel de mai multisor. ce mai faci? cum s-a rezolvat cu sorela ta?
anna, bebelina ta e cuminte rau . moamaaa, dar chiar de craciun vrei s-o nasti?
toate fetele, mai vorbim maine.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
SoriLea spune:
Maaammmaa cat ati mai scris. De recuperat O
AMR 24 h si vine tati acasa. Abia asteptam sa facem bradul si sa vina MOSUL
Anna vad ca eva nu vrea sa vina, ii place la mami la caldurica. sa fie bn , nastere usoara si o bebelina cuminte si mancacioasa.
Simina FELICITARI sa fie asa cum va doriti voi.
Restul nu va suparati pe mn, dar nu maia m timp sa raspund. Cred ca abia dupa Craciun nemai intalnim pe aici, asa ca va urez de pe acum
Un Craciun Fericit frumos si imbelsugat, plin de fericire alaturi de copilasii vostri si de cei dragi voua. Va doresc din suflet, tot ceea ce-mi doresc si mie, dar mai intai de toate, SANATATE
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Va urez. Noapte buna si ne auzim probabil maine la cafea.pupici
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Am inceput acest mesaj joi seara asa ca am sa las tot ce am scris si atunci
Buna seara dragele mele, intru rapid ca nu-s in stare de nica. Azi mi-am scos o masea de minte si acum incepe sa-mi treaca anestezia ai ma cam doare, vesnicele mele probleme cu dintii
Cris sanatate multa la Miru...cum e acum?
Cris ce intalnire? pe unde ai umblat?...multumim, la fel va dorim si voua...Andreiut are inca lichid la creier si chist la inimioara ceea ce dupa 8 luni de tratament nu e ok. El pare un copil sanatos doar ca din senin apar perioade de crize inexplicabile, agitatie si Nadia zice ca din cauza apei de la creier. de aici li s-a recomandat sa mearga in Austria la o clinica din Viena....multu de sustinere stiu ca sunteti langa mine, doar ca efectiv nu am chef de nimic...
Lali ce mai fac copii tai adorabili?, n-am citit nimic din urma asa daca ai mai scris de ei sorry dar musai sa mai scrii odata
Cris ai avut rana pe col?...ma bucur ca a trecut
Sori a cu drag....si eu i-a, luat la Rares tot un fel de birou, defapt e o masuta cu doua scaune si vrewau incetul cu incetul sa-l invat sa stea la masuta frumos, sa manance acolo sa scapam de scaunul de masa, sper sa si reusesc
Simina si eu sunt maniaca cu parfumurile, am descoperit un site de parfumuri super fain unde au promotii super si preturile foarte avantajo9ase si sunt originale. Eu mi-am luat Escada-Absoluty me acum recent si sunt incantata la maxim cum miroase dc vrei iti trimit PM cu site-ul ca aici nu cred ca-l pot pune....mi l-am facut singura cadou de mos, asa fac eu cand sunt in butoi, fac cumparaturi ca sa-mi mai ridic umpic moralul...eu de sarbatori am sa merg cu Rares la mami si o sa stam acolo cat sunt libera, mai ales ca vine si sis acasa deci voi fi fericita, sper sa ma lase domnul impace macar de sarbatori...Andutu ce mai face?
MAdy te pup dulce, nu stiu de ce esti suparata, dar sunt alaturi de tine si sper ca pana acuma sa fi iesit din starea de depresie. Copii tai scumpi ce mai fac?
Picky multumesc mami, stiu ca-mi sunteti alaturi si va multumesc...asa este Rares ma intareste si-mi da forta sa merg mai departe, daca n-ar fi fost el as fi fost si mai distrusa, am sa fiu mai puternica pt el...printesele cum sunt? s-au mai obisnuit la gradi
Ema ma bucur ca Darius e bine...Rares nu s-a speriat inca de mos, luni au serbare la cresa, sunt curioasa ce va face. Parintii nu au voie fiindca sunt prea mici si dc mergem si noi totul e compromis asa ca o sa-i filmeze si ne da apoi cd cu ei, abia astept. La noi vecinul de sus are atarnat de la balcon pana in dreptul geamului nostru un mos si in fiecare dimineata Rares vine si mi-l arata iar eu ii spun ca a venit Mosu sa vada dc e cuminte sa stie dc ii aduce cadouri de Craciun, e u dulce....fata multam de toate sfaturile, de multe ori mi-ai dat putere sa merg mai departe si am depasit sa zic asa o etapa din lunga cale care o mai am in fata
Anna Rares are cand tuse seaca cand cu secretii. Noaptea e de obicei seaca si imi tuseste jumate de ora non-stop pana vomita mi se rupe sufletul cand il vad asa si de fiecare data cand tuseste noaptea se freaca la nas si ii aud mucii in nasuc dar dc il aspir nu iese nimic. Ziua nu tuseste asa rau. I-am dus acum si scaun la analize sa vedem dc nu are viermisori ca cica dc se freaca asa mult la nas pot fi si viermisori. De 2 zile ia Aerius siropel ca cica ar putea fi si pe fond alergic...nu stiu sincer ce sa ma mai fac cu el...sper sa-i treaca odata ca mi tare mila de el. Partea buna e ca dupa tusele astea seci noaptea nu mai suiera ca si inainte, deci tot si-a facut efectul cu ceva Singulair-ul...ma gandesc in fiecare zi la tine oare a nascut Anna, nastere usoara si o bebelina sanatoasa ca frumoasa sigur va fi
Cris doamne da sa termini odata cu copacul minunat
Alynta vreau si eu sa vad pozicile cu voi, mai pui odata link-ul?
Ninia sanatate multa la puiut sa treaca repede otita, dupa sarbatori merg si eu la control cu Rares sa vedem noi cum stam cu otita
Mady sanatate multa....imi place mult poza pe care ti-ai pus-o la profil, esti o frumoasa
Ninia printesa ta a adorabila o scumpete de fata, sa-ti traiasca si sa va imbucure mereu
Picky
Mailul asta l-am inceput joia trecuta, numai nu reusesc sa tin pasul cu voi...am citit tot dar nu mai retin aproape nimic in ultimele 5 pagini as ca nu mai scriu multe ci inchei pana nu mai scrieti 10 pagini si abandonez . Am vazut pe mailul comun o gramada de pozici cu copii frumosi, mamici frumoase sa fiti cu totii sanatosi.
Eu in mare sunt bine, nu am timp nici sa mor dar sunt ok.
Va dulce si sper sa mai intru.
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
lavinia.p spune:
Doamne cum am putut sa uit Anna iti tin pumnii, abia astept sa vii cu vesti
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat[cit,trabuce[jamaica si vougue
Ce sa zic? am inceput mesajul asta la 7:51 si cine stie cand o sa-l termin
amady hai tu ca doar am facut niste varza,daramite cand m-oi apuca de pregateli pentru masa de craciun?Sigur mi-o iau pe coaja..
sori ce frumos azi vine al tau acasa si o sa fiti toti 3 .Poate totusi te mai prindem pe aicea pana duminca
picky haide la cafelutaaaaaa..
lavi am intrat la umanitare si am vazut ca s-a redeschis cazul lui Andrei sper ca sa se rezolve cat de curand problema cu banii si sa ajunga la Viena ca sa se faca bine,.
Foarte tare cu Mosul vecinului de deasupra si sta cuminte Rares?.
Miru e mult mai ok ca mine,aproape i-a trecut,la mine cred ca e laringita dupa cate am observat eu,dar trece ea.
Mirunel terorista
BAZAR
alynta27 spune:
Salutare!
Lavinia special pentru tine!
Ninia "ingredientul" minune este multa dragoste! Dar sa nu crezi tu ca nu cad deseori!
Picky multumesc! Daca iti faci drum prin Is, iti pregatesc si tie ce-ti place!
SoriLea multumesc!
Ema multumesc!
Anna eu nu stiu daca vei naste natural! Nastere usoara!
Am fost aseara cu baietii la cumparaturi. Nu stiam cum sa le dosesc cadourile(jucarii)! Maria a stat la vecina. David a intrebat-o daca io da pe Maria inapoi! Sunt lipiti unul de celalalt! Maine e Serbarea lui. Baietii sunt reni si fetele Craciunite. Au si costumase facute. Am mai avut o activitate la gradi- decoratiuni de Craciun. Eu am facut un fulg de nea din hartie. Altii au facut braduti cu hartie glace si tuburi de cartin de la rolele de bucatarie. Am poze,dar trebuie sa le descarc!
Ma pregatesc intens de Sarb: curatenie, cumparaturi. Anul asta stau mai bine ca i-am avut pe nazdravani la cresa si gradi.
Spor!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Picky_toto spune:
Am venit la cafea, asa ca neata...
Aseara am incercat sa scriu un mesaj de pe tableta dar ii mai greu si is abia la faza de inceput...asa ca doar un rand am reusit sa postez...bine ca am tot urcat si coborat scarile ca imi plangea in somn Anna...ma gandesc ca poate se anunta un dintisor ceva...
M-a trezit Stefi cu noptea-n cap..de pe la 5 dar am reusit sa o conving sa mai stea in pat pana pe la 7:30...asta printre marieli si rugaminti..Iar acum imi beau cafeaua...ca pana acum doar treaba am avut si imediat ma apuc iar de ea.
Acum Stefi s-a pus pe olita iar Anna se chinuie sa-i ia olita...are boala pe ea..cum o vede cum direct la ea se duce. Nu am dus-o la scoala azi, nu avea nici chef si nici eu nu aveam chef sa ies cu copilele din casa pe ploaia de afara...e mai mult deranjul decat cele 4 ore la gradi. Am zis sa treaca vremea rece si apoi o voi duce si miercurea.
Azi trebuie sa ajung la magazin sa-i cumpar poni Stefaniei..ca de asta ma uitat [bang, a fost sotul la un Carrefour si nu a mai gasit, acum tineti-mi pumni sa-i iau poni pe care l-a vazut in raft..bine el e un inorog roz dar ea ii zice poni.
Sorina Craciun Fericit si tie alaturi de al tau sot si al tau baietel. Ne auzim dupa Craciun
Cris tot asa speculez si eu..ori o Feni reala, ori una imaginara..ca ea cam are boala sa inventeze pesonaje care-i plac si sa se joace cu ele.. de ex intr-o zi eram in dormitor, preocupata cu Anna, iar Stefi vb cu cineva imaginar..apoi se duce la usa, deschide usa si ii spune "persoanei" sa iasa afara, sa plece..apoi inchide usa. Am intrebat-o pe cine a dat afara din dormitor si mi-a zis ca pe Zwarte Piet si Sinterklaas .. Ideea e ca se juca cu Raluca si cu mine in parc astfel si inventam personaje..eu is vrajitoarea, ea printesa si faceam dialoguri (e o actrita ff buna ptr varsta ei) si cand se joaca cu papusile la fel inventeaza dialoguri intre ele...si ma gandesc ca i-a placut acest joc incat il joaca si singura
Mady, asta-mi place si mie ca nu suntem toate insarcinate, ci pe rand, asa ca sa fie tot timpul cate o buburuza mai mica in grup...pe cine banui eu ca va fi dupa Simina?! Prima tu, dupa tine Getik ...
Lavi uite am o clienta care are un baietel de varsta cu copii nostri. Si el cum incepe sezonul rece cum incepe sa tuseasca. Si am observat ca-i face aerosoli cu o solutie(sticlutele erau mici ca cele de ser fiziologic, dar nu stiu sigur daca asta e).. si din ce zici, banui si la Rares o reactie la aerul rece. Eu le dau la fete acum un sirop homeopat ptr calmarea tusei si vad ca le ajuta.
Hai ca de 1 ora ma chinui sa scriu un mesaj si nu mai reusesc sa-l termin...una plange, alta se loveste, una urla, alta are bazdaci in fund..etc..;
v-am lasat, pupici
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Uitasem..
Si ca sa ma laud pana la capat, Anna a zis ieri doua cuvintele.."baba" si "apa" ... dar numai mama is tat nu vrea sa zica ..trage de globuri, iar Stefi cica face lista pentru cumparaturi
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai