"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Va pup si eu! Multumesc pt incurajari!!! Inca nimic pana acum, vedem maine la control. Va tin la curent!

Pup

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Neata

Poftiti la

Picky, am vazut pozele cu Stefi si Anna, sunt asa de frumoase, doua papusi Si bradutul a iesit super! Sanatate multa multa!
Simina, ce frumos ca Andutu a fost asa de activ la serbare, abia astept sa vad pozele Si inca mai sunt cu zambetul pe buze cand ma gandesc la vestea buna ce ne-ai dat-o Auzi tu, ca acum putin timp vorbeam de ideea de a avea inca un bebe
Getik, doar ti-am zis sa lasi, fata, soacra in pace, IGNOR-O!!!! Si fiti voi linistiti si fericiti!
Ema, multumesc Te dadesem disparuta, nu stiam pe unde umbli. Ma bucur ca sunteti bine
Lali, ma bucur ca ti-ai revenit, spor la trebi
Cris, pana vine Mosul trec ei si mucii
Mady, ma bucur ca esti mai bine Ooo, scandal intre copii , lasa, nu te stresa, ei se bat ei se pupa, asa sunt copiii

Eu cu insomnii, ca in ultimul timp. Nu m-am laudat ca am terminat curatenia, da, pana duminica a fost gata Am facut patutul fetitei, are hainele toate calcate si aranjate si are si prima ei rochita in sifonier Doar caruselul sta nepus ca uita mereu sotul sa-mi aduca bateriile pt el In rest, zilnic strang dupa Vladut...duminica dimineata s-a lasat cu o sacosa mare plina cu masinute confiscata, nu i le-am dat nici pana in ziua de azi...asa ca m-am gandit ca nici nu i le mai dau pana la Craciun, la Craciun sa se joace cu ce primeste pana se satura si apoi incep sa-i dau pe rand din ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai frcutat,trabuce si vougue

sunt asa de demolata de parca m-a lovit marfarulsigur de la raceala.Si ma asteapta si o zi asa de nasoala azi...

ana multam de cafelutala ce ora mergi la control?Am niste emotii cat casa,parca as naste eu
picky foarte fain bradul si ideea cu trenuletul care il inconjoara e super
Si ce mare s-a facut Anna,sta in fundulet asa de bine de zici ca acuma se ridica si o ia la fuga cu sora-sa.Si sa nu uit..seamana cu Nicu,asa ca sa-i creasca si lui inima, ca Puca iti seamana foarteeeeeeee bine
Vad ca se inteleg intre ele,cu toate ca sunt sigura ca se si jumulesc una pe alta

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, peste vreo ora plec de-acasa la control. Acum am mai dat peste o belea, cred ca m-am cam iritat prin zona "V" ca am asa o senzatie de discomfort offf, nu-mi explic de la ce o fi , dar sigur asta imi mai lipsea acum Sanatate multa, imi pare rau ca tot rau te simti, dar ati luat-o serios...off, sper sa treaca repede!

Apropos de trenuletul pus de Picky in jurul bradului, si eu am primit de la Vladut aceiasi cerere, pt ca la el anul trecut a venit Mosul cu un tren si a fost pus la fel, in jurul bradului, acum e neaparat sa-l punem iara...de cate ori vorbim de brad imi aminteste si de tren

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana cine stie de la ce o fi senzatia aia de disconfort,tu vb cu dr. ta si spune-i ,sunt sigura ca nu e ceva de speriat
hai Eva

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Multumesc de felicitari-inca nu am fost la doctor am facut doar test,sper sa fie totul bine si sper sa obtin o programare ptr saptamana viitoare.
Anna-te asteptam cu vesti!Ce bine ca ai terminat cu pregatirile!A venit sora ta?
Cris-o zi usoara azi si ia si tu ceva de raceala sa treaca mai repede!Am uitat sa te intreb daca ati mai fost in oraselul copiilor?Noi am fost sambata dupa serbare-s-a dat Andu intr-o masinarie de pe acolo,am luat vata de zahar si am plecat-cam aglomerat in schimb.Aaaa si te cam agata Mosii sa faci poze cu ei-l-am avut si pe nepotelul cu noi si nu am scapat fara sa faca poza cu Mosu.
Picky-am vazut printesele frumoase !Imi place si bradutul!Offf sper sa fie bine fetele,sa intri sa ne spui ce v-a zis la doctor.Uite ca nu am observat ce ne intrebi tu dar mai mult ca sigur Cris are dreptate.
Lali-iar esti in deplasare?Bv tie!Copiii ce fac?
Ema-pleci pe undeva zilele astea?Ma bucur ca Darius e in "mare verva" chiar daca asta te cam tine in priza.

Va las,revin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Am venit de la doctor. Suntem bine, colul un pic mai deschis ca saptamana trecuta, dar contractii dureroase pauza..asteptam, daca nu vine pana joi, joi dimineata ma interneaza.

Simina, sigur e bine, daca testul e pozitiv e bine A venit sora mea, e tare bine, Vladut e innebunit dupa ea si mai am si eu timp de respiro
Cris, am intrebat doctora, s-a uitat, dar nu a vazut cine stie ce...a zis ca poate e de la epilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-deci se mai lasa putin asteptata bebelina.Oricum cine stie poate iti face o surpriza pana joi.Cred ca e super fericit Vladut si asa ii va fi si lui mai usor cat vei fi tu la spital sa o aduci pe bebelina.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare, am intrat rapid sa vad vesti despre Eva, dar se pare ca inca vrea la caldurica.. Anna poate Eva vrea sa vina pe 25 de Craciun, asa ca un cadou frumos ptr falilie

Mie imi da de furca o masea, habar nu am care dar ma jeneaza cand mestec..deci clar trebuie sa-mi fac o programare la stomatolog ...dar nu cred ca anul asta voi mai avea sanse...

Multumesc fetelor de aprecieri la poze, nu mai reusesc sa le prind cum trebuie pe fete, Stefi nu vrea sa se mai lase pozata de cei apropiati iar Anna tot cu capul intors prin toate partile numai spre aparat nu...si uite asa am o groaza de poze cu ele cu spatele, cu capul in jos, strambandu-se dar niciuna de pus in rama . Cu trenul..tgv-ul (ca de ala e) il avem de vreo 6 ani, de la ziua lui Tony de la 7 ani..nu i-au mai placut trenuletele ca descoperise jocurile pe pc, asa ca nu l-a vrut ...el e un trenulet ff fin, e de colectie, se pot lungi sinele, se pot face poduri, in fine...asa ca l-am pastrat de atunci sperand ca se va juca viitorul nostru baietel , dar cum nu avem baieti, am zis ca anul asta il scoatem din cutie si-l folosim la brad...deh vine mosu cu tgv-ul ... Initial l-am pus direct pe podea dar cum Anna se tot plimba cu premergatorul tot il lovea si le deranja sinele, asa ca l-am pus pe un placas...am vrut sa-l vopsesc cu spuma dar am observat ca spuma nu se intareste si exista riscul sa-si bage fetele mainile ca la cat trag de el...

Anna acum te-ai linistit? mai ales ca ai terminat treaba?!
Cris sanatate multa...pana la urma mai vine mosu costumat?! Eu am renuntat sa mai imbrac vecinu' in mos ptr ca exista riscul ca Stefi sa-l recunoasca..si desi sa stric toata spurpiza cu "mos craciun exista" mai bine renunt. Le vor gasi sub brad in ziua de Craciun si asa mosu va exista
Simina si in cate saptamani suspectezi ca esti?
Virginia, vad ca ti-ai luat tele mult visat, sa-l stapanesti sanatoasa. Am vazut pozicile, ff frumoase.
Sorina am vazut pozicile si filmuletele cu Razvi si Mosu, ff frumoasa, iar tu radiezi de fericire alaturi de puiutul tau.
Lali preocupata cu pregatirile?!
Getik iar mama povestea soacrei?!
Ema pai pana la Craciun mai intri, nu?
Mady cum te mai simti?
Andreea ma bucur ca ai dat un semn, poate acum de sarbatori vei avea mai mult timp, asteptam si pozici cu Cezara.

Mi s-a trezit fata mica, merg sa o culc pe cea mare..pupicei...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

M-a apucat o lene, de ma doare...bine asta cu durutul e pe bune, ca ma cazut mai devreme cu Anna in brate si ca sa o protejez pe ea, m-am lovit eu..deh julituri, vanatai, diseara sigur o sa ma intrebe barbatimiu cine a tras de mine

Anna plange, de fapt se crizeaza (e leita sora sa) ca nu am lasat-o sa scuture bradul si sa adune globurile din el, iar acum sta suparata in premergator si plange, mai arunca un ochii la mine si daca vede ca nu o bag in seama mai tare plange ...si loveste podeau cu picioarele..si se "arunca" pe spate..e o manie a ei ca sa arate cat e de nervoasa...daca nu o ti bine in brate poate sa-ti cada, ca se arunca pe spate cu toata forta ei...si tot plange ..am cedat si am luat-o in brate....

Stefi are o prietena, Feni asa ii zice ea, nu-i de la ea din clasa, ca nu a recunoscut-o in poza de clasa si nici nu stiu daca-i colega cu ea de scoala, ca imi tot zice ca Feni e in casa aici..o mai aud vb singura si cand o intreb cu cine vb imi spune ca vb cu Feni. Se pune la masuta ei si ii face loc pe scaunel si lui Feni..dar sunt si momente cand o intreb de Feni si-mi spune ca e acasa la ea, ca a luat-o mama ei de la scoala..asa ca inca nu stiu sigur daca aceasta Feni exista sau nu

Va intrebasem de diferenta la pleoape ptr ca la Stefi e destul de vizibila (si Anna are la fel...si e mostenire de la mine) si ma gandeam sa merg cu ele in viitor la un consult, sa vedem ce zice...In momentul in care is mai bolnavioare, diferenta se vede mai tare..

Anna nu vrea sa doarma ci vrea la mami in brate si uite asa nu pot face nici o curatenie..cu toate ca nu prea aveam chef...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput