"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

na ca mi-a tras-o fii-mea..eram in servere si cat am raspuns la un telefon,mi-a sters clienti.Am batut-o si am inchis-o singura in camera ca nu se mai poate cu ea. A devenit sub orice critica de obraznica.Acum cerea la desene dar e pedepsita.
Sa mor daca nu imi vine sa ma tot duccccc..nu mai asculta de nimeni,e o obraznicatura cum n-am vazut.pana diminica e depepsita:fara tv la desene si fata jucarii ,decat cu plusurile.Sincer,nu mai rezist

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele,

nu mai ajung la zi nici cu cititu nici cu scrisu, treburile treburi, luni am taiat porcu si dobitoci de socri mi-au speriat fata acu zice la toata lumea "fica guic, negu" si tot eu sunt cu ideii fixe in fine scarba imi este de tot si mai rau ca imi este frica sa vin acasa sau sa stau singura in casa. Ari merge la gradi program normal iar una bucata "individa" face spumeee, am facut sambata seara bradutu si multa distractie a fost plus o uriasa bataie cu confeti in casa proaspat facut curata ca la carte, dar ari sa distrat din plin o sa incerc sa pun poze zilele astea dar nu stiu cand, ca sunt cu carnea de la porc in lucru, am facut deja toba,lebar, carnati si am pus sa fiarba si niste piftie ca nu mai aveam loc in congelator.

anna ai grija de tine, ma bucur ca acum ai si tu ajutor

pe toata lumea acu fug sa fac curat ca tre sa fug la 2,30 sa iau picea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Era sa zic Neata dar deja e pranz!
Cris-offfff te inteleg ca te enervezi si simti ca nu mai rezisti dar gandeste-te ca nu a facut intentionat.Macar poti sa recuperezi datele?
Lavi-ma bucur ca ai mai scris.Nasol tare cand tusesc astia mici pana vomita-ni s-a intamplat si noua cu Andutu de vreo 2-3 ori.Imi pare rau ca micutul Andrei nu e bine dar sunt sigura ca Dumnezeu e mare si se va face bine.Vreau site-ul de parfumuri
Picky-posibil sa fie o prietena imaginara.Si Andu inventeaza o groaza de chestii cand se joaca.Tin pumnii sa gasesti poni pe care il vrea Stefi.Ca ma intrebai cate sapt de sarcina am-6 sapt dar parca nici nu simt ca sunt insarcinta,la Andu a fost altfel.Oricum voi vedea ce zice doctorul cand ajung la control.
Alina-ce scump David cat o iubeste el pe surioara lui.Bafta la serbare azi!
Anna-tu ce faci?cum esti?
Getik-spor la treaba ca vad ca ai o groaza!Cum a fost la serbare la Ary?

Va las acum,mai vin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cris tu cu una mama si tot nu mai reusesti sa o scoti la capat?! Si cum vei reusi sa recuperezi clienti? Off imi pare rau, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc ca tu ai incercat si cu militaria si nu a dat roade..Ar trebui sa separi camera in care ai pc-ul si lucrezi de Miru, ca sa nu mai aiba acces la pc.. Ea e mica si nu isi da seama ce face, noi cei mari ar trebui sa fim mai atenti cu lucrurile personale.
Eu is cu doua, care trag amandoua de mine..de ex acum vreo juam de ora Stefi urla ca o apucase..si m-am suparat si le-am dus jos la somn..Anna a adormit dar Stefi nici o sansa, iar acum sta langa mine la pc si canta ..mai umbla pe aici, ii mai atrag atentia si uite asa ..;peste 1 ora voi incerca sa o culc din nou si se va trezi Anna..si uite asa rar se intersecteaza programul de somn la amandoua..

Alina multumesc mami, dar nu stiu cand ovi avea eu vreodata drum pe la Iasi..poate daca vom putea vreodata sa vizitam Ro de la un capat la altul..ceea ce e doar un vis si mai trebuei si finante ca nu poti fi mereu in vacanta, nu?! Ce frumos ca in Ro se fac serbari la gradi si la scoala..aici nu se face, se fac activitati..ca de ex vineri trebuia sa duc copilul la ora 18 la scoala cu o lanterna sau un felinar ca mergeau pe strazi de nebuni ..la vremea de afara si cum turna cu galeata cum sa risc sa-mi duc copilul sa umble de nebun pe strada...si la sfarsit primeau un gen lapte cu cacao (chocomelk), ceea ce eu nu ii dau la copila. Evit pe cat posibil cacaoa sau ciocolata ca devine ff agitata.. si cum ea are probleme de somn...
Am observat aici ca unii parinti le da la copii suc, de fapt unii copii doar suc beau zi de zi...si mi se pare o mare, mare prostie...Ok ii dai suc, o data la cateva zile, sau un pahar dupa o masa, dar nu constant si in loc de apa...Texte din astea cum ca nu bea copilul apa, is abureli..tine-l fara lichide 1 zi si vezi apoi cum va bea si apa. Ca sa nu mai zic ca unii parinti le dau cola la copii...Ca si la scoala mi-a zis ca pot sa-i fac si un sandvis cu ciocolata dar sa unesc feliile de paine bine de tot ..mai bine nu...mananca nutela pe un wafalce cand fac, sau pe o clatita dar doar atat.. dar in rest nu..iar la gradi primeste fructe, sandvis si un desert usor...Tu ce la dai la baieti la cresa si gradi? Mananca acolo? Hai ca am dat-o in altele...

Getik spor la pregateli... Mie imi e mila de porc.. si sincer nu gasesc acest obicei prea placut...ca daca stau si ma gandesc, vb de biblie, cand s-a nascut Iisus nu a venit nimeni cu porci la el...chiar nu stiu de unde a aparut acest sacrificiu?! ...in fine...nu imi place deloc cand se taie porcul sau sarmanul miel ...deh era ca o paranteza...is eu mai dusa acum..azi...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Simina pai dupa simptome ma gandesc ca poate e tititza , sa dea Domnul, dar mai important e sa fie santos bebe, indiferent ce sex va avea. Sper sa gasim..ea ar fi vrut multe lucruri pe care le vedea la tv..dar nu le-am gasit pe aici..a vrut un robotel, nu am gasit decat din aceia de baietei, asa ca i-am luat un catel cu telecomanda si alte jucarii..acum sa vedem daca ii va placea...nici carti nu i-am mai luat ca deja a facut al meu gura ca prea multe le-am luat deja

Anna tu nu ai intrat azi deloc..sa inteleg ca Eva vrea sa vina diseara?!

O sa ma bag la schimbat capitolul..asa ca fiti pe faza

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Casuta noua, unde o vom intampina pe Eva!!!

merg sa incerc sa culc fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutare fetele
Picky....iti cam faci de cap mama, 3 mesaje intr-o singura zi!? am vazut foto....deci is in stare de soc, cat a crescut Anna....ce repede a trecut timpul, parca mai ieri erai cu ea in maternitate
Cris...dar de ce nu te pedepsesti pe tine fata hai????? crezi ca tu la varsta ei erai constienta de ceea ce faci si aveai puterea sa discerni???? ia lasa-mi nora in pace ca acu te trag de nitze. eu te cred ca esti un pachet de nervi dar tre sa fii constienta ca ce s-a intamplat nu e premeditat si esti tu cea vinovata.
Lavi fata nu stiu daca s-a speriat, dar a avut o reactie ciudata. are si el carticele cu mosul, vede si la tv, e ok, nu face urat....rade si incepe sa chiuie 'oho hoooo'. na, poate o fi fost in pasa proasta sau nu i-o fi placut ala. fata, cand ai nev si simti ca aluneci in jos, ia legatura cu mine, nu sta sa te afunzi in suparari ca nu se merita, stii bine....si nu ai sa ma deranjezi niciodata. chair asa, de ce nu ii faci aerosoli???? cu acc + ser fiziologic, daca e tusea asta asa aiurea sau cu ce iti zice medicul, eu am facut cu fluimucil si dexa + ser fiziologic. daca zici ca noaptea tuseste sec si mult si ai tu senzatia ca sunt muci in nas dar nu ai ce scoate, poate fi si de la aerul uscat din camera, asa ca eu te-as sfatui sa pui un vas cu apa pe calorifer, ca sa umidifici nitel aerul
ia auzi Mady ce viitor iti prezice Picky, ca vei fi mamica a 3 a oara, ce zici???? te tine???????
Sorilea...Craciun fericit! sa-ti aduca mosul tot ce-ti doresti
Anoooooo.....ce faci???? cum e?????
Geto....ce sa-ti zic, se vede ca nu poti sa ignori si ca si tie iti place sa ii sicanezi si sa te bucuri cand le vezi reactiile, gen "face spume" ca aia mica se duce la gradi, na, daca tu te bucuri la 'spume' si te lasi afectata de astea, nu faci decat sa intretii acest foc al discordiei. daca tu inca n-ai constientizat ca ignoranta e cel mai sanatos pt tine, noi chiar nu avem ce sa iti facem

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput