"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 17
anna-mama spune:
Neata,
Mady, vrem poze cu bradutul!!! Spor la cumparaturi sa rezolvi tot ce ti-ai propus! cum te mai simti?
Cris, voi cum mai sunteti, tot cu mucisori? Cum sa ma simt Cris, asa ca pt o gravi in 40 s , cand stau in picioare am impresia ca o sa scap copilul Oricum, nu cred ca mai e mult, mi se pare ca fetita a coborat destul de mult!
Sorina, am vazut pozele si filmuletele, un scump Razvan , ce frumos a vorbit cu Mosu'
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
anna, ma simt mai bine fizic. cu ochiul nu a fost de la curent, ci se pare ca am avut tensiunea oculara f. mare pt. ca nu mi-am revenit pe deplin nici acum. psihic, ma gandesc cu groaza ca vin finii la noi si iese cu scandal mare intre copii .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
getik1 spune:
fetelor neata la pranz , scuze pentru absennta lunga dar sunt intr-o stae ff urata si nuu vre sa va indispun si pe voi
la mine este groaznik mofturi ffite si mult tupeu'
am citit tot dar scriu pe tel ca la laptop este ary s asculta colinde.
va pup si sa aveti grija de voi side buburuze
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Simina1980 spune:
Salutare,
Sunt la munca fara prea mult chef-am avut ceva urgent de facut dimineata de-aia am intrat abia acum.
Sa va povestesc intai de serbare:a fost emotionant!Daca ma credeti am plans de nu ma mai puteam opri-Andu s-a comportat incredibil:a dansat cu pampoane,a dansat in pereche,a spus poezia,la cantecelele in engleza si franceza a cantat si el in schimb la germana statea f plictisit pe scaunel,ne-au sorcovit.........imi pare tare rau ca nu am filmat(din lipsa de aparat),am facut cateva poze insa le voi pune zilele astea-Promit!
Si sa va mai spun ceva?Se pare ca i s-a indeplinit dorinta lui Andutu si va avea si el un bebel(eu sper sa fie bebita dar acum cum o vrea Dumnezeu).
Anna-tinem pumnii ptr maine poate vine bebelina!Te cred ca esti tare fericita ca vine sora ta!Vladut ce face?
Virginia-super ca te-ai rasfatat putin!Sa mai zic si eu ceva de Elena?E superba!!!!!
Cris-super ca ai treminat cu porcul!Eu inca nici nu am cumparat carnea,nu stiu cand o sa termin pregatirile!
Sorina-poate chiar nu i-a placut de al doilea mos!Intru si eu sa vad pozicile si filmuletele.Ai treminat cu carnatii?Vrednice mai sunteti!Toate ati treminat aproape cu treburile de craciun.
Mady-imi place poza!Si eu de-abia astept vacanta ca ma omoara drumurile la gradi...Super sefa ai,sa-ti traiasca.
Picky-eu prefer sa-i spun poveste inventata de mine sau ce-mi aduc aminte lui Andutu decat sa-i citesc-ptr ca daca ii citesc trebuie sa tin lumina aprinsa si greu mai adoarme.Faza e ca de obicei cand ii zic povesti incep cu "a fost odata un baietel,..."incercand prin poveste sa-l fac si sa invete ceva si stii ce imi zice:"mami nu mai vleau cu baietii,mai bine cu lup"-s-a prins el saracutul ca povestea nu-i poveste.Nu cred eu ca nu o sa gatesti tu de craciun!
Lali-esti mai bine?
Ema-nu mai zici nimic?Ce faceti?Darius?
Getik-calm,mult calm si ignora-i pe cei care te supara!Super Aricica !
Andreea-hai ca mai e putin pana la vacanta!Si atunci poate ai un pic mai mult timp sa ne scrii!Ceva poze cu Cezara?
Eu sper ca nu am uitat pe nimeni!Va pup!Mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, vorbesti serios? Woau, stii cat ma bucur, Doamne ajuta, sa fitit sanatosi, sa fie intr-un ceas bun!!!! Ce veste minunata!
Revin...
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Sal,
Simina felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos. Cat de mult ma bucur ptr voi
Anna si maine ii controlul..deci scoatem de pe acum Hai Eva
Anunt: caut felicitarile cumparate sambata. Trebuie sa le scri si sa le trimit si nu le gasesc unde le-a pus al meu sot
Si acum altceva mai important:
Uitati-va atent la copii vostri la ochii si spuneti-mi daca pleoapele is la fel. Sau daca cumva una-i mai coborata decat cealata. Mai intereseaza foarte mult acest aspect. Multumesc
Noi am facut in sfarsit bradul sambata seara..si sper sa reziste pana dupa Anul Nou, dar nu-i dau sanse la cat de mult trag amandoua de le.. Anna pe o parte, Stefi pe cealata. Amandoua alearga prin toata casa..bine Anna are stilul ei dar e foarte rapida
De aseara Anna horcaie semn de laringita iar Stefi inca acuza dureri la urechi( acum nu stiu daca se preface sau nu, da oricum am facut programare la orl-ist)
Revin
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
decu,am terminat programul si am intrat rapid sa vad ce faceti cat Miru se uita la cartoon la tom si jerry
sory o daaa, sdica nu s-a infipt in turta aia dulce ci a ornat-o?superrrrrMiru o halea in 2 sec.
Sa mor de nu-mi place mosul din poze e asa real..sa inteleg ca toti copilasii care dadeau o tura pe la Mosul primeau o masinuta cu duliurele? Chiar foarte frumos.A fost "serbarea" de la sevici de la mine unde a fost Mosul ala cu barba stufoasa?
Al doilea Mos cu barba mai saraca a fost pe placul lu' Moiru ca tipa dupa el "ute mami Mos a loshu,vea Milu"(uite mami,Mosul in rosu,il vrea Miru).
mady sa inteleg ca o sa intri intr0un mini concediu?\Hai cu poze cu Mihaita si pomul smecheros
ana noi suntem ca 2 demolate,vorba aia "asa mama,asa fii-ca".vezi ca maine ai controlu;l la spital,poate o veni Eva
mady uite ca si eu ma gandesc cam cu retinere la ziua aia,ca si sectorista se cam jumuleste cu finutzul si nu e ok.Trebuie sa stam cu ochii pe ei
getutza lasa soacra ca,ca numai cuu gandul la ea si o sa imbatranesti 10 ani iontr-o zi.Nu o mai baga in seama,ignor-o si daca are ceva de comentat doar atat sa-i spui "Auzi duduie,tu ai venit in Romania ca acolo nu mai aveai la cine sa faci zile fripte?Cata-ti de drum si canta la alta masa ca aicea au plecat lautarii" sa vedem ce o sa mai macane
simina tu vb serios? sarcina usoara si bebe sanatos si la termen,si sa fie o fetita asa cum va doriti
Cred ca a fost un adevarat deliciu la gradinitavrem si noi pozeeeeeeee
picky mi-a placut anuntul.
la intrebarea ta,raspunsul e DA. Aproape insesizabil la unele persoanea,dar da.E normal ca pe partea stanga a corpului si incaltamintea sa difere cam cu juma de nr. Nu stiu daca ai observat,dar cand incerci sa pui un inel pe deget,nu cumva la mana stanga iti vine bine si la dreapta iei e larg?
Explicatia este ca pe partea stanga totul e vascularizat mai puternic ca acolo este si inima.Poate nu am explicat eu bine,dar stiu ca asa este.
Si poze cu bradul????????plssssssssssssss
Sper sa nu fie iar bolnavioare printesele
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
am pus cateva pe mail.;merg sa pregatesc cina..
pupici
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
bua fetele. suntem ok, eu i lipsa de chef, Darius in mare verva. ne plimbam, inghetam, ca acu e frig, mergem la serbari, etc
felicitari Simina si o sarcina usoara
Ano.. , eu le tin afara, sa inghete. nu stiu cat am sa mai intru pe aci in urmatoarele zile asa ca , iti spun ca sa stii ca ma gandesc la tine, ca-ti trimt cele mei bune ganduri si energie pozitiva, ca Eva sa vina usor si sa fie sanatoasa
va pup pe toate si va urez spor la trebi
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Buna seara!!
am intrat sa scot majoretele la dans :
..................
................................................
..................
................................................
......................................
Si sa o pup pe Simina,ma bucur mulkt pentru voi.Eu nu mai am nimic da carnastesc la sora-mea. Revin eu!
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)