"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce liniste pe aici...
Ce faceti fetelor?
Nu eram suparata in ziua aia,eram nedormita si aveam nervi in buci,dar mi-a trecut.
Si azi am fost sucita,dar imi trece pana la urma. Nu stiu ce mama masii am ca nu ma ia somnul noaptea,stau ca o bufnituca toata noaptea treaza,ma prinde somnul pe la 4-5 dimineata,la 8-8.30 ma trezesc,asa ca numai somn nu e ala.

Revin,plange moaca mica,a fost in aceeasi situaie cu mine azi,asa ca suntem doua miorlaite...

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sunt cobza,dureri in gat si curgatori multi.Miru e mai binisor.Si colac peste pupaza mai am de ieir de facut cu postcul ala ca aseara simteam ca nu mai pot sa stau in picioare si me-era asa de rau..
Bine ca nici acuma sunt sunt intr-o forma prea graozava,dar spar ca intr-o ora sa termin cu totul ca m-am saturat.

O sa recuparez mai tarziu ca acuma doar am luat o foarte mica pauza de respiro

PS.imi place bradul de la inceputul paginii

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu astazi sunt in priza, am avut nasii in vizita, doar ce au plecat si acum o astept pe sora mea sa ajunga! Sunt asa bucuroasa ca vine!!!
In rest toate bune, in aceiasi formula! Chiar radeam cu sotul ca cel mai bine ar fi sa nasc marti pt ca marti oricum ma duc la spital la control si ma si intorc pana de Craciun acasa in felul asta. Asa ca concentrati-le pe majorete sa se agite cu folos

Cris, sanatate multa si refacere rapida! Spor la treaba, sper ca ai terminat cu porcul si mai te poti odihni
Mada, multumesc frumos pt gadurile bune, eu stiu ca tu mereu esti alaturi de mine
Sorina, ma bucur ca ai baiat mare si s-a comportat asa frumos la intalnirea cu Mosul, ateptam poze!!!!!!!
Virginia, acum intru pe mail sa vad pozele, abia astept
Mady, multumesc mult Tu cum mai esti cu raceala?
Lali, pai ce faci, inainte de sarbatori te-au apucat nervisorii? Ia pune mana si fii toate un zambet asa cu iti sta in fire
Picky, cum mai e Stefi?
Getik, azi sa nu te certi si nici sa te enervezi prea tare, da? Lasa soacra in paca, da-i ignor
Ema, voi cum mai sunteti? Pe unde umblati?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Asa, acum ma uit la poze Virginia . De unde a luat Mathias gropitele alea superbe din obraji!!? Doamne,dar frumosi mai sunt amandoi E mortal de frumoasa Elena, iar pictata pe fata e o adevarata zana!!! Ce tare e poza de ingeras care doarme Super, sa-ti traiasca, sunt adevarate minuni!

Mergi la inceput

Simina, te astept maine la cafea cu povestiri si poze de la serbarea lui Andutu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Daca mai ieri va povesteam ca Razvan s-a comportat neasteptat de bn, azi a fost invers S-a comportat neasteptat de rau . N-a vrut nici macar sa se apropie de mos, dar sa mai discute si cu el chiar tragea si plangea ca nu-i place
Cat am stat acolo, n-a fost in apele lui. Dupa nici amcar 1h, a inceput sa-mi spuna sa mergem acasa la noi, ca nu-i place
Acum doarme ca un boss , iar eu fac la carnati
Cand mai prind o clipa de respiro, incerc sa pun cateva poze.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Mucesc ca Dunarea la cote de inundatii,dar ii dau deseara o "aspirina" si o s-o execut eu raceala asta.Dar ce ma fac cu fii-mea?ca nu-i mai trec curgatorii
Porcules e executat si dezmembrat in pungulite asezate in congelator.Munca multa si mizerie,dar l-am dovedit.Mandra a mancat shorici cu zece guri cica e "fote bun"

mady acum a m inteles care e treaba cu netu'
ana super fain e in parc la voisi tu unde nasti fata? Ca nu se cunoaste nici un burtoi
ninia eu vreau sa te inteb ceva... A stat Elena cuminte sa fie pictat?Ca sincer iti spun,duracelul meu nu are 2 min stareFoarte..foarte frumos cu personajele din povestesi decorul e de poveste..chiar si mie mi-a placut,daramite copiilor.Ai copii atat de frumosi,Mathias e un dulce,dar eu am o afinitate pentru fetite si iti spun ca pitica e dementiala,mai ales pictata
sori hai cu pozeleeeeeeee
lali ti-ai revenit fata cu somnul?dar ce ai avut azi de ai fost in tandem cu Teo?
ana dar tu cem te simti?crezi ca Eva o sa apara marti?
sori cine stie ce i s-o vi parut lui mai neobisnuit de s-a speriat?!Spor la facut carnati

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Pus poze si cateva filmulete pe mail.
Vizionare placuta :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

sori o sa intru mai tarziu sa vad pozicile si filmuletele ca acus ma apuc de treaba

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza, buburuze! ce faceti? treaba? nani?

nu ma pot uita la poze sau filmulete de pe mail ca nu merje gmailul la serviciu, mi se blocheaza calculiciul , dar o sa ma uit diseara.

offf, mai e o saptaman si intra copiii in vacanta. yupiiii, abia astept. in primul rand ca ramane alex acasa si nu-l mai duc dimineata, apoi ca e liniste la serviciu si apoi ca in vacanta facem prin rotatie la serviciu . deci voi merge doar 4 zile pana pe 15 ianuarie. asa e cand ai sefa super .

eu inca nu i-am cumparat lui alex soldatei cum a vrut, pt. mine n-am luat bijuurile, iar pt. sotz miercuri ma deplasez. in schimb am pus bradutul si a fost mihaita fermecat. mai ales ca e cu fibra de sticla si cu luminite in toate culorile .

dupa cum v-ati dat seama sunt la serviciu, fara nici un chef de munca, dar merge netul brici .

si revin mai tarziu.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput