"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hi hi hi ana cred ca pitica se pregateste sa vina
andreea normal ca te primimsi sa stii ca daca nu cotizezi pentru absente,e musai sa pui poze cu Cezara

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

nu-s in toanele mele...dar imi revin eu...
Ma bag la somn ca ultimele nopti am dormit numai spre dimineata.
i pup u ,revin

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

chiar te dadusem la disparuti

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal, v-am citit dar nu am timp de scris.. doar va salut. pupici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

salutare si de la mine.
merge internetul cu hopuri.

cris, nu crapa calculatorul la serviciu. calculatorul pe care lucrez eu este baza unei retele de 10 calculatoare, eu introduc date pe el in fiecare an, iar el este aproape plin. din pacate nu pot deocamdata sa fac stocare de informatii si sa le trimit la server pt. arhivare. cica o data la 5 ani. nu functioneaza decat logat la server extern, deci daca net nu e... nimic nu e... nu pot sa zic ca-mi pare rau, dar ma tine din treaba si ma oftic.

anna, cred ca e timpul s-o cunoastem pe frumoasa eva. sincer, cand am citit titlul topicului am crezut ca am pierdut eu ceva cat am muncit si mi-a fost jena sa intreb... dar m-am lamurit apoi ca n-am pierdut nimik. eu iti doresc nastere usoara si o mititica sanatoasa, cuminte si papacioasa! esti atat de aproape, incat n-as vrea sa ratez momentul urarilor. si ai grija de tine si de familia ta...

picky, nu mi-am revenit dar incerc sa ma imbarbatez. anul acesta sunt mai bine pt. ca am inceput serviciul si ies in lume. am constatat ca sunt utila si nu reprezint doar femeia de serviciu in casa. presupun ca vor fi si vremuri mai bune, in care voi avea si alte activitati decat servicu-casa.

ninia, super zen... cool. sa ramai mereu asa .

geto, ce fata mare ai!!! scumpa de ea!

toate fetele si o astept pe lali sa povesteasca de ce e supi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Iaca apara si eu , am pus linku pe mailu comun..Nici eu nu am timp ..am o groaza de facut ..Ieri am reusit sa imbodobim bradul ..cu amandoi ptici pe langa mine..mama cat am avut de strans dupa ei .. dara na au fost incantati..
Azi am fo la macro( metro ii zice in Rom.) sperand ca o sa gasesc tel pe care il vreu eu, mai caut , Elena a dat de o rochita ( craciunita) si vroia neaparat s-o imbrace..s-a plimbat pe acolo si toata lumea isi intorcea capul s-o admire ..ea tare mandra nu s-a mai dezbracat de ea..nu va spun ca a stat pana mai devreme si cu caciula aia pe cap..
Picky mai vasuzem acolo ca au luminite, daca nu cauta la : Van Uytsel in Kontich e un magazin de gradinarit insa au si decoratii , eu de acolo le am pe ale mele, de fapt si bradul tot de acolo, imi place mult ca au diverse si e destul de mare.Multe s-au dat ca pe aici se pune bradul imediat dupa ce vine M. Nicolae sau chiar mai devreme!!
Getik vazut si eu poze! e mortala fii-ta cu rochita aia, si tu mami ce mandra mai erai ..Alynta are dreptate , stiu ca e greu( nu ca am stat cu socri dar si pe mine m-au mancat destul) dar incearca sa-ti vezi de viata ta si sa nu-ti mai pese orice zic si fac ei ca asa e cel mai bine pentru tine si familia ta!
Ana caut poza aia si ti-o arat , e o poza facuta cu Mathias si Elena la spital cand dormeau unul langa altul asa ma apuca melancolia cand ma uita la ea!!
Alynta ai 3 copii superbi , sa va traiasca !!! Nu stiu cum le faci pe toate!! Ai vr-un secret!!???
Fug la trebi , nu-s cand mai intru..
la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Intru si eu rapid.
Am citit pe sarite ca sunt franta de oboseala, dar promit sa revin cat mai curand.
Am venit acum 1h de la mos (cel de la serviciu). A fost super incantat Razvan si chiar a vb si cu mosul. I-a spus si o poiezie SUNT TARE MANDRA DE E
Cand o sa am timp va pun si ceva poze.
Duminica mergem la celalalt mos
Acum nu va mai zic decat un weekend placut si noapte buna

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

neataaaaa
haideti la o mai tarzie,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Nu am putut sa dorm azinoapte de nici o culoare,si nici al meu,ca sa nu mai zic ca nici bunica nu a dormit si nici o prietena de-a mea nu a avut somncred ca ne-am screlozat.
M-am vopsit de dimineata cu noaptea in cap si acum astept sa vina soata cu carcasa de porc sa imi fac de treaba.
O sa intru mai tarziu sa recuparez ca inca mai am de aranjat pe aicea si acum ii vad ca or sa apara si eu ma invart ca ..intr-o caldare

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eva,scot majoretele?Ana,asteptam puiuta dulceeeeeeeee...
Am intrat sa va urez un Craciun fericit.....asa cum ii doresc Evei mele si familiei mele...sa fiti sanatoase voi si puiutii..restul vin si se duc.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu-s in stare sa fac monstrul ala de brad,instalatiile sunt lungi,bradul e ciufulit,Eva a jucat fotbal cu globurile......casa e ca la razboi,cadouri nici pomeneala.....si eu stau pe net.
Va pup.
A stricat plodu` si aparatul de fotografiat....acu` tre` sa ma duc sa cumpar altul.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput