"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 14
madyrizi spune:
eu sunt la serviciu, dar am reusit sa citesc ce ati scris. stau cu calculatorul pe birou si laptopul pe genunchi. cand se blocheaza calculatorul, din motive de internet tampit, trag un oki pe laptop la buburuze .
eu tot racita sunt, nici nu stiu ce ma mai doare...
de mancare fac sarmale, friptura de porc la cuptor si la gratar, placinta cu mere, salata cu piept de pui si ce mi-o mai trazni prin creieri.
sper sa mai pot intra mai pe seara. nu prea mai am loc de mihaita. sta calare pe calculator, nu ne lasa pe niciunul sa facem ceva la el, dar nici el nu face .
pup si spor la cumparaturi si pregatiri. noi cred ca facem sarmalele la serviciu ca mariile sale s-au gandit sa inceapa vacanta pe 23 .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
anna-mama spune:
Buna,
Mady, sanatate multa! Mihaita si Alex sunt bine?
Cris, ce ma bucur ca Miru e bine si ati putut sa va odihniti! Super!
Eu tot cu treburi pe aici prin casa...
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ninia spune:
M-am intors de la rasfat! Sunt toataa zen!! Astept sa vina Mathias de la gradi sa punem impreuna bradul , ca asa vrea el sa ma ajute.
Ana si mersi , da stiu ca tre sa fiu in forma , ar trebui sa ma bag in pat odata cu ei , dar uite ca abia atunci pot face chestii pe care nu le pot face cand sunt trezi..ce putin mai ai !! Nu ai emotii deloc?? Ce frumos ca-ti vine surioara!! O sa fie incantata sa-si vada nepotica..sau pleaca pana nasti tu?
Cris, stai bine!! eu nu am facut nici o lista , de obicei fac ceva simplu ce le place si copiilor, nu chestii pre sofisticate, anu asta cre ca am sa fac si sarmale chit ca le mananc doar eu si Elena..a da si ciorba de perisoare, ca ii duc dorul de ceva vreme..Pe 25 mergem la soacra, si de obicei nu prea imi place ce pune pe masa( nu ca nu ar fi bun , nu-s obisnuita ) , asa ca o sa am sarmale si ciorba, ca e Craciun si pt mine , nuuu?
Lali faina de tot melodia aia cu non-stop, si ideea imi place tare!!, nu prea le am cu trupele romanesti , mai ales acuma ca mi s-a stricat decodorul de la digitv si nu mai aud si vad nika..da sper sa ajunga inainte de Sarbatori ca e reparat si mi l-a trimis pretena mea sapt. asta..
Emaaa, s-a gasit pachetul!! uuff, incepusem sa-mi pierd increderea in ei! Si tot ma gandeam cum am sa-i mai trimit fetei lucrusoarele de la Elena ..da vad ca mi-am facut griji degeaba.
Mady fata draga nu e bine ca esti mereu bolnava, parca te tine de vro luna!! Incearca sa te odihnesti cumva! ( eu vorbesc )Multa sanatatate si sa te refaci cat mai repede!! Ce bine suna lista de bucate!!
Incerc sa pun poze cu printesa..e asa de mortala ca nu am cum sa nu v-o arat!!
Picky_toto spune:
Salutare,
Am reusit sa o adorm si pe Anna si am zis sa bag repede cateva randuri pe aici.
V-am citit dar nu mai retin mai nimic, si asta ptr ca neurori in in reluare, proceseaza greu din cuaza oboseli ..
Aaa da, am vazut in sfarsit toate pozele Alinei si mi-au placut mult...cel mai tare mi-au placut pozele cand copii se jucau, si cel mare se juca cu cea mica ...foarte frumos..aaa si mi-a placut si manutele lor de pe perete, langa pc. ..Maria seamana ff mult cu David si uc tati...Matei seamana cu tine Aveti 3 copii frumosi si sa le dea Dumnezeu sanatate, felicitari ...uiii, uitasem de bunatatile de la scoala...si nu zic decat atat...vreau si eu
Anna pai cred si eu ca nu mai ai timp sa-ti bati capul cu pregatiri cand tu de abia vei iesi din spital..mai bine ca face mami a ta...nu-mi face si mie?! Noi dormim impreuna, adica eu is fetele, tati singur in patul conjugal ..si inainte de somn citim povesti..depinde de cat de obosite sunt, una la san, una pe mine si eu citesc..si citesc..o poveste lunga...si mai vrea inca una, si inca una..pana zic eu stop si pana o adorm pe Stefi, ca Anna la san doarme deja, trece o ora...si crede-ma ca au fost si nopti cand si 2 ore treceau pana adormea ...de imi facusem nervi. Dar na, noi nu dormim fara citit. Aseara a vrut sa vada filmul de animate "Povestea jucariilor" si mi-a adormit tarziu, dar tot nu a vrut sa adoarma pana nu i-am citit si din carte Noi nu mai facem brad natural, ca deja am luat de anul trecut pe cel artificial..apropo de brazi am vazut un documentar si stii cam in cat timp ajunge un brad la maturitate?! in 10 ani...iar alti il taie ...aia din pepiniera replanteaza dar aia care taie ilegal...
Cris m-ai amuzat cu al tau cot pe post de contabila ..hai ma chiar asa rea esti de te amuzi de soata ...Si cam care crezi ca ar fi raspunsul judecatorului. Terminati odata cu toata prostia asta de proces?! Nu a murit mosu?! Pe cine are in vizor acum?! Dulciuri zici, ai?! A mea deja parca sta mai ibne la capitolul asta, nu mai e chiar asa isterica sa ceara la infinit dulciuri. si spre surprinderea mea azi nu am mancat dulcele la gradi si a mancat toate sandvisurile .
Ninia deci te-ai facut frumoasa, bravo ...da, cum ti-am zis si ieri asa se vedeau, ca aveai ochii umflati si erau invinetiti, iar stangul mai mult..Si s-a jucat frumos Elena cat mami s-a dezmierdat?! Asa vezi, fa si ceva ptr tine ca doar si al tau e Craciunul.
Eu habar nu am ce voi face..stiu doar un lucru, ca avem copii in sapt dintre craciun si anul nou si trebuie sa fac un meniu si ptr atunci. eu inca nu realizez ca se apropie sarbatorile..is asa..plutesc...eu si acum ma impresia ca-i vineri si ca maine poate dorm mai mult..oricum mai trebuie sa mai cumparam ceva cadouri, sa impodobim bradul sa ne hotaram ce facem ptr masa de craciun, sa fac curat, si vreau sa le fac pe toate fara stres si certuri...asa ca ptr masa vom face ceva rapid, sau voi da comanda la chinezi si am terminat problema...ca o sa ne fie greu sa facem pregatelile traditionale cu doi copii mici...
Mady si roaga-te sa se blocheze mai des computerul ca sa ai timp sa ne scrii mai des. Sanatate multa..hai ca vad ca incepi sa-ti revi si ma bucur
Ema daca pe copil l-a atras "usu" ce te pui tu contra?! Mosi o sa mai vada si la anu, da ursi nu ii vede pe toate drumurile . si eu vreau zapada..ca aici e o vreme urata, si uda..ploua, ploua, ploua..
Elena ma bucur ca ia mai intrat pe aici sper sa o faci mai des. Ce mai face Radu si Andra? Nu ne mai arati si tu poze cu voi?! Eu am pus pozele la privat si nu le mai poti vedea..in curand o sa pun altele si poate si un filmulet...da intai sa le scot din aparat
Andreea voi ce mai faceti? Cezara? Nu mai ai timp sa mai arunci 2 randuri si pe aici? Ce mai bucataresti?
Simina spor la munca si poate reusesti sa-ti iei concediu.
Lali
Lavinia acum ma citit la celalat subiect de Andrei, si ma rog ca totul sa fie bine. Noi va suntem alaturi
Na ca s-a trezit si Stefi, bine ca al reusit sa scriu mesajul.
Multi pupicei
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Offf, am citit si eu de Andreiutu si tare m-am intristat. Lavi, ne rugam pentru sanatatea lui si suntem alaturi de voi
Picky, de cate ori imi povestesti cum dormi tu cu fetele ma ia ameteala, stii de ce, pt ca Vladut deja doarme cu mine in pat si numai cu mine..si ma gandesc ca asa o sa ajung si eu cu amandoi calare pe mine ... Dar incerc sa fiu optimista si puternica, macar fetita sa se invete singura in patutul ei. Offf, daca ai fi mai aproape te-as chema la mine de sarbatori, in felul asta ar face mama si pt voi mancare
Virginia, eee, cum sa nu am emotii, am o data emotii la intalnirea cu fetita, dar am si o fricaaa de nastere de nu-ti spun si cad dintr-o extrema intr-alta: ba mi-e frica de mor, ba sunt cea mai curajoasa Asteptam pozele cu printesa!
ninia spune:
Ca sa va incalzesc putin asa:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/r_xtQw4XvV5Pz1N4Smh1kfFVIlj_eK-earZfBrT4uS8?feat=directlink
restul se incarca, trimit linku prin mail!
ei si mai am una poza spuerba din spital de cand s-a nascut Elena, special pt tine Ana, sa o caut, sa vezi ce curajoasa te faci!!
Picky, cred si eu fata ca nu aveti timp de sarmale si etc.. lasa ca daca fac eu iti aduc si tie cateva de pofta!
getik1 spune:
buna dragele mele, cat stau in pat pana o ia somnu pe ary am zis sa fac ceva utul si am pus pozele de azi de la serbarea lu ary nu sunt multe ca am bulit cardu dar astept poze de la niste mamici
eu sunt terminata de 3 nopti numai la 2,0 ma culc si la 6,30 ma scol.
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/November292011?authkey=Gv1sRgCKPcrdaB94rSdw#5686443164549370178
va pupic si daca mai am timp si nu aterizez ca un bolovan mai intru
getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue
mady eu cred ca nu e vb de net,ci de calculatorul de la scoala si dac e cum banuiesc eu,o sa clacheze in curand si vreo 2 ore o sa somezi.
Nasol de tot cu raceala asta a ta,multa sanatate sa scapi repede de ea
ninia ce fain suna ce spui tu acolo cu ZEN .Sa nu crezi ca ma arunc sa fac cine stie ce..NU,dar cum lucru in fiecare zi pana la 16:00 iar duminica sunt de munca si luni iar pana la 16:00,oricum nu o sa am timp de prea multe si dupa program am casa plina si trebuie sa ma strofoc sa fac cate ceva.
picky si mai poti asa?greu...tare greu.Uneori pe mine ma termina Miru daramite tu cu 2.
Adevarul e ca si pe mine m-a amuzat cand am auzit ca tine locul casierei.Nu stiu care o sa fie verdictul judecatorului ca nu a vrut sa ne spuna decat ca el a luat o decizie dupa ce e fost la fata locului si a vazut ce i se parea lui neclar la dosar. Asteptam pana pe 17 ian ca altceva nu avem ce sa facem.Avocata noatra chiar ne-a spsu ca pana musul ala nu moare,nu o sa se termine raca p[e aicea si are dreptata.De foarte multi ani umbla prin tribunale mosulache si numai aia cu coasa o sa-l potoleasca.
ana te inteleg prea bine prin ce treci,dar sa vezi ca o sa fie bine si nici nu o sa stii cand a trecut totul si deja o sa fiti acasa in formatie de 4
ninia ma omori cu zilee asa frumoasa Elena
geta ce frumos i-a stat in craciunita micacred ca ti-am mai zis si o sa ma repet..Mor dupa fii-ta
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Am dormit tare putin, pitica mea s-a miscat ore in sir azi-noapte fara oprire , cand nu se zbenguia sughita si tot asa...acum iar e treaza...Asa ca sunt obosita si nu prea am o stare buna ..
Cris, da, stiu ca o sa treaca repede, dar pana trece am o gramada de stres
Virginia, este superba Elena vreau si restul de poze, inclusiv pe cea de cand s-a nascut
Getik, ce frumoasa e Ary Craciunita De ce nu dormi?
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Ne mai primiti? Eu mai arunc cate un ochi, dar nu reusesc sa scriu. Cezara e bine, la cresa, ne pregatin pentru serbarea de marti. Acum i-au iesit doua maselute si cam rau am dormit noaptea, dar trece si asta.
Eu la scoala, acasa tot cu treaba, si matematica si gospodarie. Sunt foarte obosita si astept cu nerabdare vacanta sa ma odihnesc. Atat mi-am propus: odihna si sa ne bucuram de Craciun in familie. Nu stiu ce reusesc sa bucataresc, planuri am multe, dar pana pe 23 inclusiv sunt la scoala.
Pupici!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE