"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

L-am trimis pe sot la gradi ca nu cred ca ma tineau nervii si in seara asta,asa ca acum am un pic de timp.
Anna-ma poti anunta si pe mine(mai ai nr meu de telefon?)dar cred ca cea mai prompta ar fi Cris.Da,maine si poimaine sunt libera-de la birou ca la ce ma asteapta acasa .Sper sa termin zilele astea cu toate ca nu vreau sa ma intind si sambata.Super ca ati rezolvat si cu cadoul ptr Vladut.Eu inca nici nu stiu ce-i voi lua lui Andutu dar ma voi orienta la fata locului-el oricum spera sa primeasca fff multe asa ca tb sa ma conformez.
Picky-offfff sper sa nu fie otita in continuare!Speram sa te odihnesti macar de sarbatori!
Ema-au scapat deci astia cu netu' .Ma bucur ca e bine Darius!Offfff Ema si numai asa nu vreau sa fie vremea-eu vreau zapada!Sper sa ninga de sarbatori!
Va las,ma duc sa mai bag un vogue inainte de plecare!O seara buna!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am avut o zi asa plinaaaaaaaaaa..
a venit azi si presedintele de judecata la fata locului(e vorba de procesul acela de granituire intre mine al vecinul meu)si a vazut ce trebuia sa vada si pe 17 ianuarie ne da raspunsul.
sora-mea e in concediu de azi soata mea ii tine locul o saptamana in casierie..saptamana asta e dom'soara casiera Ionela

geta ai gasit ce sa iei la fata pentru craciun?
lacra eu una m-am simtit excelent si mi-ar face placere sa o mai punem de-o intalneala.Nici eu nu mi-am dat seama cand a trecut timpul asa de repede.fataaaa,se lasase o ceata asa de densa de nu vedeai la 2 m in fatza.
Oooo,pai daca te-a primit administratorul la ora aia e bine
sori cred ca amandoua am avut azi nevoie de o cisterna de nes,nu cafea ca aia e slaba.I-am pus picaturi in nasuc,folosim batiosta bebelashului ca curg mucii ca la robinet si deja s-au coloratnurofen la 8 ore si dam cu pulmex baby pe piept si sus pe spate,dar zici ca e apa de ploaie. Dintr-o data a luat-o ..dar macar nu a depasit 38 cu temperatura.
si la voi cand e prea liniste in casa e semn de nazdravanii grupa mare?
alina multam
simina ce ti-e si cu copiii astiaasa si Miru se uita speriata prima data cand a vazut in carrefour ditamai mosul de 2 m gonflabil,dar apoi am luat-o ca si tine cu vorba si cadouri si deja era in stare s ma puna sa- il cumpar ca pleaca cu el acasa.Acuma nu-ti mai spun ca ma pune s stau la pc ca sa-i arata imagini cu "mosh Caciun" si cu "pom a cobulete e bec"
picky nu ar fi rau sa mai dai o fuga la pediatra daca simti ca e necesar si nu e ok .La mine cu hormonii e o deregrare pe sistem nervos de pustoaica si am stat si am gandit-o cat am putut de mult si am ajuns la concluzia ca imediat dup[a ce a afost accidentul cu maica-mea mi-a si venit si nu mai scapam.dar e posibil sa fie si genetic,putin probabil ce-i drept dar nu e exclus.Mie imi pare bine ca pot sa reglez chestia asta ca ma marca psihic.
Daaa,a fost o zi excelenta si chiar ne-a prins bine la amandoua.
In ritmul asta cred ca o sa te prinda bradul nedecorat pana cand ma hotaresc eu sa-l dau jos din pod.Pe 23 sau 24 sera cred ca o sa fac bradul si o s-l tinem asa pana spre 6-7 ianuarie.
ema ca sa eviti sa te certi cu aia de la internet,citeste contractul la paragraful unde sunt stipulate obligatiile prestatorului si vezi in cat timp de la sesizarea nefunctionarii serviciului de internet in callcenterul lor,sunt obligati sa-ti remedieze problema.
ana asa e,o sa primesca multe jucarii de la rude ca asa se intampla vad ca in fiecare an. dar eu a trebuit sa-i iau sectoristei calul.Ai dreptate cu craciunitele astea,cam sunmar sunt imbracate,de zici ca acus-acus sunt puse pe treaba,dar nu de castigat atentia si increderea copiilor ci cu totul altceva.
in afara de a strauta de e ceva de speriat si a implosca cu muci pe o raza de 2 m,nu da semne de temperatura ..adica peste 38 nu sare.
Poti sa ma anunti pe mine ca eu sunt all time in preajma unui pc si le fac eu cun ostinta cu Eva
simina intri in curatenie weekendul asta? EU sambata mai am de transat juma de porc,vineri si sambata niste dulciurele si papica si gata.Am terminat cu toate

Na ca am recuperat tot ca miane la cafea sa nu cumva sa am prea multe de facut si sa ma lungesc iar pana la 10

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Saluatare! Multumesc mult ca ne-ati privit si admirat! Aici simt ca daca scriu ceva sunt ascultata(chiar daca mu reusesc sa raspund fiecareia sau despre ficare din voi)!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am fost cu Vladut afara, in parc, si am stat vreo doua ore...Am trecut si pe la farmacie si am cheltuit o caruta de bani pe sapunul si crema lui Vladut si am mai luat si o suzeta de nou-nascut. Vladut nu a acceptat suzeta, dar am zis ca sa am una in casa daca o fi nevoie la bebelina.

Cris, da-mi numarul tau de telefon ca sa-ti dau tie stirile ca sa le anunti pe fete. iti tin pumnii cu procesul Cum se mai simte sora ta? Bine ca nu e nimic grav la Miru, ai grija cu mucisorii sa cureti bine nasucul
Simina, sigur ca mai am numarul tau de telefon, dar stiam ca tu nu esti mereu la calculator de aia am intrebat cine se ofera sa fie mesager Spor la treaba maine si iti tin pumnii sa termini tot ce ti-ai propus. Si eu imi doresc ca pana duminica sa am casa luna, sa vedem daca o sa-mi reuseasca. Stau si ma gandesc ca imi fac atatea planuri pt zilele astea de zici ca nu sunt cu un picior sa nasc , am cate un plan pt fiecare zi din saptamana
Alynta, ne bucuram ca te simti bine aici cu noi

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ana multam stau ca pe ace ca nu stiu ce o sa ne spuna presedintele de judecata in ianuarie,dar a pus paie pe foc ca el a luat o decizie
Ai PM
alina binenteles ca vrem sa stim de puiutii tai si de tine,noi suntem u unit

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
cris...e, nu ma cert eu cu astia de raspud la telefon, ca astia habar n-au ce-i cu ei....ideea e ca nu era sezizare facut, ci, de aseara, a picat netul subit si instantaneu, dimineatanu mergea, o vecina mi-a zis ca nici la ea nu mere, am sunat la fratemiu, nici la el....deci arata ca se conecteaza dar de deschis pag de net, pauza. in fine, s-a remediat
ano...era mos de plus, dar frumos, mare cat un om si cu miscari lente si frumos ca si aspect, nu i-a placut. 'usu male' l-a marcat, toata ziua m-a innebunit cu usu maleeee. de vrei, poti sa ma anunti pe mine si eu ma joc de-a raspandacul
simina.....si eu vreau zapadaaaaaa, multaaaaaaaaaaaaaa. cica de vineri se mai raceste. om vedea
alynta...v-am admirat si eu numai ca eu is tare aiurita si uituca, sunteti mumosiiiiii....si oricum , stii ca pt mine esti o eroina....cu 3 copii
picky...sanatate fetelor si ai grija de tine

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

N-am apucat sa mai scriu cate ceva.. de citit pe apucate , scrisesem ieri , mi s-a blocat aici si mi-a disparut tot si cum era tarziu..
Vroiam sa va zic ca Mathias intra-devar are otita ..Acum e pe trecute , cred.. I-a dat niste picaturi si , ceva pastile pe care le amesteca si care au rolu de ai desfunda sinusurile.. El nici nu aude bine ,intr-o ureche are lichid , si in cealalta otita.. Doctora spera ca cu tabletele alea sa-l salveze de anestezia generala, pt ca asta va face daca ajungem iar la bagat drenuri ..E deja a 3-a ora cand face otita de cand io cazut celelalte drenuri , si el deja zice ca le vrea inapoi ..Eu ce sa mai zic is obosita mai mereu ( picky confirma ca ne-am vazut azi o fuga si cica is vanata pe la ochi ), incerc sa ma organizez cumva , dar nu-mi iese .. mereu e cate ceva de facut, ori au copii nevoie de mine... Da maine am in program sa merg la cosmetica si sa ma las rasfatata, na!Dupa aia impodobim bradul , ca nici pe ala nu am apucat sa-l pun..
Elena nu are somn nici la ora asta , sta domnita si se uita in cartile mele de bucate!!
Voi realizati ca saptamana viitoare e Craciunul!!! Ce aveti in program? Si ce bucate pregatiti?
Gata momentul liber , fata mea s-a apucat la miezu noptii sa spele peretii cu un burete!!
Pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Virginia, sanatate multa lui Mathias, sa scape repede de otita si mai ales sa nu mai fie cazul de tuburi! De Elena ce sa zic, e ca fi-miu, nici el nu are somn, il bag la culcare si adoarme dupa minim o ora, isi inventeaza jocuri cu degetelele si tot gaseste ce sa faca Off, ai grija si de tine, odihneste-te, au copiii nevoie de o mama energica si sanatoasa Nici eu nu am brad, noi il impodobim intotdeauna in Ajun si facem brad natural, asa ca la momentul asta nici macar nu am cumparat. De Craciun nu pregatesc nimic , face mama mancare si pt noi.
Ema, pai daca baiatului i-a placut ursul, il cred si eu, e mult mai simpatic decat un mos cu barba Multumesc, acum mi-a dat Cris numarul ei si ii dau ei de stire, am proclamat-o "vestitorul de Craciun"
Cris , multumesc

Gata, incerc sa dorm, stau tare prost la capitolul asta, obosita, dar cu insomnii...stiti voi...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

neataaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Azi noapte am dormittttttla 22:10 era in pat toata casa..evident ca eram toti praf de cu o noapte inainte in care am dormit fix cat cioara in par.La miezul noptii s-a frichinit un un pic si m-a strigat cand s-a infundat,dar apoi a bucuit somn,si chiar la ora asta maimutica doarme si respira pe nasuc.

cuscra mai pica si netul deh ..,deci i s-a pus pata la baiat pe ursul ala mare.Cica de vineri se mai raceste si de marti incepe sa si ninga mai in toata tara,nu ca m-as supara,ca de fapt ar fi super
ninia offf, pui mic,sper sa scapati doar cu tratamentul dat si sa nu ajungeti la anestezie cu toate nebunia de dupa.
Ce bine suna o zi de rasfata doar pentru tine..cu toate ca sigur o sa-ti stea gandul la piciti cu :au mancat,oare sunt cuminti..
[:-))))] cine stie ce mare bucatar o sa iasa din ea,cred ca te ajuta la ordine si se pregateste de Craciun.
La mine troneaza pe usa frigiderului postituri(unele stau ele bine cu lipiciul lor,altele am mai aruncat cate un magnetel sa nu cada si sa le ia fii-mea ca sa le faca bucati)cu de toate:scris puriceste am cu ce mai trebuie cumparat pentru copilasi sa pun in pungi,apoi cu ce am de facut de mancare,..si or sa se inmulteasca oleaca in ultima saptamana cand pe 24 le desfiintez pe toate ca sugur le-am dovedit
Noi mai asteptam cu bradul,ca deja sectorista asociaza bradul cu mosul si ce dulciurele si calutul pe care i l-a desenat in scrisorica si o sa imi faca creierii terci
ana norocoasoooooo ai scapat de bucatareala,dar e si normal ca acus vine bebelina si numai de stat in bucatrie nu e
Hi hi hi,ce tare suna "vestitorul de Craciun"

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

pagina 2 ????

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput