"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!
Baaai ce bine a fost la Cris,nu ma mai dadeam plecata! Eu credeam ca e acolo,vre-o 7 ceasul,m-am dus si peste administrator sa platesc intretinerea ,sa parasc vecinii ca tropaie noaptea de imi sare PAul din pat si orbecaie prin casa,si cand m-am intors m-am uitat la ceas. Soc si groaza :era 20.40 ceasul!
Ninia mie imi place mult trupa Taxi, cautam pe youtube "e din nou craciun"," cele doua cuvinte" si "unde cauti tu iubirea" ,si am dat de "nonstop". Mi-a placut atat de mult ca am downloadat-o si am pus-o pe repeat toata ziua. Imi place si asta
Anna ce emotii m-au apucat!!! Scoatem majoretele sa te incurajeze?
Va pupic,revin,sper tot azi.
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
SoriLea spune:
Neata
Cris multam de cafeluta, chiar am nevoie azi de o cisterna .
Ieri am umblat toata ziua (cu masina, dar ff mult si pe jos). Aseara ma dureau ff tare picioarele si nu puteam sa adorm. Noroc ca Razvan azi a dormit pana la 8.30 si m-am mai odihnit, dar parca sunt batuta
Ma bucur ca nu mai ai rana pe col. Am avut si eu na si am cauterizat-o acum multi ani. Mirunica sa treaca rpd raceala. La voi nu merge crema mentolata pe piept pt desfundarea nasucului? Eu ii dau pe piept si pe spate cu ea si e mai bn. Se poate odihni.
Anna ce bn ca bebelina mai vrea sa stea inca la caldurica. Si uite cate probl iti faceai ca e mica in greutate si a recuperat ff bn. Ce sa zic eu, ca Razvan a avut 2400gr? Stai linistita ca mai ai timp pana la Craciun ca sa iei cadou. Intreaba-l ce si-ar dori sa-i aduca mosul. Poate te ajuta chiar el. Eu am luat biroul pana la urma (chiar de fata cu el, bn e ambalat si demontat, dar are o poza pe cutie) Acasa l-am luat cu altele si l-am ascuns. A uitat de el. Abea astept sa-i vad reactia cand l-om asambla
Simina gata treburile de la serviciu? Stii ca asteptam pozele ac sa vedem cum ai impodobit casa, nu?? Imi place ca tu te cadorisesti de fiecare data singurica (dar cu ceea ce-ti place). Eu nu obisnuiesc sa-mi fac daruri singura. Prefer sa primesc. Si ma bucur pt orice
Picky mai odihneste-te mama ca ai sa clakezi pana la urma. Imi inchipui cat de greu iti este fara ajutor, si cu 2 copii mici + serviciu . Eu cred ca eram de mult la pamant (cu toate ca nu cedez usor, dar parca prea sunt multe si pe durata nedeterminata) sa fie bn si sa te mai odihnesti.
Lavinia imi pare tare rau ca lucrurile nu s-au mai aranjat intre voi. Dar si mai tare imi pare de Rares ca e bolnavior si sper sa fie bn, mai ales ca acum vin sarbatorile.
Alynta inca n-am avut timp sa vad pozele, dar intru curand pitici frumosi
Mady poate anul ce vn iti aduce job-ul pe care ti-l doresti.
Ema te asteptam sa ne stui ce v-a zis doctorelul Cum mai e Dariusica?
Lali tu c-am tragi chiulul in ultima vreme, dar te iertam stiind ca se apropie sarbatorile si toata luema are treaba si e prins cu alergatura. Ce fac ingerasii tai?
Getik lasa-ti socrii sa vb si vezi de fam ta, daca vrei sa va fie bn.
Razvan al meu nu vrea sa mai spuna nici cum il chema si nici cati ani are, de cand i-am spus ca mergem l-a mosul si-l va intreba Cred ca nu v-a vb nimik, ba mai mult nici nu cred ca o sa vrea sa se apropie de mos Chiar nu stiu ce sa-i mai spun si cum sa-l fac ca sa vb.
N-am decat sa las timpul sa curga (mai sunt 2 zile) si sa vad atuncio cum v-a reactiona
Merg sa vad ce traznai mai face ca nu se aude nimik
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Aha, deci voi v-ati intalnit...ce frumos...asa imi place si mie cand ma vad cu alte mamici cu copilasi de varsta lui Razvan
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Salutare!~
Cris sanatate Mirunicii! ies putin prin cartier cu mama si fata! mai "vb"!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Lali_mete spune:
Alynta am vazut pozicile aseara, ce frumosi sunt copiii tai! Si ce bunatati a facut cofetarul la gradiii! Maria si David seamana bine unul cu celalalt, au ochii tatalui lor si asta ii face sa semene mult,dar Matei e aparte,iti seamana tie. Oricum,frumosi tare toti trei,iar pozele in care impart painea, sau se joaca prin casa sunt dementiale. Mi-au umplut sufletul de bucurie.
Sori copilasii fac bine,Paul face nazbatii. Mi-a umblat iar cu o bricheta,marea lui pasiune, si a gauri un cearceaf ,a venit plangand sa il pup si mi-am da seama ca a facut o boacana. E musai sa le ascund pe toate in alt loc, in cutie cu capac,in sertar le-a gasit. Mai nou a invatat sa aprinda si chibrituri. In rest e nazdravan si imi place asa, se joaca,fredoneaza cu lalala , o pupa pe sorasa,chiar o iubeste prea apasat uneori,Cris a vazut.
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Simina1980 spune:
Neata,
Offf mi-am facut o groaza de nervi dimineata ca e asa aglomerat in oras si o groaza de soferi "smecheri" care ti se baga in fata.....de-abia astept mini vacanta de craciun sa stam acasa-nu stiu daca v-am spus dar intentionez sa-mi iau concediu de pe 23 dec pana la 9 ian-sper sa mi se si aprobe.
Cris-multa sanatate Mirunei sa treaca repede raceala!
Sorina-si lui Andu ii era cam frica de Mosu insa la noi la magazin in fata este un mos mare de plastic(e cat unul adevarat)si de fiecare data cand mergem il pun sa dea noroc cu mosu si sa-i spuna sa nu uite sa-i aduca multe cadouri-la inceput nu prea vroia acum insa se duce singur la el si ii zice:"Mosule sa-mi aduci cadouli,da?".Cat despre cadou-prefer sa-mi iau singura parfumuri ptr ca asa sunt sigura ca-mi plac-sincera sa fiu nu-mi prea place sa primesc parfumuri ptr ca sunt cam pretentioasa insa alte cadouri nu refuz.
Alina-bine ca ati scapat de vaccin!Ma bag imediat si la vizionat pozici!
Lavi-ce bine ca ai mai intrat!Speram insa sa vii cu vesti bune!Multa sanatate lui Raresel si micutului Andrei!Iar tu mami ia mai inveseleste-te ca vin sarbatorile si aceasta perioada nu se merita sa ne gandim la lucruri rele:pune si impodobeste bradutul cu puiul tau si bucura-te alaturi de el!
Picky-asculta sfatul lui Cris si mai lasa treaba si odihneste-te cu printesele tale.
Ema-sper ca vii numai cu vesti bune de la doctor!
Anna-ma bucur ca a recuperat bebelina!Ce putin mai e !Lasa ca o sa rezolvi tu si cu cadoul ptr Vladut,sunt sigura!Treaba ati terminat-o?
Lali-deci v-ati simtit bine ieri tu cu Cris.Puii ce mai fac?
Getik-spor la gasit cadou!Cauti doar ptr Ary sau si ptr voi?
Gata,ma intorc la trebi desi nu prea am chef!Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Salutare,
Azi nu am dus-o pe Stefi la scoala, ptr 4 ore pe vremea de afara nu avea rost, mai ales ca turna cu galeata azi dimineata. Si iar se anunta la orizont o raceala , ca vad ca vb deja pe nas, tuseste, are ochii rosii si pare mereu obosita..plus ca le vad pe amandoua ca inca se freaca/scarpina in ureche si ma gandesc ca trebuie sa fac o vizita la pediatra sa vad cum e cu otita ..
Fetelor multumesc de sfaturi, o sa incerc sa ma odihnesc de sarbatori ca acum nu am cum, s-au adunat prea multe treburi si ma uit cu groaza ca nu se mai termina ..si am trecut de perioada in care trebuia totul sa luceasca..acum daca mai apuc sa sterg un praf sa aspir si sa spal pe jos e ok...dar de multe ori nici timp de asta nu am..si sa nu mai zic de calcat ca iar s-au adunat, si am calcat o parte in weekend, dar deh cand am cate 6-7 masini de spalat (ca spal doar in weekend sau doar cand s-au adunat rufe suficiente ptr o masina plina) nu se mai termina treburile...in fine..asta sa fie baiul...acum incerc sa-mi termin cafeaua si apoi sa merg sa pregatesc mancarica la fete..
Cris sper ca pilulele sa te ajute in problemele hormonale. Dar mai exact despre ce este vb? Ma bucur ca rana de pe col s-a vindecat. Off iar racite si voi?! Bai e deja teroare cu racelile astea.
Lali deci cu Cris uiti cand trece timpul,nu? Ce face Teo? Dar Paul?
Anna acum trebuie sa intri zi de zi da, ca sa stim ca inca nu ai nascut.. ca ma supar altfel daca nasti fara galeria noastra, da?! hai Ana! hai bebe Eva .. Apropo dar cum ne vei anunta? Trimiti la cineva un mesaj?! Deci Vladut a fost la gradi si i-a placut. Pai si nu-l duci mai des?
Sorina e doar o perioada a lui si va trece..si fiica mea are momente din acestea cand nu vrea sa zica nimic sau se prosteste...M-a impresionat dorinta lui Razvi ca vrea un fratior/surioara. Nu ati mai putea sa infiati inca unul?
Ninia noi am vb de dimineata si poate continuma discutia si mai tarziu daca dai o fuga pe la mine. Sanatate lui Mathias.
Alynta nici acum nu am reusit sa vad toate pozele, doar cateva am vazut si am observat cat de mult s-au schimbat baietii si fata ce a crescut .. o sa scriu mai multe cand le voi vedea pe toate.
Mady lasa depresiile si racelile in plata lor, luna asta e vremea sarbatorilor si a bucuriilor. Lasa atmosfera de iarna(chiar daca nu-i zapada) sa-ti intre in suflet. Asculta colinde, aprinde lumanarele parfumate in casa, bucura-te de Craciun si fi fericita ca ai o familie minunata si inteligenta cum e Alex. Si nu uita ca noi suntem pe aici ptr tine.
Lavi sanatate multa lui Rares si lui Andrei. Ce are mititelul? Hai fii curajoasa si incearca sa treci peste starea asta. Rares are nevoie de o mami puternica si vesala. Noi iti suntem alaturi si te asteptam mai des pe aici.
Simina sper sa iti aprobe concediul ca ar fi tare frumos. asteptam pozici cu casa decorata.
Ana bradul e inca in stadiu de "nedecorat". E montat si atat..
Ema ce v-a zis doctorul? Voi ce mai faceti?
Getik iar ti s-a bulit laptop-ul? ce vrea ari de la mosu?
Sper ca nu am omis pe nimeni... acum merg sa le pregatesc pranzul fetelor. pupici
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Sunt aici, nu am nascut , dar cu treburi, ca mai am multe multe de aranjat Incerc sa revin si cu scris mai mult....
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
buna fetele
aseara a fost problema cu netul si nu am putut sa va raspund. de dimineata la fel....eram cu mana pe tel sa ma iau de ei pt ca am vb cu fratele meu si era aceeasi problema si la el, in capatul celalalt al orasului, cand am vz ca a inceput sa mearga, asa ca ghinion, n-am avut de cine sa ma iau
Darius e bine, s-a vindecat
aseara am fost la mall si a vazut pe mosul....si s-a speriat de el in schimb de 'usu male' = ursul mare...ursul din Golden compass, care era fix la intare nu i-a fost frica....si e dublu de mare decat mosul.
ano....am zis ca scot cracanatele....dar nu le-am scos, le scot acu
ma duc sa pap si eu ceva ca numai pe drumuri am umblat, e o zi asa de frumoasaaaaa, zici ca vine primavara
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Gata, piciul meu o sa primeasca de Mos Craciun de la mine si soata, 2 jocuri, anul asta suntem parinti responasbili (fara jucarii ), si asa o sa primeasca jucarii destul de la restul neamurilor. I-am luat si o jucarie cu Fulger si tirul lui transportor, dar pe asta o sa o primeasca de la bebelina cand vin acasa cu ea.
Aseara am fost la intalnirea cu Doamna Craciun (parerea mea e ca arata ca o dama de cabaret si nicicum a sotia lui Mosul ), lui Vladut i-a placut, a cantat si dansat cu copiii pe scena
Maine merge si el la o petrecere, la ziua unui baietel. Sper sa se distreze ca or sa vina si ceva animatori.
Sunt bucuroasa ca duminica vine si sora mea, abia astept sa o vad!
Ema, ma bucur ca e vindecata urechiusa lui Darius si zici ca s-a speriat de Mos, de care era, mascat sau de plus? Al meu este f curios si vrea sa mearga sa se salute cu toate personajele, e rusinos cand ajunge, dar raspunde la intrebari (in soapta) Multumesc de agitate, le las sa se mai antreneze ca nu am terminat treaba
Alynta, ce familie superba sunteti, imi plac asa tare puii tai si cum sunt surprinse pozele, fiecare cu activitatile lui. Ce mare a crescut Maria si ce te mai iubeste, Matei e un dulce si f preocupat de jocurile lui, iar David e cel mai dulce cofetar care exista
Lavi, multumesc mult pt gandurile bune Offf, dar ce are Andreiutul? Putem sa mai ajutam cu ceva? Rares cum tuseste, ce fel de tuse?? Sper ca Sarbatorile astea sa iti aduca numai fericire si sanatate la toata familia
Cris, cum se mai simte Miru? are si febra sau doar mucii o supara?
Getik, au fost buni carnatii? ce ai gasit sa cumperi de Mos?
Lali, ce va invidiez, asa as fi venit si eu la o vorba Cum s-au distrat piticutii? Pfff, lasa agitatele sa mai stea cuminti cateva zile
Sorina, ce sa zic de recuperat, nu cred ca avea cum sa creasca intr-o saptamana 500 g, o fi stat altfel sa o masoare...cel mai sigur vedem cand se naste cat are! Pai cum de i s-a facut frica de Mos? Vladut e ïmprietenit" cu el si Doamna Craciun de la desenele cu Mickey si de aceea a fost asa dornic sa-l cunoasca. Aaa, cu intrebatul de cadou pe pici nu e o idee, el vrea multe, dar prostii, iar eu chiar nu mai pot sa mai umplu casa cu aiureli... de cand a vorbit cu Mosul zicea ca i-a zis ca-i aduce o masina, eee, Mosul nu stia ca are casa plina de masini Ma bucur ca ai luat biroul, e f bun si util, noi il folosim zilnic si zici ca-i nou.
Simina, nu am rezolvat treaba, offf, chiar ma enerveaza ca nu am uscator si nu pot sa termin de spalat ca nu mai am spatiu de pus la uscat si as fi vrut pana nasc sa termin tot de spalat si calcat pt toata lumea, ca apoi nu mai apuc, vin si sarbatorile... mai sunt destule de facut, dar multe tin de sot care e plecat tot timpul l
a serviciu Ce faci, iti iei liber maine?
Picky, da-le ceva pt imunitate, nu poti sa le ai mereu racite, abia au terminat cu antibioticul offf, cred ca in afara de oboseala fizica s-a strans multa incordare psihica, stiu ca asa sunt si eu terminata cand il am pe Vladut bolnavior! Pai nu stiu cu anuntatul.... fetele, pe cine sa anunt cand vine momentul nasterii ca sa fie disponibila sa anunte si restul fetelor?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR