"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Simina1980 spune:
Salutare,
Cris si Lali deci azi va intalniti?Bv voua.
Cris-f bine ca ai fost la medic,ma bucur ca nu mai ai rana pe col.Naspa cu hormonii astia.Tinem pumnii sa se regleze aceste probleme cu anticonceptionale.
Anna-hai cu vesti de la medic!Ce face bebita?Mai sta la mami in burtica?
Getik-ignora-ti socrul si soacra daca vrei sa-ti fie bine!
Mady-e bine ca scapi ieftin cu mosu'!Poate anul 2012 iti aduce un job asa cum iti doresti!
Ema-voi ce faceti?
Va las,ma intorc la trebi-vreau sa termin azi si maine tot ce am de facut urgent ca sa-mi iau liber joi si vineri sa fac curatenie generala .
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Sal,
Is prin casa cu treaba si m-a "pleznit" o lene de nici de scris nu am chef. Sigur ii de la oboseala, ca azi dimineata cand m-am uitat in oglinda m-am speriat(nu ca nu m-as fi speriat mereu, dar azi a fost mai rau) aveam niste ochii umflati si cearcane..deh m-a ajuns si pe mine oboseala..
Va pup pe toate si poate intru mai tarziu, dupa ce termin mancarea..asta daca nu ma apuc de altceva ...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Buna,
Eu am venit de la doctor, mi-a facut si eco si control. Fata de saptamana trecuta bebelina e o idee mai coborata, iar colul un pic deschis, dar se pare ca mai sta cateva zile...concluzia: daca saptamana trecuta nu era nicio sansa de nastere, saptamana asta e posibil. Asa ca am stabilit sa ne vedem martea viitoare (daca nu vine bebelina pana atunci) sa vedem in ce stare e A zis doctora ca ar avea aproximativ 3200 g.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Mady, inteleg ce zici, offf, si ai dreptate, in invatamant e f greu si f prost platit, stiu ca doar mama mea e invatatoare. Sper sa gasesti repede ceva in sistemul privat care sa-ti valorifice si sa-ti rasplateasca asa cum trebuie capacitatile si munca Ce bine ca scapati de rate la anul, oo ce-mi doresc si eu asta, dar din pacate noua pe noi ne pasc altele in plus E bine ca ai rezolvat cu cadourile de Craciun, eu nu i-am luat nimic lui Vladut, nu-mi vine sa cred ca sunt cu un picior inspre nascare si Vlad nu are cadou, dar pe cuvant ca nu mi se pare nimc sa merite
Simina, deci de joi pana luni absentezi, asa, sa stim ca sa nu te dam disparuta! Dar cu o conditie te lasam sa absentezi, vrem poze cu casa si cu Andutu la serbare!
Cris, bine ca ai ajuns la medic ieri, pai e bine daca nu mai ai rana pe col, sper sa-ti regleze organismul tratamentul dat si sa iasa super bine analizele. Cred ca ai avea nevoie si de ceva pt imunitate!!
Getik, offf, nu mai baga in seama nici pe socru si nici pe soacra, nu-i lasa sa-ti strice sarbatorile Pai sper sa-l duc de la primavara pe Vladut la gradinita, el e deja inscris, ieri a fost cu jucarii chiar la educatoarea lui, dar nu l-am dus si pt ca mi-a fost frica de boli de la gradi acum cand vine bebelina.
Picky, odihneste-te, ai grija de tine Cred ca esti obosita, doar peste toate cele ai avut perioada asta in care au fost si fetele bolnave, cat sa mai poti si tu cu toate!
Lali
Ema, cum e Darius?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Buna, Eu am venit de la doctor, mi-a facut si eco si control. Fata de saptamana trecuta bebelina e o idee mai coborata, iar colul un pic deschis, dar se pare ca mai sta cateva zile...concluzia: daca saptamana trecuta nu era nicio sansa de nastere, saptamana asta e posibil. Asa ca am stabilit sa ne vedem martea viitoare (daca nu vine bebelina pana atunci) sa vedem in ce stare e A zis doctora ca ar avea aproximativ 3200 g. de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
eu scot agutatele.....oricum nu e asa frig afara asa ca nu ingheata
suntem bine, astept sa faca Darius ochi si sa ne ducem la controlul de dupa tratament. in rest ma ocup cu impachetatul si trimisul de colete la bazar, ajut si eu cum pot pe cei ce n-au.
va pup
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alynta27 spune:
Geto tu iei bataita! Ia da un IGNORE total sa vezi ce bine-ti va fi! Veza-ti tu de viata ta si mergi mai departe! Stati impreuna?
Anna te astept cu vesti bune!
Lali asa e cu copii. Timpul e extrem de scurt...
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Poze
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lavinia.p spune:
Buna dragele mele...imi este tare dor de voi. Noi suntem relativ bine, eu si sotul in aceasi faza chiar nu mai reusim sa facem nimic unul pt altul, Rares cu tusa de 2 saptamani, azi i-am luat ridiche neagra sa-i fac cu miere caci medicamente nu-i mai dau sub nici o forma ca l-am indopat destul. Eu sincer nu sunt in stare sa scriu foarte multe, nu am dispozitia necesara, imi lipsiti mult dar efectiv nu am chef nici sa mor...plus nici Andreiut nu e bine...sper sa-mi revin cat mai repede si sa revin la zi cu voi.
Am intrat sa vad si de Anna sunt cu gandul la ea de cateva zile, daca cumva nu mai apuc sa scriu iti doresc iubita mea nastere usoara si o bebelina cat mai cuminte, papacioasa si necolicoasa, abia astept sa cites despre voi si sa vad pozici cu voi
Va pe toate si pe buburuze mai ales!
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
stiti cum sunt? demolata..am facu planton azi noapte si sunt cheauna de cap,ca a racit fii-mea si era infundata si nu potea sa respirenu stiu dac amandoua am dormit 4 h
simina a fost super intalnireanici nu stiu cand s-a intunecat si noi inca mai aveam de palavragit.Daca intru pe anticonceptionale o sa ma reglez
picky sfat :pune mana si lasa curatenie si spalat sau calcat,si stai stai intinsa in pat,cu fetele langa tine ca sa le poti supraveghe si sa vezi ca e mult mai bine
ana iiii,deci scoatem pamponatele de la naftalina
Cu imunitatea stau bine,racesc o data la 2 ani,si atunci nu dau cu antibiotic,ci beau multe ceaiuri si iau hemeogene pentru gat,atat.
Problema e ca sunt hormonal praf si ca sa nu imi vina cm ca dunarea la cote de inundatii si 2 saptamani din 4 sa stau cu ob-ul infipt,trebuie sa iau anticonceptionale.Bine ca sunt astea pe piata.Si eu trebuie sa mrg si sa vb pentru Miru la inceputul anului ca sunt putine locuri si foarte multi piticuti.
ema ce v-a spus la control aseara?
alina cresc piticii pe zi ce trece si parca nici nu stiu cand a trecut asa de repede timpul..ma uitam la bunataile alea de acolo de la gradi. si baleam
lavi noi suntem aici.Si tu ca si cuscra-mea ..toate bubele rele,fix la voi s-au aciuat .Multa sanatate lui Rares,si in special lui Andrei(ce s-a intamplat acum de nu e ok?).Relatia ta cu al tau stiu ca e subreda si nici nu stiu ce sa spun..Tu stii cel mai bine de e de facut
Mirunel terorista
BAZAR
getik1 spune:
buna feetele eu s azi zburd in oras sa vad poae gsesc ceva pentru mos
scuze pentru scriere dar est net pe tel si inca nu stiu sa il.folosesc va pupic si o zi supeb aveti
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik