FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

aoleu lyly!!!!!!!!!!! nici nu am mancat si am intrat pe forum sa vad ce ai facut!!!!!!!!!! Imi pare sincer rau!!! Chiar m-am rugat si m-am gandit mult sa iti iasa bine..... Nici nu stiu ce sa spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly - te strang in brate cu multa caldura

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

lili

lasa ca o sa vina si randul nostru...
ridica te si mergi mai departe!pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

fetelor

asa de Mos Nicolae, sper sa va fie bine, sa vi se implineasca dorintele, sa aveti parte de dragoste si de liniste!
bafta tuturor celor care sunt acum in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

lyly -chiar daca nu a venit mosul cu cadoul mult asteptat astazi rasfata-te si ai grija de tine, ai trecut prin multe si ai nevoie de un cadou, macar in compensare

samira, esti tonica si increzatoare-bravo! psihicul conteaza f mult!

ioana, lasa saunele inainte de punctie! nu face bine la outze! dupa ce deserti productia de oua, poti profita si de apele termale!

lorena, sa primesti azi vestea ca aveti multi embrionasi!!!

bombi, sper din tot sufletul ca aceasta sa fie incercarea norocoasa! abia acum am citit statisticile pe care le-ai scris pe prima pagina, in urma stimularilor... esti o fata puternica si mult incercata, sper ca de data aceasta sa fie bine!

pup iu all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Cybele, PK tocmai mi-a scris sa incerc sauna si a mai zis ca daca nu ma desfund bine pana maine, nu imi face anestezie totala ci o sa ma bage doar pe pain medication A facut vreuna din voi asa? ma panichez toata acum...
Dupa ce scoate ouale , nu am voie la bai si piscine cica...
Samira, daca stiam ca pergi la outlet, te sunam, poate faceam excursia impreuna... ca virusi nu mai am dar ramasitzele virozei isi spun cuvantul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

lylystrans strans
samira,bafta multa
ari, te astept la anul cu forte proaspete
Sunteti fetele mele dragi pe care va urmaresc si ma rog pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, sunteti extraordinare! Stii asta, Lily?! Extraordinare! Si desi ti-e greu acum, va fi bine pana la urma. Trebuie sa fie bine pentru toate de aici! Prea mult si prea bine ati luptat ca sa va lase Dumnezeu fara copilasii mult doriti. Deci, va spun tuturor: TREBUIE sa fie bine pana la urma si asa si VA FI!

pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Lilisor te pupacesc si te imbratisez tare tare

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fetelor dragute..
eu una una spun Stop Joc in ale FIV-ului cu oole mele...si acu mi-a zis PK ca nu are rost sa incerc cu oole mele...nu stiu ce o sa fac ...vad de la anu..cel putin 6 luni nu ma mai gandesc
eu doza de plans am avut-o aseara...o sa mai bazaii pe parcurs...
de fapt am simtit de la inceput ca nu o sa fie
acu ma uit pe internet unde sa plec de revelion..stiu ca m-am tampit
sunt cu ochii pe fetele care sunt in focuri si va tin pumnii si ma rog pt voi

Mergi la inceput