FIV in Ungaria 145
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
hello girls and boy
ce faceti???
ce bine e sa dormi
adina,Doamne-ajuta sa va gasim "propretari" la intoarcere.
ioana,nu merg azi la Gellert...poate nici tu nu ar trebui sa mergi....oricum pregateste-te de agresiune vizuala-ai sa vezi tot soiu de babe curgatoare si fleoscaite pe acolo...care se expun in toata splendoarea...cel putin cand am fost eu asa s-a nimerit,asta a fost tabloul general.
inainte de transfer voi face o sauna si un masaj dar nu la Gellert...avem aici langa pensiune o sala de sport cu masaj si sauna.
carmen,bine ca mai stai pe aici...fac tot ce pot sa vin cu vesti bune.
adriana,pai,ce???credeai ca nu ma duc???
tannoo,nu ca e barbatu meu si-l laud dar daca tu ai papa gratar facut de soata mea...ai ramane cu gustu si mirosu in creier...asa ca io o inteleg pe Adina...sotiorul meu chiar face cel mai bun gratar din lume.
va pup dragilor...ma duc sa-mi spal pleata.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
am uitat sa mai spun ceva foarte important:
va multumesc din suflet si ma inclin in fata voastra,a tuturor celor care m-ati sunat inainte de plecare, mi-ati dat sms de incurajare sau mi-ati scris cateva cuvinte pe forum.
au insemnat mult pentru mine,mi-au facut bine si m-au umplut de energie pozitiva.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
lyly,domnita draga,esti in rugaciunile mele si toate gandurile bune se indreapta catre tine astazi.
imi doresc enorm sa ne aduci o veste buna.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
elenus26 spune:
Buna dimineata!
Lyly ma rog sa fie azi soare pe strada ta chiar daca afara ploua de rupe! Sa deschizi sezonul de toamana-iarna cu vesti pozitive :) Te pup
Sami ma gandesc si la tine mereu! Elefantu', pietricica, broscuta, icoana de la Adina si noi toate iti tinem pumnii sa fii cel putin 2 in 1 de Craciun!!!
Lori, draga mea, azi vreau sa aud ca s-au iubit frumos si sunt o gramada de embrionasi jucausi in cofrag la nea embriologu' cel frumos :)
Ioana bafta multa si tie si sa fi in forma la punctie!
Carmen
Qiao ce face Gugulush?
Adina, Aristico, Mami, Adriana...va pup
Sa fie un sezon pozitiv de fiv-uri!!!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
aristica spune:
a venit mosuuuuuu'
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
la mine nu a venit...da' ma duc sa-l caut pe la Premier Outlet.
aici e un soare si un senin si cald de mori...si eu i-am luat omului numai ghete imblanite de acasa
hai va pup si ne citim mai pe seara
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lyly_mar spune:
la mine Mosu nu a vrut sa vina....
beta <1,2 si progesteron 27,2....cu tot prg injectabil bagat in mine
Sa dea DD sa fie Mos Craciun bun cu voi.
multumesc fetele pt gandurile bune
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar la mine Mosu nu a vrut sa vina.... beta <1,2 si progesteron 27,2....cu tot prg injectabil bagat in mine Sa dea DD sa fie Mos Craciun bun cu voi. multumesc fetele pt gandurile bune |
Lyly, imi pare tare rau...multa putere iti doresc ca sa poti depasi momentul. Trebuie sa speram ca data viitoare va fi cu noroc.
adriana_mari spune:
Buna fetelor!
Lyly_mar imi pare rau pt rezultat
Nu prea ma pricep la cuvinte dar desi nu am scris sunt cu sufletul alaturi de toate fetele.
Samira multa bafta te admir foarte mult si sa ti se indeplineasca visul!
Maine voi avea si eu prima monitorizare la PK
O zi buna tuturor!