FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori, ce mai colectie draga mea! Bravooo! Io ti-am zis ca o sa-ti mearga bine, vezi? Cum te simti dupa punctie?
Eu am reusit sa ies azi din casa 2 ore, a fost divin dupa atatea zile de stat in casa!
Mai am nas infundat din cand in cand, si urechi de asemenea, dar virusii au cam trecut cred eu. Doar ca ma simt istovita rau de tot. Cred ca ficatul meu isi cam spune cuvantul dupa 2 sapt de bombardamente...
Samira, bine ai venit. Hai si tu la raport :-).
Eu deseara la 9 trecute fix fac ovitrelle- 2 injectiutze. Ma intreb de ce or fi 2?
Lyly - noi vesti proaste nu primim, sa stii! deci vezi cum faci acolo si cum te intelegi cu moshu.
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Lori si mi imi este dor e tineSuper productie!Sa dea DD sa ai cati mai multi embrioni si de calitate!ca tie iti pune numai 2 acu..ca esti tinerica..dar pt gradinita tb sa ai ,sa se bucure Misulica cat mai mult
te duci sa vb cu embriologul cel dragut,maine?
samiro,culca-te sa iti revii .ca sa ne trimiti reportaje de la fata locului

ioana,nici e vreau sa va aduc vesti triste...dar ...cu cine sa ma cert

cybele,violeta,adina

Mergi la inceput

Samira- pai astea-s vesti bune!!! Sa traiasca si sa creasca si sa infloreasca la timpul potrivit. Si somn usor si vise frumoase.
Lyly dear, mai mult optimism nu strica, zic io...
Apropos fetele interesate, mi-a mai ramas o sticlutza plina de superfact daca vrea cineva. Si mai am si jumatate din a doua- aia nu stiu exact cat timp se poate folosi dar am deschis-o acum 10 zile.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,pai da...sunt vesti bune.
PK imi spunea azi ca "isi doreste" vreo 7-8 bucati de la viata mea de data asta-adica pe protocolu asta sa inteleg,nu???
am 5 de cca 10 mm pe dreptu si 2 de vreo 8 si 2 de 10mm pe stangu si tot asa vreo 2 de 8mm.
mi-a zis ca mai avem zile de tratament deci ma gandesc la faptul ca ma stimuleaza 12 zile ca-mi spunea ca la inceputul saptamanii viitoare ma punctioneaza.
si am ramas tot pe 0,25 Suprefact si 3 Merionale.

am luat-o ca surda pe mormant si cum m-am asezat pe scaun i-am zis ca io vreau transfer de ziua 3...da' mi-a pus frana imediat si mi-a zis ca nici macar n-am stabilit punctia...cica sa am rabdare sa ajungem la punctie si apoi vorbim despre transfer.
asaaaa....m-am dus imbracata cu tricoul inscriptionat asa cum v-am zis...si am bagat scrisu la inaintare sa citeasca si okiu doftorashului...i-am aratat si broasca norocoasa si piatra fertilitatii agatata la gat si elefentu cu trompa in sus...i-am zis ca am schimbat si camera la pensiune ...mi-a schimbat si protocolu'...tre' sa fie altu si rezultatul.
se uita la mine ingaduitor si radea...era bine-dispus azi.
in timp ce-mi arata el punctuletele pe hartie si imi povestea ce si cum urmeaza maine si poimaine io ma incheiam la nasturii de la jacheta pe care o aveam peste tricoul buclucas si m-am incheiat stramb da n-am vazut.
am iesit din cabinet...si ca o floare ca un crin ma duceam, asa suie la masina catre omu meu...care om mi-o tranteste sarcastic,aratandu-mi jacheta incheiata stramb:gata???!!!ai dat de okii albastri si te-ai pierdut???!!!

oooffff....mi-a fugit somnu...sunt asa de obosita ca nu pot dormi.
parca m-as duce sa fac baie da am mai facut una la 12.
nu ma bagati in seama ca vorbesc mult cand sunt obosita.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eu zic ca stai minunat! si ce endometru frumos ai Deci te-ai dus la prima monitorizare cu toate armele din dotare, tricou, amulete, elefanti si broscutze ... l-ai terminat de om, musai ramai gravida.
multi sa te odihnesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Lori, suuper! Tinem pumnii sa fie iubareti, maine sa afli ca s-au fertilizat toate outzele!
Samiro, chiar stai bine pt z 6! Raman si io prin preajma sa fac galerie, scoatem si majoretele la nevoie.

Mergi la inceput

Samiro, esti zuza rau!
Apropos de Kovacs, i-am trimis mail in seara asta sa il intreb daca ma lasa sa merg maine la Gellert spa, ca poimaine am punctia. Si al meu sot se distra la culme ca zicea " Doamne!!!! daca toate pacientele lui sunt asa, asta se lasa de meserie :-))"
Samira draga, eu zic asa, sa te gandesti ca de data asta clar iese, si asa va fi! Nu te impacienta ca strica! (zisei io care sunt impacientata toata, dar am luat si io sfaturi de la altii).
Asa ca du-te de te culca, si hai sa mergem maine la Gellert daca ma lasa doctorashu nostru. Am zis ca poate o baie acolo, ma mai ajuta sa scap de tuse...
Apropos, Endometrul meu de ziua 9 era de 13 mm. Nu e prea mare?
Ca la productia de oua vad ca sunt ultima....
Sa vedem ce recolta vom avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

lorena, super vesti, astept maine asa: sa ai 10 fertilizati si de la coana lyly primul beta pt pomul d Craciun. pune acolo ghetele sa primesti cate o liniuta in fiecare! tinem pumnii!!!

ioana, lasa gandurile negre ca scot maciuca si te bat.
samireto, ai gresit numaratoarea la primul post? of, ca statui ca pe ghimpi azi.bravo.

ce faceti acolo la robert? ati pus de gratar? lorena, io zic sa profiti neaparat, samiroiu face o ceafa de lesini, se topeste in gura mai ceva ca frisca.

samireto, ce zici daca ne gasiti improprietariti pana veniti voi?

carmen, miss u!
danilyni, am inteles!ce rata de reusita are clinica? fac si cu donate? da si tu niste info sa fie puse pe prima pagina, ca site-ul este exclusiv in maghiara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

adina, la ora asta scrii de ceafa la gratar

samira, numai bine!

Mergi la inceput

aha
deci nu sunt singura huhureaza pe aici la oara asta....

Mergi la inceput