FIV in Ungaria 145
Raspunsuri - Pagina 5
cybele spune:
drum bun samira, te asteptam cu vesti bune!
lyly - tin pumnii!
ioana, lorena - bafta multa la punctie !!!
adipapazi spune:
rsp, pai sa nu vii tu la intalneala sa ne conosti la okishori?hai sa vii data viitoare. pana atunci, bafta multa.
la noi aici nu e nimeni care sa fi incercat fiv cu ronel la med new life?
samira, la 3-4 dimi, cand se scoala ioakim, te sun, poate te nimeresc la campuri surduc.
dementu de sotz uita sa iti lase banii pt congelati.
e coplesit de studiu asupra stalpilor alora de curent. stie tot, a vb cu renelu, cu mama renelului, facut poze, trimis docomente la verificat...
lorena, ceteste pe prima pagina. relax, nu vei simti nimic nimic. sa fii punctuala, du-te nitel mai devreme.
lyly, olimpia, ari, pupi!
ce face bombi?
carmen, ce surprizaaaaaaaaaaaaa!dar tie nu ti-e dor de pk? nu mai bagati si voi nimic nimic? te pupam cu bale multe de la ana si ioakim.
ioana3110 spune:
Lori, ba da, aici stam. Aoleu ce rau imi pare. De maine cred ca sunt clean cu virusii desi ma cam omoara ficatul de la atatea medicamente...
Poate ne vedem si noi cumva la un gulash
Sambata fac si eu transferul :-)) doar ca sambata si plec ca noi avem, bilet de avion la pranz sambata. A zis PK sa nu il schimb ca tocmai bine ma ia dimineata la prima ora (ora 8 zicea el) si ma odihnesc in clinica pana pe la 11 dupa care imi da drumul la aeroport.
M-a asigurat ca nu-i nici o problea sa merg in ziua aia. Sper sa fie asa.
Cat despre punctie, relax total ca nu ai de ce sa iti faci griji. Eu am amintiri foarte placute mai ales ca dupa ce m-am trezit, doamna de acolo (parca KAti o cheama) ne-a dat cel mai bun ceai din viata mea si cei mai buni covrigei :-)). In rest nu simti nimic doar ca dupa trebuie sa te odihnesti cand mergi acasa. A doua zi e ceva mai greutza ca o sa iti simti ovarele umflate rau, dar nu-i problema mare.
Te pup si bafta mare maine! sa iasa bine toti si sa se fertilizeze.
ioana3110 spune:
merci mult.
Sa dea Domul pentru toate!
Citat: |
citat din mesajul lui cybele drum bun samira, te asteptam cu vesti bune! lyly - tin pumnii! ioana, lorena - bafta multa la punctie !!! MTHFR C667T Heterozigot FIV 1aprilie 2011 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter FIV 2 nov 2011,Budapesta, nereusit Keep walking --life is such an incredible journey!!!! To get through the hardest journey we need take only one step at a time, but we must keep on stepping |
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ce face bombi? |
antiteza fata de samira. fara curatenie, fara mincare, cu mult somn ...
miine am echo si aflu planul de bataie.
PS. Vineri m-am injectat in oras. Am fost la un spectacol de la 7:30 la 11:00 si ora normala de injectat e 9-9:30 (dureaza ceva sa prepar 5 fiole). Asa ca le-am pregatit de acasa si m-am dus cu seringile in poseta la teatru.
danylini spune:
Samira- 12 mm la transfer, a fost super. Am inceput sa iau si eu laptisor de matca (il aveam in frigider dar am uitat de el). Multa bafta!!!! si sa vi acasa graviduta!!!
sabina- si eu sper ca are ochii buni dr., dar am incredere mare in el, e de milioane.
Bombi- deci sa inteleg ca se poate si imposibilul si va creste endo. Cu doza de estrogen, ce sa zic? e greu ca faci tromboze de la el si atunci ce am facut, toate se dau cap in cap, pe o parte ajuta si pe alta strica Mult succes!!! Apropo de injectat la teatru si eu am fost nevoita sa fac in wc la mal si in masina odata , eu tin foarte mult la ora si atunci unde ma gaseste acolo ma injectez.
lorena- te asteptam cu vesti bune, tin pumni!!!!
lyly- abea astept sa ne dai vestea ca e beta mare
adipapazi- eu am avut uterul septat si m-am operat in BP si asa am ramas la dr. in BP chit ca am unul si la mine in oras, si dupa multe stimulari si tot felu mi-a recomandat acest dr. (clinica) in care are incredere si asa am ajuns la aceasta clinica. Sotia dr. e romanca din Satu Mare. Eu vorbesc lb. maghiara si ptr. mine e ok dar dr. sti engleza iar cand intra si sotul vb in engleza.
ioana- frumos vis... lasa ca va deveni realitate acusi
_carmen spune:
Lori, gata punctia, nu? Hai cu vesti bune!
adipapazi, mi-e dor de Pk, daca mai trec prin Budapesta zau ca ii fac o vizita la clinica, sa il salut, macar Pupici Anei si lui Ioachim!
Samiruta, drum bun, sa te intorci graviduta!
Fetele care au probleme cu endometrul: la mine a functionat intotdeauna f bine pulberea de marar (care e f estrogenic) - o jumate de ligurita tinuta sub limba, ingiti saliva, si cand nu mai are gust, o arunci. Mie nu imi place deloc mararul, asa ca era un adevarat chin, dar a avut efect.
lyly_mar spune:
Lori,cum stai cu productia si cum esti?
eu maine ma duc...ma doare spatele..ma dor ovarele ..sanii sunt normalii...o gasii Mosu sa imi aduca o nuia,ceva...
la vecina noastra de la cam 5 a venit Mosu si ea a fost f cuminte.
Samira, tu cum stia cu productia?
Danilynii, ma bucur pt tine.Bafta multa!
fetele
lorenaflore spune:
Buna fetelor,
gata cu productia de oua. S-au recoltat 10 ovocite, iar acum sunt la joaca cu gigeii. Ura! Acum, maine aflam care e treaba, cati se fecundeaza...
Multumesc tuturor fetelor pentru gandurile bune!
Lylysor, imi e tare dor de tine! Maine vine Mosul!
Ioana, vorbim si poate ne vedem vineri, daca imi face si mie transferul sambata, dar maine o sa aflam daca va fi joi sau vineri. Daca nu, ne vedem noi in Bucuresti!
Samira, te astept cu productia de oua! Ne vedem mai pe seara, daca esti in stare! Am ceva de la Lyly pentru tine.
Pup poate fetele cucuietele!
LORI
samira33 spune:
va pup fete
sunt cam zombie...se cam invarte camera cu mine de somn ce imi e.
am mers toata noaptea si cand am ajuns nu am putut sa dorm...mi-am facut baie,m-am sucit,m-am invartit si am plecat la clinica.
am 7 foli cam de 10mm si inca vreo 3-4 mai mici si endo de 8mm in ziua 6.
Miercuri am iar monitorizare la ora 1.
vorbim maine ca azi nu sunt functionala.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna