FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana, cuplul cu Golful de Bucuresti l-am vazut miercuri cand am fost la PK. E o tipa blonda, creata, cu parul lung. Eu nu o cunosc... dar nu e relevant.
Frumos vis ai avut, sunt convinsa ca o sa se si intample! Fetita din vis avea cumva ochii albastri?
Samira, albinuta noastra!
Drum bun! Va asteptam
Lilysor, mai e un pic si vine Mosul!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori,
Daca iese copilul cu ochii albastri, cred ca trebe sa ma repatriez in Ungaria si ii duc direct la PK acasa :-))), ca sotu de-abia acum a ajuns.... si el e cu ochii negri.... iar eu ii am verzi....
si ia te uita cum s-a mai dus o zi de stat in casa. Dar parca imi e un picutz mai bine. Sper ca maine sa pot da si eu cu nasul pe afara. Si sa nu mai ploua ca am vazut ca ploua tare acum.
Lori, dar tu cand ai punctia? Apucam macar sa mancam si noi un gulash impreuna?
Va pup fetelor si multumesc mult de ganduri bune. Samira, eu zic ca bine ai facut ca ai pus perdelele alea sus ca 9 luni de-acu incolo nu o sa mai poti face nici curat si nici efort.... parerea mea...

Mergi la inceput

Ioana, luni am punctia... sper sa fie ok. Acum ma pregatesc sa fac Ovitrelle-ul ora 23.00.
Azi am profitat si ne-am plimbat, am fost in labirint in Citadela (nu am cazut pe spate si mai e si scump) si la Muzeul de Etnografie (unde ai putea sa te duci maine daca te decizi sa iesi din casa - e in spatele Parlamentului, e relativ aproape de Deak). Maine se anunta cald, dar ploaie. Sa te faci tu bine, ca ne putem vedea si in Bucuresti.
Carmen, multumim!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rsp spune:

buna,

sunt si eu in situatia in care ma gandesc sa ma alatur celor care merg la Budapesta pt fiv. Momentan sunt indecisa, am cam acelasi indoieli si intrebari ca ale Aristicai ( ba chiar iau in calcul si eu fiv la turci).
Am urmarit subiectul asta tocmai ca sa am cat mai multe informatii in luarea unei decizii.
Acum un an am fost si la o consultatie la Szeged la Zadori si nu am fost f incantata. Clinica pare supraaglomerata si doctorul suprasolicitat. Mai mult, am vorbit o vreme pe email si la un moment dat nu mi- a mai raspuns deloc. Am retimis mailul de n ori, dar nu stiu ce s-a intamplat. Asta in conditiile in care in aprox doua sapt urma sa incep tratamentul. Tot ralul spre bine, pt ca nu mi-as fi dorit sa fac fiv cu un medic depasit e situatie.Ulterior am facut fiv in Ro, nereusit ( la Promed)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori
Nu te ingrijora ca nu are de ce sa nu fie totul bine. Tu sigur faci part din categoria celor care raman din primul FIV !
Si voi cand preconizati ca o sa plecati acasa?
Samira - drum bun incoace si sa fie cu noroc!
Azi inca nu am iesit din casa. A venit sotul cu tura noua de medicamente, inclusiv ACC si parca lucrurile merg mai bine dar prea incet dupa parearea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rsp spune:

motivul pt care m-am mobilizat acum sa scriu este pt a- i ura samirei sa se intoarca cu un rezultat pozitiv de data asta. Anul trecut am facut ET in aceeasi zi cu ea, apoi in primavara FET in aceeasi zi sau la o zi diferenta., din pacate cu acelasi rezultat.
Initial am fost suficient de naiva cat sa cred ca voi reusi si eu si ea. In sapt in care noi am facut ET alte fete transferasera embrioni mai slabi, iar noi aveam embrioni aproape de perfectiune :) Inutil sa va spun ca celelalte au reusit, iar noi nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Samira drum bun! Ai intrat in linie dreapta, la capatul careia vei gasi luminita mult asteptata!

Lyly_mar

Salutari tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Ioana, azi am ajuns la Biserica ortodoxa, de pe strada unde cred ca stai tu (Holo Utca). Acolo stai?
Noi stam pana luni seara (12.dec), avem avion la ora 23.00. Initial, am vrut sa plecam sambata-duminica, insa se dubla pretul biletului de avion... asa ca tot raul spre bine. PK, intentioneaza sa-i duca la stadiul de blastociti, ceea ce inseamna ca transferul ar fi sambata, daca ne ajuta Dumnezeu.
Ce este special la statutul de Primul FIV? Apropo, ce mi se intampla maine? Care e treaba?
Sanatate multa!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

drum bun, samiroilor cu perdele atarnate!
dadui pm-ul promis aseara

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

drum bun si sa va intoarceti cu copii care sa ramana cu voi. samira baiat/baieti ai sa ai. parol.
lyly cum e? o fata mica si finutza preconizez la tine:)

Mergi la inceput