FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Lyly, si de la mine ai o imbratisare. Da, e greu, e al naibii de greu cand rezultatul nu e cel sperat. Dar nu zi stop joc acum, mai lasa sa treaca putin timp. Imi amintesc de o fata adria42, sper sa nu ma insel, la fel ca in cazul tau PK fusese foarte neincrezator in reusita cu ovulele ei proprii, ba chiar i-a spus ca e ultima data cand e de acord sa ii faca un tratament de stimulare. N-a reusit atunci la Budapesta, dar la mai putin de un an a avut rezultat pozitiv in Austria, cu ovulele ei. Poate cineva dintre voi mai stie ceva despre ea, mie mi s-a parut o reala poveste de succes.
Samira, numai eu n-am fost pe faza. Puteam sa jur ca plecati in weekend-ul viitor, m-am mirat sa citesc ca ai ajuns deja acolo. Super ok e pana acum, tin pumnii in continuare, o sa fie de acord cu transferul in Z3, sunt sigura. Eu vad deja multi embrioni si de calitate .
Ioana, multa sanatate! Eu am "avut voie" si jacuzzi si piscina si tot ce mai era pe acolo (la sauna n-am intrat) si asta intre punctie si et. Si nu o data ci de doua ori. Doar ca n-am fost la Gellert ci la Ramada-Aquaworld care nu e chiar centru spa, e mai mult pt divertisment, cu tobogane, etc. Chiar am crezut ca PK isi bate joc de mine cand mi-a zis "da, du-te, dar ai grija sa nu-ti pierzi utrogestanul pe acolo si sa ai telefonul aproape". Dar n-a fost gluma, a doua zi cand m-a sunat sa stabilim transferul m-a intrebat daca sunt la piscina .
Lorena, cati embrioni sunt pana la urma?
Anaasta, cybele, va salut si pe voi.
Fetele cu bebelusi la bord, nu mai spuneti nimic? Dragoste, ce fac gemenasii? Daniela, danutza, asb, otilia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

adc, ma bucur ca ai mai trecut pe aici! ti-am admirat pitica, o frumoasa! ce-i face fratiorul?

anasta, ce mai faci? mai ai de stat pe bara?

lyly, in sufletul tau vei gasi cel mai bun raspuns, acorda-ti timp sa il asculti

ioana, sper sa te ajute sauna, iar maine sa faci punctia cu anestezia clasica

samira cred ca a vandalizat outletul ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nu fac mare lucru, cybele. Sunt doar pe gynex acum, pe detoxifiere tiroida si ceai de urzica. Din ianuarie vreau sa merg la sauna sigur si poate si pilates. Am de asteptat pana la mijlocul lui ianuarie, atunci se implinesc 3 luni. In ianuarie mergem la medic la Viena, vad ce imi spune si ala (o sa va zic si voua) si pe urma trebuie sa ne gandim la inseminari si nu ma atrage deloc ideea din cauza ca nu stiu la ce medic sa merg. Ma hotarasem la o tipa, dar nu mi-a placut o chestie auzita si nu mai stiu ce sa fac acum...

Adc, salutari si tie...

Samira, ce frumos se preconizeaza totul la tine... Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mda
nu m-am dus la nici o sauna ca mi-am facut acasa ceai de musetel fierbinte si am facut inhalatii
ma dor ovarele, si sunt deprimata
sunt tot in casa si pe sot l-am trimis la cumparaturi diverse la piata.
Eu am manact un pic si m-a luat plansul si am adormit si acum m-a luat tusea si m-am trezit,,,,
Fetelor, si eu vreau sa va multumesc ca sunteti acolo, si ca ne sustineti ca e tare important numai sa stiu ca vorbele astea nu le scriu chiar in zadar si ma aude cineva, macar.
Lyly- sa stii ca si eu sunt decisa sa fie asta ultimul. Daca nu iese, merge la ovo donate cred...
Si sper sa ma lase tusea asta si nasul pana maine ca daca nu imi face anestezie, cred ca il iau de fular pe PK
Apropos, omul asta mi-a raspuns la mail azi noapte la 11.30
ma intreb...oare el are familie? adica nevasta, copii, etc???? sunt tare curioasa, ca am impresia ca doarme cu capu pe tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

anaasta, e f bun planul cu dezintoxicarea, si cu pilates ! si eu m-am apucat acum de dieta si de sport, vreau sa scap de kilele de le-am pus in timpul stimularilor! Eu cred ca voi veti reusi natural, mai ales daca reusesti sa te relaxezi, cred ca e imp doar sa monitorizezi ovulatia!

ioana, lasa depresia draga mea, sa vezi maine ce oute frumoase o sa faci!

da, PK are familie, si auzisem ca are 3 baietei ; este un super om, mereu raspunde asa punctual la mailuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

3 baietei???????/ waw!!!
omul asta e de luat model.
Oare baietieii sunt facuti prin FIV?
:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Fetelor,
am aflat ca PK are de fapt 4 baieti, cel mare de 18 ani si cel mic de 3 ani (Samira mi-a zis).
Lylysor ..... imi pare rau ca a iesit asa ... Acum ai voie sa plangi... dar pana maine! Si stiu ca esti o viteaza si ca o sa iei decizia cea mai buna, dar mai lasa timpul sa treaca, acum poti sa te ocupi de planuri de revelion. Anul ce vine trebuie sa gaseasca o Lylysor increzatoare!
Ioana, nu te panica chiar acum, ai incredere ca PK va lua decizia cea mai buna. Bafta maine, sunt convinsa ca o sa ai niste exemplare de oua de toata frumusetea. Sa nu cazi in oala de melancolie, ca o iau si pe Samira si ... vai de funduletul tau.
Noi astazi am aflat ca avem 7 embrioni. Nu ne ramane decat sa speram ca vor fi puternici si lipiciosi, mamica lor ii asteapta!

Multumesc tuturor fetelor ca ne sunt alaturi!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Lyly ne pare rau si noua, dar vei vedea ca daca nu functioneaza planul A va functional planul B, co ovule donate sau adoptia
Mult curaj pentru fetelor in focuri
despre noi suntem bine sapt 22 cu 2 fetite
va urmaresc de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Fetelor, scuze ca n-am mai scris, dar dupa echo de ieri, m-am demoralizat putin. Desi aveam 5 foliculi intre 18-23mm, dr a hotarit sa mai stau pina vineri pt cei 6 de 14-16. Ma tem sa nu dau vrabia din mina ... Pina acum faceam Pregnylul maxim la 2 zile dupa 20mm.
Si i-am mai stricat si planificarea la ski a sotului.

Va multumesc tuturor care sinteti alaturi de mine si mai revin cind am noutati.

lyly, imi pare rau ca nu a fost sa fie data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,hai ca esti mai tare decat mineio cel putin am inceput sa bazai dupa punctie cd am vazut ce embrioni am..tu bazai inainte de punctie..stai soro si asteapta pana maine..sa vezi cati foli ai..si joi dc o fi nevoie ,bazaie ca sa te descarci...hai ca ai vazut ca Pk e mai increzator..tb sa speri...la mine nu prea era
Lori si cd faci ET?la 3 zile sau 5 zile? stii ca eu io sunt viteaza de felul meu..ca nu prea am pe umarul cui sa plang..de fapt ma plang doar la voi ...oi vedea la anu
samiro,ai devalizat outletu'?doar asa,ceva slabut ,in stilul tau..si samiroiu cu carul
dragosteai 2 fetite!!super!!!sarcina usoara in continuare
adc,stiu de adria...ma mai gandesc

cybele,ce sport te-ai apucat sa faci?ca vreau si io...ca tb sa fac ceva in locul ecografiilor lunare
bombi,sa speram ca ultimii sunt castigatorii....hai ca si la tine numai ghinioane
pupici fetele mele

Mergi la inceput