FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

adi, sper sa ai gura aurita in legatura cu bombarea in iarna asta.
Dr. a spus ca teoretic ar fi posibil sa facem ET miercuri. Sper sa avem cu ce.
Pina la urma, din cei 11 foliculi au iesit 17 ovocite.

lyly, mami, va multumesc mult!

lorena, ioana, multa bafta miine la ET!

samira, si domnu' samiroiu stie de visurile/avansurile tale cu/catre PK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

danuta, dar acum la ultima eco ce s-a vazut exact?

si eu ca si celelalte fete vreau sa te incurajez si sa iti spun ca nu orice sangerare este avort spontan, am citit cazuri in care fetele au baltit de sange tot primul trimestru iar bebeii au fost bine. sper din tot sufletul caacesta sa fie si cazul tau

bombi- sa dea Dumnezeu sa te bombezi cat mai curand, ma bucur tare mult ca sunt sanse ca ET-ul sa aiba loc acum!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Danutza, am inteles acum. E totusi mica sansa sa fie si o extrauterina pe langa cea din uter. Esti pe maini bune la dr. Grigoras, o sa stie exact ce sa trebuie sa faci. Doamne ajuta sa se fi inselat celalalt dr si sarcina din uter sa fie in evolutie. Te astept cu vesti.

Samira, am crezut ca mor de ras la povestea cu degetele de la picioare. Dar ce te faceai daca nimereai alta "zona" si nu buzunarul? (nu te gandi la prostioare, de ex... daca-l gadilai sub brat??)

Cybele, suntem bine, bebe are aproape 2kg, iar Andra il asteapta cu nerabdare.

Trupei de la Budapesta, bafta la maxim!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

lori,ioana ce faceti fetelor? maine cd aveti ET? nu mai dati niciun semn....va cazu greu la stomac ceafa la gratar a lui samiroiu?

samiro, ce vazu PK azi?

danuta,cum esti?

bombi,sa de DD sa te bombesti curand

mami,imi pare rau pt bunica...dar tb sa te intaresti pt bebe..stiu ca e greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
Mami vreau , condoleante pentru bunica ta!Merci pentru raspuns. Eu am facut o hiteroscopie si mi-a spus tot asa ca o banuiala.
Adresa lui Lorinczi de pe prima pagina stiti cumva daca e corecta sau nu? Mie nu mi se trimite mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bombi, merci de urari. Scuze dar eu te tot citesc si nu inteleg o iota. Ai pus tu niste statistici la un mom dat si am zis ca ma las pagubasha ca nu vreau sa fiu indiscreta dar acu vad 11 foliculi cu 17 embrioni???????????? cu se face chestia asta ca nu inteleg? Stiam ca foliculii sunt in nr mai mare si dupa aia vedem ce se fertilizeaza din ei, nu? Scuze dar sunt in ceata rau.
In rest fetelor, am avut o seara pe cinste, numai buna sa ma gandesc ca as mai fi petrecut cu Fiv-oasele noastre si sotii lor. A fost foarte frumos, si am gustat ceafa lui Samiroiu si trebuie sa va marturisesc ca ceea ce se spune despre el este o nimica toata pe langa adevarul gustat in aceasta seara :-))
Si cu asta incheiem glorios capitolul Budapesta cu ET-ul de maine si ne revedem cu bine acasa, ca tocmai am vazut ca voi avea un sfarsit de an super tumultos la birou asa ca nu voi avea vreme sa ma gandesc la prostii.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Samira
Lori, Ioana, va doresc embrioni lipiciosi!
Mami_vreau, speram sa mai dai un semn! Imi pare rau pentru bunica ta si pentru problemele de sanatate, acum esti bine si cuminitica, da?
Adi, vezi ce ne vaf fetele astea? Gratar, auzi! Lasa ca maine mancam si noi peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

lylyshor, laura, bombi, adinutzo, corinuka, qiao, elenush, adriana, aristica, tannoo, anaasta, cybele, sabina, adc, va multumim ca sunteti langa noi. Sper sa gasim maine la PK cei mai frumosi, sanatosi si lipiciosi embrioni!

danutza27, incearca sa te linisteti ca sa ai grija de bebe. Suntem alaturi de tine. Sa te ajute Dumnezeu!

bombi, cum adica din 11 foliculi au iesit 17 ovocite?

lylyshor, seara asta a fost de pomina, Samiroiu nu ne-a dezamagit. Initial, cand am vazut atata carne am zis prea mult, da de unde s-a mancat pana la ultima bucata (nu are cum sa ne cada greu ceafa Samiroiului, a fost delicioasa). S-a baut vin pentru endometru...., mai ales eu cu Ioana.
Dupa ce ne-am matrafosat toti, Mihai i-a facut o Cetrotidele si Adrianei. Oricum, Adriana a fost injectata de toti barbati din pensiune, ieri a injectat-o Samiroiu, iar azi sotul meu.

una peste alta, faptul ca am fost impreuna cu acesti oameni minunati, nu am avut cum sa cad in oala cu melancolie!

maine, Ioana are ET la 8.00 si eu la 11.00. Doamne ajuta!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, ii faceai lui pk miscarile din vis? nebuna esti, maica, nebuna rau.pune mana si ceteste ca te ascult si te verific la fishele de lectura
-carmen, maine abia astept sa bag pastrav!
ioana si lorena,multa bafta maine!
bombi, super numar, 17!
lyly, pupam fata!
danutza, sa ne tii la curent. iti tin pumnii!
am devalizat norielu si i-am luat lui ioakim aspirator, ca il fascineaza ala adevaratu. anei i-am luat o constructie pe care aluneca in spirala niste bile sunatoare si un aparat foto. sunt tare fericita ca ioakim a mancat spanac cu pui si, desigur, banana.combinatie horror, dar lui ii place.
va pupacesc apasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

hellouu budapesta
Ce va mai distrati voi acolo hehee bravooo
Fara stres si emotii, maine e ziua cea cu lipici!!!
Lori, Ioanaa cate 2 la fiecare si apoi sa va aud cum va plangeti de greturi, sunci, si pampersi puturosi
Samirutzaa mercic de info. Hai tare din urma si musai cu 2 si tu Am raaass cu lacrimi de " avansurile" tale esti zuzaaaa rauuu nu a mai zis nik omu' e intelegator k vrei sa te gravideasca
Corinuk, bine ai venit si bafta maximaa la tot ce va urma!
Mami, imi pare rau ptr bunica ta,,, trebuie sa fii tare ptr puiutul tau
Lylyshor te pooop fii tare!

Mergi la inceput