FIV in Ungaria 145
Raspunsuri - Pagina 18
floryma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank30 Neatza fetele! Am si eu o intrebare pentru cele care s-au transferat de la Kaali Debrecen sau Szeghed la dr.Kovacs cum au procedat cu dosarul? Pe 13 Ian am prima programare la Budapesta. Pupice . -------------------------------------------------------------- V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot |
Buna tuturor,
Ank daca poti sa imi spui si mie (pe PM sau email ca sa nu umplem rubrica forumului) ce i-ai scris lui PK si daca i-ai specificat in email ca ai mai incercat FIV la o alta clinica Kaali.
Ma bate un gand din ce in ce mai puternic ca urmatoarea incercare de la anul sa fie la Budapesta la PK si nu as vrea sa cred ca am sa creez o situatie neplacuta intre medicii clinicii.
Multumesc anticipat!
Va .
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
danutza27 spune:
Saluti fetele ,
Sunt foarte suparata , simt ca a cazut cerul pe mine - azi aveam 7 saptamani de sarcina totul mergea bine pana azi de dimineata cand am mers la baie si am vazut sange pe chilot - am mers la urgenta imediat si mi s-a spus ca este avort spontan si ca ei nu prea mai au ce sa imi faca si m-au trimis acasa.
Am mers apoi la un cabinet privat la doctorul meu si mi-a zis ca de fapt este si extrauterina ( si ca trebuie scoasa trompa- ca oricum nu mai am nevoie de ea) si avort spontan - va jur ca nu mai stiu ce sa cred si nu mai stiu ce sa fac.MI-a spus ca sa merg acasa sa stau linistita pana luni si luni sa merg la spital sa vedem ce facem.
Am scris la PK sa vad daca ma poate primi maine la o ecografie la el , parca nu mai am incredere in niciunul din medicii de aici.
Nu stiu incotro sa o iau?
dureri nu am doar un pik de dimineata, atat.
Plang de azi de dimineata incontinuu ca nu stiu cum de s-a putut intampla asta.
floryma spune:
Of Danutza....nu pierde speranta, incerca sa te calmezi k bine nu iti face deloc stresul, ingrijorarea si plansul prea mult.
Asteapta si raspuns de la PK.
Sunt alaturi de tine
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
loretta76 spune:
Offff danutza, imi pare rau. Suna la Buda ca doar te primesc ei maine ca e o urgenta,nu? Am inteles ca PK parca nu e azi, sau gresesc. Fetele care sunt acolo iti pot spune exact. Ma ca totusi sa fie o greseala.
adc spune:
Danutza, imi pare rau, chiar am intrebat de tine acum cateva zile.
O sagerare nu inseamna neaparat avort spontan, si in plus intre avort si sarcina extrauterina e o diferenta ca de la cer la pamanat. Doamne, peste ce medic ai dat?
Ne-ai dat foarte putine detalii si imi e greu sa-ti dau un sfat. Totusi, sa stai "linistita" pana luni daca chiar e suspiciune de extrauterina si sarcina are peste 7 saptamani e o tampenie nemaiauzita. Am trecut prin 3 sarcini extrauterine si nu vreau sa te sperii dar daca e vorba de asta (eu nu sunt chiar convinsa) nu e de stat.
Incearca sa nu te panichezi si cauta un doctor cu capul pe umeri. Chestia asta ca toti doctorii din TM sunt incompetenti e falsa de-a binelea, cred ca esti foarte speriata. Linistesete-te. Sunt zeci de medici, nu unul, care sa poata gestiona situatia.
In niciun caz nu m-as duce in locul tau pana la Budapesta, sunt totusi niste sute de km, in conditiile in care nici macar nu ai un diagnostic.
Nu am inteles nici ce inseamna "totul mergea bine". Poate ai mai scris si nu am vazut, evolutia beta hcg cum a fost? Pana la 7 saptamani ai facut vreun eco? S-a vazut sarcina in uter? Activitate cardiaca? Nu te intreb toate astea pt curiozitatea mea, ci doar ca sa stiu ce sa te sfatuiesc. In mod clar n-ai dat peste un medic priceput, sau poate din cauza agitatiei si a supararii nu ai inteles exact ce a vrut sa spuna.
Iti tin pumnii, dar nu sta pana luni. Parerea mea...
anaasta spune:
Laura, imi pare tare rau pentru bunica ta... Prima data am raspuns la PM, pe urma am intrat pe topic si am vazut ce ai scris. Dumnezeu sa o odihneasca!
Ce senzatie minunata trebuie sa fie sa il simti pe bebe misunand pe acolo.... Sa fii cumintica si sa te odihnesti ca sa recuperezi zilele acelea mai urate.
Danutza, te inteleg perfect, toata disperarea si durerea... e groaznica senzatia asta, dar te rog du-te la un medic care e considerat bun pe ecografii, gen Cioata sau Budau. Eu as inclina spre Cioata. Vezi ca are program uneori si la Athena. Sau Voicu, sau Grigoras. Eu cand am patit-o cu sarcina am fost la medicul meu, la Grigoras, si am fost pe urma si la Cioata. Si au spus acelasi lucru amandoi. Eu sper doar sa fi dat tu peste medicul nepotrivit care nu vede ca lumea la monitorul ala. Si sper din tot sufletul sa fie alarma falsa. Snagerarea nu insemana neaparat avort spontan, poate fi o iminenta de avort, dar nu neaparat avort. Nu sta asa pana luni, du-te si vezi despre ce e vorba, poate e cazul sa iei utrogestan daca nu luai... ce stiu eu.... dar nu sta pana luni. Trebuie sa stii sigur ce se intampla. Hai, du-te la medic, te rog. Iti tin pumnii.
corinuka_g spune:
laura te pup cu drag! nu ma gandeam sa dau peste tine aici..felicitari pentru sarcina, in primul rand! n-am apucat nici sa te felicit, nici sa te sun..condoleante pentru bunica ta, sa te linistesti si sa te pui pe picioare, da?
eu am hotarat sa intru pe acest topic deoarece am vazut atatea fete paciente PK-iste :) si multe informatii si noutati si transmisiuni in direct :)
danutza nu ne cunoastem, dar am trecut prin asta si sfatul meu e sa mergi la dr, nu astepta pana luni..se poate sa se elimine un cheag, ceva si sa nu fie avort..trebuie neaparat vazut ce e si sa-ti dea medicatie de sustinere...poate sarcina ta sa fie salvata! dar nu sta pana luni..
eu am stat asa acu' 10 ani, nu stiam eu atunci de sustinere si utro si s-a dus..
va pup, o zi faina!
QiaoBing spune:
danutza si eu sunt trecuta prin extrauterina.
initial am dat de o tuta de dr care mi-a zis iminenta avort si m-a pus sa stau in pat si sa fac injectii cu ceva care era recomandat pt trim II sau III de sarcina. ma ridicam sa ma duc numai pana la baie si aveam sangerari. dupa 3 zile m-am desteptat si am fost la alt dr care mi-a zis din usa ca ma suspecteaza de extrauterina. numai ca m-am incapatanat sa stau pana se vede sigur la eco (pe vremea aia ap nu erau asa performante, nu aveam nici net sa ma informez) ca nu e in uter ... si am pierdut trompa, plus ca era sa dau si coltul avand hemoragie interna. eu am fost intr-o vineri seara la un ultim control si ramasese ca luni totusi sa ma internez sa ma operez si sambata dimineata s-a ruput trompa, asa ca sfatul meu e sa nu stai. 7 saptamani daca e extrauterina e mult, poate pocni oricand. asa cum ti-au zis si fetele, cauta neaparat un ecografist bun si du-te AZI. daca nu e extra si nu ai sangerare valuri valuri sa fie avort, iei tratament de sustinere suplimentar, daca doamne fereste e extra, trebuie sa se ia masuri imediate ca se poata salva trompa. tin pumnii si astept vesti
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
danutza27 spune:
saluti,
Mi-a raspuns PK si mi-a zis ca daca e extrauterina nu ar fi indicat sa calatoresc si ca sa nu mai stau pana luni ca pt asa ceva nu este de asteptat.
Am fost acum 2 saptamani la eco si se vedea in uter si se auzea si inimioara ( un pik mai slab - dar se auzea), beta hcg crestea dar la dr i se parea tot timpul ca e valoare prea mare.de aici a tras concluzia cae posibil ca un embrion sa se fi prins in uter si unul in trompa.
Azi la 17:00 am programare la clinica dr Grigoras pentru 4d.
QiaoBing spune:
da, e posibil si asa. am avut o colega gemeni obtinuti natural, unul in uter si altul extra. a facut chiuretaj pt cel din uter pt ca nu mai vroia copii si habar nu avea ca mai are unul pe trompa ... nici nu a stiut ce a lovit-o. deci fuguta la dr.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)