FIV in Ungaria 145
Raspunsuri - Pagina 17
samira33 spune:
ank,din cate mi-a spus mie o fata care a fost mai intai la Szeged si apoi s-a dus la Budapesta ...PK i-a cerut lui Zadori dosarul ei...ea doar a spus ca a fost pacienta lui Zadori si mai departe s-a ocupat PK.
ioana,see you later.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
corinuka_g spune:
'neata fetele!
saptamana asta lucrez de dupa-masa, nu prea pot intra de la munca..
ank am fost la dr de la gine 1, la butnaru, surcel, micu, stamatian..geniile.
ioana bafta multa la ET-ul de sambata!! sa fie embrionasi frumosi si lipiciosi!
adi sa -ti traiasca puii! as vrea sa-mi faca si mie PK puiutzi!!!
bafta multa fetelor care sunt acum la budapesta!
fetelor desi am trecut prin atatea, am o varsta (38) sunt novice in ale fiv-ului..nu-nteleg ce-s alea fragmentatii, nu stiu cati foliculi ar fi bine sa fie, cat sa fie endometrul..cand se vorbeste cu embriologul, etc.
sper c-o sa ma iertati ca-s cam tuta si-o sa prind din mers..
o zi faina!
samira33 spune:
cam am nervisori in organism...imi strica omu' asta toata ziua.
ce Doamne-iarta-ma l-a apucat sa ma cheme numai la ora 1 si ora 2 la monitorizare???!!!
pana acum mergeam dimineata...rezolvam treaba si apoi aveam toata ziua libera.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ank30 spune:
samira33, sa inteleg ca e suficient daca ii duc copiile analizelor pe care le am. Nu sunt la primul fiv si ma gandeam ca ar fi fost mai bine sa vada el ce nu a mers inclusiv fisele cu evolutia embrionilor in laborator. Dar asta e se pare ca nu va fi doar o singura vizita alocata conversatiei.
Am tot amanat momentul asta in care am hotarat ca trebuie sa schimbam ceva si sper ca de data asta sa fi fost inspirati in alegerea facuta.
Mult noroc!
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
corinuka_g spune:
poate cele care sunteti acum la budapesta ne veti face si o estimare a costurilor cat mai exacta..si noi inca strangem banuti, ca deh, n-am stiut ce ne asteapta si i-am bagat in altceva..
mami_vreau spune:
Buna dragele mele,
lylyshor in primul rand vreau sa iti scriu tie si sa iti spun ca imi pare enorm de rau ca nu a fost sa fie! te imbratisez cu mult, mult drag si iti urez ca aceasta sa fi fost ultima fertilizare care s-a finalizat cu beta negativ!
samirutzo sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu!!! va tinem pumnii si ne rugam lui Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti visul!
ioana, lori va tin pumnii fetelor!!!
bombi si eu te vreau curand "bombata" la mijloc!!! tpupicesc dulce!
adinutzo multam pentru tot!
corinuka eu cred ca suntem cunostinte vechi, daca nu ma insel, nu?
qiao, elenush, adriana, aristica, tannoo, anaasta, cybele, sabina va pupacesc cu drag...
noi am avut ceva probleme in ultima perioada... a murit bunica mea si din pacate s-a intamplat intr-un moment in care nu era nici sotul meu acasa... m-am consumat cam mult si dupa inmormantare mi s-a facut rau, cu ameteli si vomitaturi puternice si am ajuns la urgenta... am stat la spital o saptamana pe perfuzii si au reusit sa ma puna pe picioare... acum sunt medical pentru 2 saptamani, nu sunt complet refauta insa sunt mult mai bine... azi merg si la dr mea ca sa vedem ce zice si ea...
bebe e bine, creste si a inceput sa dea din picioare ... e o senzatie minunata pe care sunt sigura ca o veti simti si voi in viitorul apropiat...
Laura
18+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
cybele spune:
mami laura , asteptam cu infrigurare un mesaj de la tine; imi pare tare rau pt bunica ta, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca! ma bucur ca bebelasul este bine, si sper ca tu ai reusit sa te recuperezi in intregime! trimit toate gandurile bune!
samira, sper sa primesti vesti bune la eco si tot raul asta sa fie-ca e programarea pusa tarziu
sabinuta, eu am facut si alte programe de pe beachbody, Hip hop abs cu Shaun T si apoi ma "graduasem" la insanity , care e pur si simplu nebunesc si nu am putut sa tin ritmul; de asemea fff bun e programul lui Tony Horton, P90X, insa de asemenea e pt avansati. Eu recomand pt cineva care nu face miscare zilnic sa o ia cu Slim in 6 si abia apoi sa incerce celelalte programe, ca altfel e rupere(si devine demotivant deja cand ii vezi pe aialalti cum se misca iar tu simti ca nu mai poti); eu am descarcat de pe torente, cred ca de pe pirates bay , ceva la genu
adrianaady spune:
Mami condoleantze pentru bunica ta. Ma bucur ca esti bine si bebe creste si da din picioruse, e bebe puternic si invingator ca mamica lui.