FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Adipapazi esti de belea cum povestesti de micutii tai!
Sa va traiasca si sa va bucure toata viata
Tare combinatia pustiului, dar dak asa ii place lui, deh asta e gustu' omului.
Va poop pe toti trii
Bombi bafta multaa multaaa si cum zici, sa te bombezi dublu!!!
Va tin pumnii la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Bombi, merci de urari. Scuze dar eu te tot citesc si nu inteleg o iota. Ai pus tu niste statistici la un mom dat si am zis ca ma las pagubasha ca nu vreau sa fiu indiscreta dar acu vad 11 foliculi cu 17 embrioni???????????? cu se face chestia asta ca nu inteleg? Stiam ca foliculii sunt in nr mai mare si dupa aia vedem ce se fertilizeaza din ei, nu? Scuze dar sunt in ceata rau.

Am intrebat si eu cum de a gasit 18 (din care unul imatur) cind se vazusera doar 11 foliculi; e posibil sa fie mai multe ovocite intr-un folicul? Si a zis ca nu, au fost mai multi foliculi, dar nu s-au vazut toti la eco. Sotul si-a dat cu parerea ca erau ascunsi unul in spatele celuilat, iar cind l-a punctionat pe primul, a iesit la iveala si cel din spate.
Cam asta am retinut ca eram ametita dupa anestezie.
Deci 17 is ovocitele, miine aflu cite se fertilizeaza.

Cred ca trebuia sa pun 11(foliculi) in ghilimele in mesajul initial ca sa fie mai clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bafta multa fetelor maine. a pus samiroiul si niste super-glue pe ceafa aia ?!?
mami condoleante. ai grija de tine si de puiutul din burtica.
samira
danutza hai, zi-ne ca a fost o alarma falsa, pls

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
super faine povestile din budapesta..ioana, lori, adriana si samira..am retinut bine? ati imbinat perfect excursia la buda cu noi cunostinte si prietenii...
ioana si lory multa bafta azi la ET!!!! tin pumnii stransi-stransi! sa fie sanatosi si lipiciosi! v-asteptam cu drag acasa!
jaguar multumesc pentru cuvintele frumoase!
danutza cum esti? ce-a zis dr?
bombi felicitari pentru productia de ovocite! super!

eu n-am noutati..iau cumintica marvelon si astept sa-mi fac revelionul in compania d-lor suprefact si menopur :))

va pupic, o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ioana, Lorena, tinem pumnii stransi la ET!!! Sa fie cu ochisori!
Samira, bafta multa la cloceala, astept doar vesti bune de la tine.
Danutza, nu ne dai vesti? Sper ca este totul bine!!!!
Va pup pe toate, sa aveti un weekend de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lore, Ioana - sa aveti o zi norocoasa azi, embrionii dragalasi sa se lipiceasca pe unde trebuie si sa va faca viata frumoasa! Va tin pumnii.

Ma gandesc si la toate celelalte fete care sunt in focuri si asteptari emotionante, sper sa fie totul bine pentru toata lumea...

Danutza, zi-ne, mama, ceva, zi-ne de bine, te rugam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Lorena, Ioana bafta la embriotransfer!
Ioana, cati embrioni ai avut pana la urma ca mi-a scapat(2 sau 3)?
Fetelor, stiti cu ce se ajunge de la gara la clinica? Eu ma voi duce pe 20 decembrie la prima consultatie cu trenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

lori,ioana, Bafta multa!
olimpia,de la gara iei metroul 7 statii pana la gara DELI.De aici iei autobuzul 21,21A pana clinica,parca 3 statii,dc nu ma insel,statia se cheama ceva cu Pen..,ai ca punct de reper 3 blocuri inalte care sunt langa clinica si statia e in fata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Multumesc,lyly mar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

cybele, adriana, lyly, olimpia, carmen, jaguar, qiao multumesc mult dragele mele! dap acum sunt cumntica si ma simt mult mai bine!

danutza dar bebe nu s-a mai vazut la eco? nu are activitate cardiaca? ca nu inseamna ca daca ai sangerat e avort spontan sau extrauterina... si eu am sangerat la 6 saptamani pentru ca saculetul era dezlipit si aveam un hematom... se rezolva cu repaus la pat si tratament adecvat! adc are perfecta dreptate cand iti spune sa mai cauti 1, 2, 100 de medici din timisoara pana dai de unul bun! nici eu nu as merge pana la budapesta... daca este iminenta de avort, drumul pana la budapesta cu siguranta nu il va ajuta pe bebe... astept vesti de la tine si exact cum spune si adc, mai multe informatii ca sa te putem sfatui! pupici dulci!

anaasta da, e o senzatie minunata sa il simti pe bebe... mi-e greu sa iti spun asta pentru ca stiu ca am fost impreuna la aceeasi odisee si sunt sigura ca iti e greu! dar sunt la fel de sigura ca vei obtine o noua sarcina in curand si vei simti si tu aceeasi bucurie ca si mine!

corinuka dap, eu sunt peste tot :) multumesc pentru urari... si eu iti urez multa, multa bafta! Stai linistita ca ai nimerit bine aici, vei avea multe de invatat iar fetele de pe acest topic iti vor fi alaturi cu sufletul si cu informatii bineinteles pe tot parcursul procedurii!

bombi bravos!!!! bombata sa te vad cat de curand! 17 ovocite e foarte bine si sa te aud si azi de cat mai multe fertilizate!!! lasa statisticile ca de data asta o sa fie cu ochisori si o sa iti dea toate calculele peste cap!

adi wow... a mancat ioachim spanac ! am citit bucuria ta printre randuri!

ioana, lorena bafta azi si embrionasi lipiciosi in burtica!!!

Laura

18+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput