FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Ziua buna fetele!sunt cristina din pitesti si sunt noua pe forum.pasesc usor spre FIV in Ungaria cu dr.Zadori.ieri mi-a raspuns la email si mi-a spus ca ma asteapta pe 4 ianuarie la el si ca pentru prima noastra intalnire trebuie sa am rezultatul la analizele pe care mi le-a trecut dumnealui in lista.Vreau sa va intreb in ce consta aceasta "prima intalnire"?Nu stiu la ce sa ma astept,cati bani,ce si cum...Va multumesc si astept raspunsul vostru.Va pup pe toate...sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lori, ce mult ma bucur.... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Loriiii,super veste!!! ti-am zis io

cybele,se poate face si la un club, undeva ?

Qiao,ce e cu tine?
Mai fetele, o avea dreptate PK cu varsta de facut copii,dar eu nu am luat niciodata AC si nici nu m-am protejat ....si sunt maritata de la 23 de ani si nu am ramas si nici dr nu mi-au zis ca nu putem....mai e si soarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ei, ce sa fie, am mai imbatrinit cu un an. planul era ca atunci cand fac 42 sa am macar ceva in burtica, dar mi se tot demonstreaza ca nu stau bine la facut planuri. plus de asta, am avut o senzatie de deja-vu. anul trecut in seara dinaintea zilei mela am fost la eco de control si mi s-a spus ca sarcina s-a oprit in evolutie. anul asta, in aceeasi seara de 30 nov am primit vestea ca mi-a murit si ultima ruda apropiata (fratele tatalui). hmmm ... ce mai este ... aaa, da. mi-am refacut analizele de tiroida si TSH-ul meu s-a intepenit la 0.08. in octombrie inainte sa incep schema fiv pe care am intrerupt-o macar urcase pana la 0.15. FIV-ul se pare ca o sa il fac pana la urma cu Albu, sotul are probleme cu firma si nici financiar nici ca timp nu isi permite o plecare. Bine ca am apucat sa cumpar din timp o parte din medicamente - pup Samira pt asta si ii tin pumnii stransi.
Gugulush a terminat antibioticul, e vioi, dar tot nu zboara. cum analizele i-au iesit bine, pana la urma o fi fost vreo fisura/fractura (facuta de vreo matza) pe undeva care nu s-a simtit la mana (la radiografie nu l-am mai dus sa il iradiez), asa ca deocamdata are program de casnica impreuna cu Pippo. Am pus poze noi in album cu el.
Cam asta e starea, o sa imi treaca cand se mai insenineaza afara.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

lyly, nu stiu cum e pe la sali ca mie nu prea mi se potriveste modul asta de a face miscare, ma motivez mai bine singura, mai ales ca programul cu pricina are nevoie de echipament sportiv minim - o pereche de gantere si niste benzi elastice

anaasta- e f bine ca nu pierzi din vedere pb cu B12, sper sa iti priasca regimul de detox

lorena-bravo!!!! o sa fie f bine, vei vedea!

qiao, nu te intrista, toate trecem prin faze de-astea, important e cum zici si tu sa gasim puterea sa le depasim; e adevarat ca uneori avem senzatia ca toate planurile noastre s-au naruit, insa nu uita ca Dzeu nu iti da o dorinta fara sa iti dea si puterea de a o duce la indeplinire. Curaj si optimism!

cristina, bine ai venit pe topic! in general la prima consultatie dr face analiza dosarului vostru si un consult ecografic. fetele de la szeged pot sa te ajute cu preturile si cu modul de lucru al lui zadori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Doamne fetelor prin ce spaima am trecut azi....
care va sa zica, ieri am stat in casa sa ma doftoricesc, sa fac inhalatii cum zise PK, sa imi treaca nasu asta si tusea si tot, dar ea nu si nu
asa ca aseara , dupa ce am intra intr-o depresie groaznica, m-am culcat si am zis fie ce-o fi.
De dimineata la orele 3.13 am m-am trezit - dupa 4 ore de somn. Nu tuseam, nu respiram greu, dar ma simteam cam ciudat... Mi-am trezit si sotul de atat frecangeala de pe stanga pe dreapta si vezi de treaba somn. A plecat si nu a mai venit. La ora 8 am fost la PK care ma intreaba: totul ok? esti bine cu raceala? si eu....care fusesem 15 minute in baie inainte sa suflu tot afara, ca pe drum se mai stransera po tona dar am reusit sa ma fac boboc pana am intrat in cabinet, ....zic: Foarte ok- nu se simte? sunt desfundata, si nu mai tusesc... Se uita la mine , rade si zice: eu nu vreau sa patesti ceva dupa ce te trezesti asa ca mergem sus, vb cu anestezista si ce zice ea, aia facem. Daca zice ca nu facem anestezie, atunci ai incredere in mine si esti cuminte ca iti promit ca nu va fi o chestie pe care sa o tii minte toata viata!! Aia mi-a fost. Am facut pe mine de frica. Anestezista m-a luat, m-a verificat, nu mi-a zis daca face sau nu, m-a dus in sala, mi-a pus branula si surpriza....nu adormeam neam... cred ca am facut tensiune sau ceva. A venit PK, mi-a zambit si de-acolo nu mai stiu ca s-a inoptat. Finally m-au adormit... Cand m-am trezit ma miram cum am respirat ca nasul era bocna de infundat. Dar cred ca mi-a facut ceva mai usor avand in vedere ca am venit acasa cu autobuz+metrou+pe jos Si inca sunt treaza. Am mancat si o pizza si acu ma duc la un scurt nani. Oricum virusii au trecut....si AAAAAAAAAAA am ouat 5 bucati foarte precious. Acu sa vedem maine cum e ca PK zice ca sa sun maine ca el nu va fi la clinica.
Si Samira, cu copiii ce sa zic, noi de la 25 de ani ne chinuim,adica de peste 10 ani, nici eu nu am luat AC decat 6 luni in scop profilactic cand eram tanara, am facut histero, laparo, etc si toti doctorii au zis ca sa stam cuminti ca o sa facem bebe, si cucu. Pana nu am venit la Pk sa zica ca vezi ca s-ar putea sa fie infundate trompele de la laparoscopie (adica am fost buna si m-au facut varza) am fost la toti marii medici ai romaniei - Stamatian, Marinescu,Herghelegiu care mi-a pus diagnostic gresit, si multi altii. Asa ca nu tine numa de asta, zic...
Gata ca v-am facut capul calendar.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Ioana,Doamne ajuta sa iasa 5 embrionasi super fortosi!!!
cybele,aaa mie imi e lene sa fac singura...

floryma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Buna fetelor

Imi pare rau Lyly....nu stiu ce as putea spune, dacat ca aseara cand am citit ceea ce ai scris am tras si eu o runda de plans .

Fetelor de la Buda si nu numai tin pumnii stransi si sa auzim de , .
Cristina bine ai venit printre noi, acum cand am fost eu in vara la prima consulatatie am platit prima consultatie in jur de 21.000-22.000 forinti (consult+eco +analiza dosar). Altfel pot sa iti spun ca cel mai bine ar fi ca inainte cu o zi doua inainte de plecare sa ii scrii sa ii reamintesti de consultatie. Tinand cont ca este inceput de an poate scapi si repede, altfel ai ceva de asteptat (au prioritate fetele cu punctie, ET, monitorizare si apoi primele consultatii).Plata se face in forinti sau cu card. Daca esti decisa sa incepi ar fi bine sa ai ceva banutzi in plus sa iti procuri si medicamentele necesare ptr viitorul FIV.

Va si pentru fiecare dintre voi

FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit

Mergi la inceput

Ioana, Doamne ajuta sa fie cuminti si iubarete outele si sa faca pui....

Qiao, nu fi suparici si nu iti pierde increderea. Cred ca asta e cel mai important lucru, sa crezi ca va fi bine si la tine si sa faci tot ce poti, indiferent ce inseamna asta. Mergi pe drumul tau cu incredere si nu pierde niciodata din vedere ceea ce iti doresti. Si eu am TSH-ul mic, dar nu asa ca al tau. Al meu e 0,23 si acum fac un tratament naturist de detoxifiere a tiroidei. Daca functioneaza, iti spun si tie. Voi dau eu raportul cu analizele atunci cand va fi cazul.

Mergi la inceput

Ioana, sa inteleg ca PK te-a hipnotizat de s-a facut noapte cand te-a privit cu ochii lui albastri si frumosi?!

Mergi la inceput