FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Merci fetelor, Doamne ajuta sa fie cu ochi toti :-)
Ana- :-))) trebuie sa recunosc ca e un tip foarte fain PK dar eu il percep mai mult ca fiind foarte bland si rabdator. Ca barbat al meu, nu stiu daca mi-ar placea caci nu e genul. Si eu sunt cam spalacita asa ca ma tenteaza mai mult brunetzeii creoli mai focosi :-)).
Si daca il mai pun pe langa al meu sotz....hmmmm am dubii ca l-as alege :-))
Dar da, Pk e doctorul la care am visat toata viata
Fetele din Budapesta, maine sunt on air. Poate torusi ne vedem...
Va pup.

Mergi la inceput

tocmai mi-am amintit cum am ajuns eu la PK si am zis sa va zic si voua ca sa mai imprastiem sperante fetelor din forum.
Foarte pe scurt caci povestea e ceva mai lunga, dar una din fostele mele colege din Cluj, a fost la el la fiv si i-a plantat 2 embrioni, scapand cu greu de gura ei care vroia sa-i puna 3.
Si ia ghiciti ce s-a intamplat? ambii embrioni s-au divizat si a facut fata noastra 3 baietei si o fetita! Au deja 2 ani si ea e foarte foarte fericita. E drept ca a stat in pat 5 luni si ca a nascut la 7 luni dar acum totul e trecut si e doar fericita. Tare, nu?
Cand i s-a spus ca trebuie sa renunte macar la 2 , ca e periculos pentyru ea, bla bla, ea a zis: pai cum sa stiu eu la care sa renunt? Dupa ce mi-am dorit atat de mult un copil, daca Doamne Doamne ne-a dat 4, 4 facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna seara fetelor !
Da Samira eu sunt <norvegianca>de care spunea Robert
Am ajuns azi la Budapesta m-a vazut si Dl Pk mi-a zis ca totul decurge cum se astepta eu am numai o trompa-dreapta si un ovar care este pe stanga si mi-a zis ca am 3 foliculi mai mari si trei mai mici azi fiind ziua 6,vineri ma duc la urmatorul echo.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Super productie fetelor!Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Lyly_mar offf .....Doamne, ce rau imi pare. Sa te intareasca Dumnezeu sa poti trece mai departe si, da, cred ca este foarte bine ca acum te rupi de tot ce inseamna tratamente, monitorizari si altele si te gandesti la revelion.
Sa treaca anul asta......atat de ghinionist pentru tine si pentru atatea fete.....iar anul urmator poate va fi unul mai bun din toate punctele de vedere. Te imbratisez cu drag si multi

Samira ce faci iubita? vad ca in ce priveste productia este super ok......iar tu esti optimista si asta conteaza foarte mult. Si haioasa pe deasupra. Urmaresc cu nerabdare fiecare postare sa vad cum decurge procedura ta.

Ioana bine ca ai trecut cu bine punctia, acum mai ai un pas, ET si vei avea la purtator embrionashii mult doriti. Da Doamne sa fie bine pana la capat!

lorena de tine nu mai zic nimic.....8 embrioni!!! cand ma gandesc ca eu am avut unul....si ala nu foarte bun.....Doamne ajuta sa fie bine.

Va pup fetelor si va doresc numai bucurii, acum in prag de sarbatori, cu Mos Craciun care va veni cu multe daruri pentru multe dintre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110
una din fostele mele colege din Cluj, a fost la el la fiv si i-a plantat 2 embrioni, scapand cu greu de gura ei care vroia sa-i puna 3.
Si ia ghiciti ce s-a intamplat? ambii embrioni s-au divizat si a facut fata noastra 3 baietei si o fetita!

imposibil. daca se divizau avea fie doi baieti si doua fetite, fie patru baieti, fie patru fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana, ma bucur pentru tine si pentru outele tale dragute, sa creasca mari, frumoase si iubarete!
Cred ca ai un sot special!
Multumim tuturor fetelor care sunt langa noi.

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara fete dragi
Lylyshor scumpo imi pare foarte foarte rauuu offff cuvintele sunt de prisos,,, ma doare sufletul ma rog sa treci peste hopul asta si sper din suflet sa rasara soarele intr-o buna zi!
Samirutza bafta multa la numarat si la clocit!
Lori, Ioana bafta la transfer sa fie lipiciosi puii
Va salut pe toate
O seara buna

Mergi la inceput

Ufff
de-abia astept ziua de maine sa ies din casa in sfarsit fara probleme!!!!!!!!!!!
Lori, Samira, ne vedem?
Dau eu un tzrr maine poate iesim pe seara la un cico sau ceva daca sunteti ok. Nu mai am virusi si sunt safe :-)
Promit.
Lori, tu cand ai transferul Sambata? Te-a programat?
Ca acum imi dau seama ca mie nu mi-a zis PK nimic ci doar ca maine nu e si ca trebe sa vb cu embriologul
dar ca va fi sambata la transfer...
Va pup
sper sa dorm la noapte ...macar acum dupa saptamanile astea....nu stiu voi, dar eu am impresia ca pe mine superfactul nu m-a lasat sa dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

lorena, ioana, bravo, fetelor!
ioana, fata despre care vb o fi cea despre care se vbea aici pe forum ca a pus 2 si s-au divizat fiecare si ca a fct 4? sau e alta?
samira, ce ai fct azi, ca sunt cu okii cat cepele.

Mergi la inceput