FIV in Ungaria 145
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
dap,doctorashu nostru are 4 baietoi si are 41 de ani.
a facut omu copii cand e normal sa faca omu copii-adica intre 20 si 30 de ani...asa mi-a si zis odata ca asta e parerea lui...nu ca noi-aici vorbesc despre mine si soata:stai sa ne mai distram,stai sa luam casa,stai sa prindem cheag sa-i putem oferi tot ce e mai bun,stai sa...stai sa...si la 30 de ani cand a inceput sa ticaie ceasu si am zis:gata!!!facem copii...nu s-a mai potrivit.
deh....
mai fete,chiar am fost cuminte,parol...poa' sa confirme Lorena...doar Samiroiu meu si-a luat o canadiana de la Champion...io doar un tricou rosu cu desene animate si o rochita mov din jerse.
lyly,imi pare atat de rau ca nici nu am mai fost in stare sa-ti raspund ieri.
nici nu stiu si nici nu am ce sa-ti spun si ma doare rau de tot sufletul pentru tine...mi-am dorit enorm sa reusesti.
adriana mari,aha,deci tu esti norvegianca de care imi spunea Robert ca trebuie sa vina la pensiune?!
ioana,bafta multa astazi la punctie...poate iti acostam sotul pe la clinica...si noi mergem pe la 12 jumate.
e mai bine ca nu ai fost la sauna inainte de punctie....intre punctie si ET ai liber.
aseara ne-am gandit noi s-o punem de-un gratarel in vichend...o sa vorbim azi cu Robert sa vedem daca mai are gratarul pe aici.
multumim fetelor pentru icurajari
gata!!!am scris destul
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
olimpiadobre spune:
'mneata,
Fetelor eu am programare la consultatie pe 20 decembrie ora 2.
I-am trimis email doamnei cu traducerea si mi-a dat eroare. Cred ca nu mai este valabila adresa. Sunt tare stresata ca nu o sa putem comunica cu doctorul, desi sotul meu ma linisteste ca ne vom descurca. Noi vrem sa venim cu trenul si sa plecam in aceeasi zi. Suntem aglomerati in perioada asta si sotul de abia poate veni cu mine. Credeti ca se poate sa ne intoarcem in aceeasi zi?
samira33 spune:
olimpia,dar nu ne-ai spus unde mergi:la Szeged sau la Budapesta???
parca la Buda tin eu minte.
in acest caz nu stiu despre ce traducatoare vorbesti pentru la Buda comunicarea se face direct cu PK si nu ai niciun motiv sa-ti faci griji..te vei intelege cu el cu un minim de cunostinte de lb.engleza.
daca mergi la Szeged nu stiu sa-ti raspund...iti vor spune fetele care merg acolo.
cred ca te poti incadra sa pleci inapoi acasa cu trenul in aceeasi zi.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
olimpiadobre spune:
La Buda. La SZEGED era mai usor cu traducerea , dar am zis sa nu ma iau dupa acest criteriu. Mai ales ca Kovacs mi-a facut imediat programare pe cand dincolo m-a cam dus cu vorba. Eu nu stiu engleza( dor mai inteleg cate ceva) si sotul meu stie putin, dar cu termenii medicali e pe dinafara. Am trimis mesaj pe adresa de pe prima pagina.
lorenaflore spune:
Draga olimpia,
Cand ai programata consultatia? Ai un tren de noapte (cuseta) care ajunge la Budapesta la ora 9.00 dimineata, iar seara se poate pleca la ora 19.10. Cred ca ar trebui sa te duci din timp pentru bilete, la Agentia CFR - http://www.cfrcalatori.ro/146, vezi ca sunt bilete la cuseta de la 700 lei/2 persoane la 1500 lei/2 persoane. Succes!
LORI
cybele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar cybele,ce sport te-ai apucat sa faci?ca vreau si io...ca tb sa fac ceva in locul ecografiilor lunare |
Lyly, fac un program de la beachbody, se numeste slim in 6 , are trei module , ordonate ascendent dupa gradul de dificultate. Eu l-am mai facut aproape 2 ani-atunci voiam doar tonifiere, si mi-a mers fff bine cu el. L-am intrerupt la sf de martie inainte de FIV1, iar acum l-am reluat de 2 sapt- in care am dat deja 2 kile jos- bineinteles si cu putina dieta, in sensul ca am renuntat la paine , paste si dulciuri si am redus portiile.
Se gaseste pe torenti de descarcat, ti-l recomand
cybele spune:
anaasta - wow! 80-90 % raw e super! si mie mi-ar placea sa pot tine; la carne as putea renunta si chiar am facut-o un timp, mi se pare mai usor un regim ovo-lacto-vegetarian de tinut. La oua si lactate nu pot renunta neam... In schimb citesc cateva bloguri ale unor persoane care au adoptat acest stil de viata si din cand in cand mai prepar si cate o reteta
sa suplimentezi B12 , stiu ca asta e o pb, un supliment f bun este medyn forte- are B6, B9 B12 in proportiile recomandate in per prenatala si de sarcina- dar se gaseste numai in germania
cybele spune:
qiao, iesi din butoi!!!!
ioana- tinem pumnii la punctie!
lorena-cand e transferul?
samira- bafta azi! da, ai mare dreptate cu timpul potrivit pt facut copii; si noi am facut aceeasi greseala, ne gandeam ca asta e cel mai usor de facut-un copil! sa facem noi restul, sa avem ce sa-i oferim! iar apoi din pacate am realizat ca ne-am inselat amarnic. barbate-miu la toate nuntile la care mergem se apuca sa ii sfatuiasca pe proaspetii miri sa se apuce de treaba ;) bine si pe noi ne sfatuiau unii si altii, dar ce sa ii faci, cred ca tre sa inceapa sa ticaie ceasul ala ca sa incepi sa te gandesti serios, sau pur si simplu sa se "intample"
dragoste, vino mai des pe aici sa ne povestesti de fetitele tale
anaasta spune:
Da, stiu, Cybele, de B12, dar nu as lua suplimente. Inainte de a ramane insarcinata am luat o gramada de luni acid folic si nu m-a ajutat la nimic. Si m-am suparat pe ele, m-am infuriat la maxim din cauza a ce s-a intamplat, de aceea am trecut la alt tip de alimentatie. Din cate am citit o digestie buna duce la producerea vitaminei B12 in colon. De asemenea, borsul, rejuvelacul, socata si alte bauturi fermentate, laptele crud (de capra, mai folosesc eu cateodata) ca atare sau prins, precum si muraturile facute in saramura contin B12. Merg deocamdata pe varianta aceasta si vad eu cum procedez ulterior, in functie de cum ma simt si sa vad ce zic si analizele... Mersi de informatie insa, daca nu merge asa, e clar ca va trebui sa suplimentez.
lorenaflore spune:
Draga Cybele, transferul va avea loc sambata, ii duce la Blasto. Surpriza, surpriza, nu sunt 7 embrioni, ci 8. Ura!!!
LORI