Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna dimineata, vin cu

LA MULTI ANI TUTUROR NICOLETELOR SI TUTUTOR NICOLAILOR

Tina am fost in tara, dar am ales avionul, din cauza distantelor lungi cu masina. a fost destul de naspa, pe cursele interne sunt avioane mici, cu elice, care sunt foarte zgomotoase. de asta nu a putut dormi Andrei. ma gandesc ca pe o cursa internationala ar dormi. si cand a inceput sa coboare avionul,si-a dus mana la urechiuse, ca il dureau. am vrut sa ii dau pufuleti,apa, sa il fac sa tina gura deschisa, dar era foarte obosit , asa ca nu am reusit...

a venit Mosu? lui Andrei i-a adus o jucarioara (a fost cam suparat, de ce nu ies bilele din jucarie ), o punguta de biscuiti (mananca unii cu animalute,de la leibniz), dupa statea ca un copil mare si scotea biscuite cu biscuite din punga si manca si o jordita

si mami si tati au primit cadouri si au inceput sa soseasca si jucariile de pe amazon pentru craciun

Victo felicitari pentru notele bune la examen

eu m-am resemnat, o sa dau examenul in iunie din nou. nu am timp sa ma mai pregatesc. o sa merg totusi, sa vad cum sunt subiectele

tre sa ma apuc de cumparat cadouri de craciun pentru astia mari...si sa imi iau camasi, ca nu stiu cum mi s-au stricat adica mi le-a agatat mama sau femeia care ne ajuta la curatenie

sa nu uit, ca si eu am vazut pozele cu Elise Crissy esti o mamica extraordinara! te admir mereu pentru cate stii sa faci, cat de dedicata esti si cat de bine iti faci meseria de mama!! toata admiratia Crissy! sa iti traiasca fetele si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de ele

si sa va zic cum s-a jucat puiul meu marait aseara, ca sa uite de plansete si suparari? l-am pus cu picioarele in chiuveta din bucatarie si a facut tot felul de experimente. pana la urma a trebuit sa il dezbrac, ca se udase tot. si cred ca i s-a facut frig ca a acceptat cumintel sa mergem sa ne imbracam

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aa, tina si ma intrebai ce a mancat andrei. pai i-am dat pufuleti sau biscuiti. atat, ca zborul a fost scurt. dar pe curse lungi (de ex la tarom cand cumperi bilete online iti poti alege timpul de mancare) si poti alege fructe / baby food / mancare vegetariana etc

eu am ales si aici, dar degeaba dar cand am fost la munchen chiar mi-au dat fructe, au tinut minte ca la scaunul meu era mancare speciala.

si m-a lasat in avion cu apa copilului si cu un borcanas de la nestle. borcanas de sticla fiind, nu ma asteptam sa ma lase, dar am incercat totusi.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, fetele!

De catwva nopti suntem mai bine cu somnul. Desi dureaza o ora pana il adorm. Dar de cand adoarme si pana la primele scanceli trec 2 ore jumate, iar atunci ma pun cu el in pat. Mai maraie in somn, dar pun mana pe el si se linisteste. Nu a mai stat treaz noaptea de vreo 3 nopti. Iar lp-ul il bea dimineata la trezire, la 8. Si mai lenevim in pat pana la 9.

A fost si la noi mosu, darnic. ( de la socrii si cumnati)

Victo, bravo mami pt reusita la examen. Cand stii daca te poti muta in cluj cu munca?
La multi ani Nicolae, Nicoleta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La muulti ani Nicolete si Nicolai!

Revin mai tarziu, scuuuuzeeeee

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

La multi ani, delfinasilor, mamicilor, taticilor si bunicilor ce poarta numele lui Sf. Nicolae! si ghete pline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, Mara Nicolle !

La multi ani tuturor celor dragi care-si sarbatoresc astazi ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani Mara Nicole!

am dormit 3 ore si jumatate. ma simt super.
L-am pupacit pe strumf de un infinit d eori,ca e si Nicolae!

aseara am copt prajituri pana la 12 noaptea, ca sa fac zaiafet la job,dar nu am mai facut ca pe vremuri cu sarmai,salati si alte cele,doar chec,fursecuri cu scortisoara/lamaie/portocale si praji cu crema de ciocolata si ness cu nuci.

VCTO,da, reintri pe legea veche.treb doar sa ii anunti pe cei la care ai depus dosarul si la care ai depus si cererea de incetare, adica la primarie.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani celor cu nume de sfant!!
Sper ca mosu a fost darnic cu voi!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi!

La multi ani cu sanatate si fericire NICOLETA SI NICOLAE!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Nicolae !

A venit si la noi mosul cu fructe si dulciuri pt copii...pt mami crema de fata si demachiant plus alte dulciuri

Bumblebee-tinem pumnii pt vineri
sunteti norocosi ca aveti usa la bucatarie...noi cand am renovat apartamentul fiind mai micut am scos usa si am facu bolta si acum imi ca mananc mainile...tare buna ar fi fost usa acum.

Crissy-ce petrecere frumoasa a avut Elise...esti o super mami...jos palaria in fata ta

Victo-bravo pt examene

Racusor-cand mai vedem poze cu Andrei?

Multumim de comentarii la poze

David doarme mult mai bine noaptea...are 8 dinti si 4 premolari...deocamdata nu mai e umflat la nici unu...suge doar o data pe noapte pe la 4-5 sau 6 plus dimineata cand se trezeste si ziua suge mai putin acum...deci dintisorii erau de vina cand vroia tzatza toata ziua...asta era alinarea lui.

va o zi frumoasa

Mergi la inceput