Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Victo spune:
cristina, am fost in wk in B, intra-devar. a fost o nebunie la ex, am iesit epuizata, dupa 8 ore de examinare. atat am fost de obosita, incat nici nu am coborat la statia de metrou unde trebuia, iar noaptea m-am trezit habauca si am cazut din pat.
m-a sfarsit de puteri, energie..
Doamne, multam ca a trecut. am luat note bune la oral(peste 9 toate),recunosc ca am avut noroc de subiecte ok. acum sa vad ce au facut ceilalti.
scuze, nici la tel nu aveam putere sa vb.
de maine sunt la serv.
stiti pe careva care a prins legea veche la indemnizatie(ca noi) care a intrerupt (ca mine)...acum, daca vreau sa revin in CIC, tot pe legea veche, intru, nu?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, ce nopti urate aveti! Asa e si in cursul sapt? |
cam asa a fost saptamana asta . se pare insa ca sambata a fost cea mai rea si ultima, ieri a dormit bine pana la 10.30 . daca a iesit ceva in gurita ei, habar n-am, nu ma pot apropia sa vad/simt... oricum, nu se compara cu noptile voastre , la noi e raritate asa ceva si de obicei cu motiv intemeiat...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Apropo, ce le aduce mosul copiilor vostri? |
anul asta am cazut de acord cu nasii ca mos Nicolae vine doar la copii. asa ca Mariei i-a adus o Barbie (culmea ca-i si place ), o milka mica si una uriasa si un glob M&M`s cu dulciuri. fetei nasilor la fel . iar Isei un ghiozdanel cu lego si la mama un kil de kiwi si o punga de bomboane de cioco. noua nu ne-a adus nimic ca nu ne-am lasat papucii la usa, dar pana dimineata sigur vine cu Raffaello si Ferrero Rocher pentru mine si tati. nasei i-a adus simbolic o floare de craciun si un trabuc nasului. toata seara am fost cu gandul la tata, care e singur pentru prima data de sarbatori
tina_80 spune:
Na, ca n am avut rabdare si am trimis mesajul anterior cu 10 s mai devreme
oana, ma bucur ca esti multumita de bona. Doamne ajuta in continuare!
Crissy, si eu am vazut pozele de la ziua lui Elise si tare mult mi au placut, iar tu esti o mamica tare priceputa, din toate punctele de vedere
Vroiam sa te intreb si sper sa nu te superi, de ce tu, mami nu apari in poze?
Adriana, Alice, sarcina usoara in continuare, abia astept sa scot motzatele. adriana, mai lasa treaba si incearca sa te odihnesti, sa te relaxezi. Am inteles de la matusa mea, care e moasa ca acum de sarbatori le vin multe femei cu nasteri premature pt ca se apuca de treaba prin casa, de facut mancare, etc. Nu vreau sa te sperii dar zic eu ca mai bine sa previi, decat sa........ca vb aia eu is trecuta prin asa ceva si am regretat tare mult tot efortul care l am depus la vremea aia
Fetelor, am baiat mare, nu mai papa lp dimeata, eu ii dadeam la ora 6 a.m. In somn de imi dormea pana la 10. Manca Cam 210-240 ml lp. Acum ne trezim la 8 si la 9
servim micul dejun.....deci ne a iesit schema facuta de dr. Pediatru. Tare multumita mai sunt de aceasta dr
Mai vroiam sa spun ceva dar".........
tina_80 spune:
Racusor, dar unde ati fost? Cat ati zburat cu avionul?
Ce a mancat Andrei in avion?ai avut mancare de acasa sau de la ei?
rodyka spune:
La multi ani tuturor care-si serbeaza azi onomastica! sa va dea DD multa sanatate si fericire
Otiliav spune:
si petreceri frumoase!
Multumim Tina !
Tocmai ce a venit si la noi mosul. Sunt cadouri la comun. Un puzzle, un calendar cu figurine Hello Kitty si un borcan mare cu margele care se pun in forme si se calca cu masina fierbinte. In borcan sun cateva figurine iar in cizmulite le-am mai pus o printesa, un ursulet si un fluturas. Sa vedem ce margelesc maine si speram sa nu se certe ca-s destule cadouri.
In rest Ana e pe trecute cu varicela. Asteptam sa vedem daca face Elisa si mai ales Iulia ca am inteles ca cei mici au imunitatea destul de buna daca au fost alaptati mult timp.
Racusor te inteleg mami ca doar nimanui nu ii este usor cu copil mic si servici. Si daca mai sunt si examene e clar.
Eu o am pe mama la mine si tot nu apuc sa fac tot ce imi propun. Deja ma intreb daca voi mai reusi veodata sa imi regasec echilibrul pe care il tot caut.
Victo, bravo bravo bravo ! Tare imi place ca esti ambitioasa si ai luat note bune.
Alice, spuneai mai demult ca ai incerca sa nasti natural. Esti curajoasa nu gluma avand in vedere distanta mica intre nasteri si ce constitutie ai
Am emotii pentru tine.
Sa trecem si la lucruri serioase. Chiar nu vin mosul la nimeni cu un test pozitiv cu 2 liniute? Tinem pumnii!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Miruna7a spune:
La Multi Ani sarbatoritilor!
Va salut mai de noapte buna si sper sa gasiti ceva bun in incaltari. Ma duc sa-i pun lui Eric jucaria si prajiturica la ghetute, lui tati (proaspat venit de la chef) cicolata in papuci si la somn.
Va pup!
Mycya spune:
La Multi Ani celor ce poarta numele de Nicolae !!!
si la noi a venit mosul odata cu sotul