FIV 297
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 da,da e ``minunata``viata in doi, poti sa-l injuri cum vrei tu,ca nu te aude copilu' daniela, urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne |
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Bruni ma bucur ca ai scos nasucu'
Castelana hai, gata cu plimbareala ca ne este dor de tine si vine si Craciunul,la bucatarie,la cozonaceala...
fetele, gravidutele, sarcini usoare si bebici sanatosi
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
aristica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
|
subscriu
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mari_lolutza spune:
Fetelor, stiti cumva vreun caz de fiv cu tratament si inhibare, dar fara punctie din lipsa de foliculi dezvoltati? Dar de vreun alt caz de fiv pe ciclu natural care s-a efectuat si cu inhibare? Va multumesc din suflet pentru raspuns.
castelanaC spune:
Buna fetelor fivoaselor.
Gata ne-am intors din plimbari, am fost in Italia, acum suntem cu fus orar defazat, program intors pe dos ... incercam sa ne revenim la programul si viata noastra linistita de aici.
Felicit din suflet mamicutele in devenire! sarcini usoare si pana la capat, copii sanatosi, mancacioci, cacaciosi si tot asa...
Bruna te pup si multa putere, este teribil de greu si cuvintele sunt...parca de prisos...ai grija de tine, de voi doi, vb Danielei, aveti intimitatea sa va spuneti vrute si nevrute pana vine copilul
te pup si sunt alaturi de tine chiar de la +7 ore distanta de fus orar
fetele
many_bani spune:
Castelana bine ai revenit. Cand reincepi lupta?
Nicolle pe cand urmatoarea echo.?
LA mine azi este ultima zi la birou pana dupa Craciun si nu am chef de nimic.
Va pupacesc
Nicolle88 spune:
citat din mesajul lui many_bani Castelana bine ai revenit. Cand reincepi lupta? Nicolle pe cand urmatoarea echo.? LA mine azi este ultima zi la birou pana dupa Craciun si nu am chef de nimic. Va pupacesc mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Salutare surorile mele! N-am mai scris ca am avut multa treaba la birou si azi e ultima zi si la mine! Insa de maine voi sta acasa si voi avea mai mult timp sa vorbim.
Am fost la eco marti acum si le-am vazut inimioara la amandoi. Mi-e tare drag de ei si am inceput sa le iubesc mult pe pufosicele mele. Sunt cuminti, nu prea ii dau stari lui mamai asa cum am mai auzit. Nu o sa ma mai plang de cateva stari de voma si o durere de cap!
Va poop si promit ca de maine revin in forta si o sa stau mai mult cu voi!
6+
mami de pufoase
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Castellana bine ai revenit.
Nicolle , felicitari bv pt pufoasele tale, sarcina usoara in continuare . La cate zile de la ET cu blasto si facut beta si daca mai stii cam cand ai inceput sa ai primele simptome, adica daca ti-ai dat seama ca esti gravi inainte de beta.
Many ai pregatit cadourile de mos pt Vlad?
pup fetele
Nicolle88 spune:
citat din mesajul lui mariuca83 Buna fetelor Castellana bine ai revenit. Nicolle , felicitari bv pt pufoasele tale, sarcina usoara in continuare . La cate zile de la ET cu blasto si facut beta si daca mai stii cam cand ai inceput sa ai primele simptome, adica daca ti-ai dat seama ca esti gravi inainte de beta. Many ai pregatit cadourile de mos pt Vlad? pup fetele |
Mariuca, multumesc pt urari! Iti doresc si tie tot binele din lume! Am facut beta la 9 zile de la ET cu blasto (insa eu mai pusesem un embrion si de Z3, deci 11 zile de primul ET) iar primele simptome le-am avut in Z14, dupa ce aflasem ca beta e 173.3! Nu, nu mi-am dat seama in zilele de asteptare pana la beta ca sunt gravi, am avut doar dureri usoare de uter, ca niste intepaturi la cateva zile de la ET si am presupus eu ca se implanteaza si de aia am dureri si dureri de san dar nu le-am bagat in seama, am zis ca sunt de la arefam.
Many, chiar, ai cumparat cadouri pentru Vlad?
Si apropo, Many, in primavara cand va scriam, mi-a placut asa de mult semnatura ta "mami de Vlad" ca ma gandesc si eu serios daca unul dintre ei o fi baietel sa-i pun numele Vlad
6+
mami de pufoase
many_bani spune:
citat din mesajul lui mariuca83 Many ai pregatit cadourile de mos pt Vlad? pup fetele |
Da, totul este pregatit, brad, covoras de brad, ornamente si cadouri, dar facem bradul numai pe 24 cand Vlad doarme si la trezire va gasi tot.
Pup fata
Nicolle ma bucur ca totul este ok.
La nume noi ne-am cacait mult, mai aveam putin si nasteam si nu avea copilul nume. Acum am lista gata facuta la nume de baiat, dar o sa pregatesc una si de fete.
Pupici